Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח למערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרובינו כאן יש מערכות מאוד יקרות (בין 20K - 5K) ואני מניח שרובכם מבטחים אותה ומסיבה ברורה.

היתי רוצה לעשות השוואה בין:

כמה מאיתנו עושים ביטוח :?:

באיזו חברה אתם מבטחים :?:

אילו אמצעי נגד פורצים נתבקשתם להתקין :?:

כמה עלה הביטוח :?:

וכו.

פורסם
לרובינו כאן יש מערכות מאוד יקרות (בין 20K - 5K) ואני מניח שרובכם מבטחים אותה ומסיבה ברורה.

היתי רוצה לעשות השוואה בין:

כמה מאיתנו עושים ביטוח :?:

באיזו חברה אתם מבטחים :?:

אילו אמצעי נגד פורצים נתבקשתם להתקין :?:

כמה עלה הביטוח :?:

וכו.

פאאק כבר ננעלו אולי 500 תרדים על אזעקות..

חפש חפש חפש בחיפוש

פורסם

לא ביטחתי את המערכת ואני מעריך אותה ב10K מהסיבה הפשוטה שאין לי קבלות עליה ולבטח היום זה לא כל כך משתלם כי תוך 3-4 שנים תוציא את הכסף שלה אם היא לא נגנבה לך כי מחירי הביטוח הם יותר גרועים מהיחס של ביטוח אופנוע ביחס למחיר...

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לפי מה שאני ביררתי הביטוח לא דורש קבלות ומסתפק בהצעת מחיר (הערכה ) של שובי המערכת

ובביטוח ישיר עלות הביטוח לשנה היא 8% משווי המערכת :-P

וזה לא ממש הרבה

פורסם

אם זה 8 אחוז זה מאוד משתלם. ככה רק אחרי כמעט 12 שנה אתה משלם שוב את שווי המערכת.

משתלם בשביל לסוע בשקט...

אני בשבוע הבא הולך לרכוש ולהתקין מערכת, דבר ראשון שאני אעשה אחרי זה זה לבטח אותה. לא משנה הערך שלה. וזה לא בגלל שאני גר באזור של עבריינים ופורצים. פשוט שכשאני נוסע למועדון, פאב, או כל מקום הומה אדם אחר, אני אוכל להנות בשקט בלי מחשבה על המערכת.

לפי דעתי זה משתלם גם על מערכות יותר זולות, זה תמיד מוסיף לשקט הנפשי של הבנאדם. לקום בוקר אחד ולגלות שאין מערכת, גם אם היא עלתה רק 1000 ש"ח, זה דבר מסתכל ביותר.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

זו גם דעתי וכששמעתי שהרבה מעדיפים שלא לבטח זה ממש הדהים אותי,

זה נכון שאם היא נגנבת משלמים השתתפות של 20% אבל אני עדיין חושב שעדיף 70% מערך המערכת מאשר כלום :-P

פורסם

תראה, נגיד יש לך מערכת בשווי 5K, הצהרת על 10K מה שקורה לרוב.

שילמת במשך שנתיים, 10% כל שנה? כלומר 2000 ש"ח בשנתיים.

נגנבה אחרי שנתיים שילמת 20% השתתפות עצמית עוד 2000 ש"ח?

יפה, קיבלת 6 אלף חזרה, אלף יותר משווי המערכת המקורית. כמובן שאם הצהרת על פחות אז תשלם פחות ותקבל פחות, אבל עדיין זה יוצא פחות או יותר סביב שווי המערכת המקורית. אבל עדיין שילמת עבור שקט נפשי, שזה הכי כייף במערכת. להנות ולא לחשוב על גנבים.

והרבה אנשים פה שכן נגנבו להם מערכות יסכימו איתי.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

זה ברור אבל אתה לא יכול להצהיר על יותר מכיוון שבעל חנות צריך לתת לך הצעת מחיר על המערכת שלך ואני מניח שהם בודקים את המחירים

• תוכן חדש...