Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית משומשת עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב משפחתי תצורת סדאן או האצ'בק משומש (2009-2011) עד 70K

חשוב לי אמינות, ביצועים שיתעלו על משפחתית ממוצעת, נוחות נסיעה טובה יחסית, אבזור ומראה חיצוני (רצוי תצורת האצ'בק).

פחות חשוב לי מרווח, תא מטען, צריכת דלק ואיכות חומרים.

אחת האפשרויות שחיפשתי הרבה הייתה מיצובישי לנסר ספורטבק (לימיטד)

שענתה על כל הדרישות אבל לא מצאתי כאלה למכירה ואם מצאתי הם נמכרו מהר

פתוח להצעות, תודה מראש :-D

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

יש אפילו לנסר 1800 בחברות הליסינג,תסתכל אצל אוטו סנטר למשל http://www.autocenter.co.il/searchresult/.aspx?s=1&sug=590

אחלה אוטו דרך אגב,רציתי לעצמי גם כזה אבל לא מצאתי אקזמפלר טוב בזמנו.

תבדוק גם את ההונדה סיויק,גם כן לאוטו סנטר יש כמה אפילו עם תוספות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תבדוק לגבי פיאט בראבו 1.4 טורבו. אם אתה מחפש משהו שונה מ"העדר" ומהנה לנהיגה- זה הרכב.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

ב-70K אפשר להשיג I30 2010-11 מליסינג עם ק"מ נחמד.אם אתה זקוק למרווח גדול עוד יותר מאחור לך על ה- CW.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...