Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוסאן מי מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה גיליתי את האתר הבא :

http://web.nli.org.il/sites/JPress/Hebrew/Pages/default.aspx

שמכיל ארכיון עיתונים מלפני קום המדינה וכמעט עד עכשיו

בשיטוט בעיתון מעריב משנת 1979, נתקלתי בפרסומת די גדולה לרכב מסוג אוטוסאן, מעולם לא נתקלתי ברכב הזה בכביש הישראלי.

ומסקרן אותי לדעת קצת יותר עליו.

תודה אביאוטוסאן.jpg

פורסם

אוטוסאן היתה (ועודנה) מכונית טורקית, שהליך הפיתוח שלה היה כמעט זהה לזה של הסוסיתא הישראלית.

כמו במקרה הסוסיתא, גם כאן רליאנט הבריטית סייעה בפיתוח עקב מומחיותה בפיברגלאס, וכמו בסוסיתא נעשה שימוש במכללי פורד.

הדגם שבפרסומת יובא לארץ ב 79' בלבד, ולא זכה להצלחה.

מכאנית, האוטוסאן אנאדול (איילה בטורקית) היתה זהה כמעט לאסקורט ברנדה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום

הכול נכון אממממה?

חוץ מהמנוע והגיר שהיו באמת של אסקורט ברנדה כול היתר חרה בלבן.

הבודי היה מתפרק המתלים עדינים מידי ובנהיגה תא הנהג היה סאונה דלוקס.

ענדול היה הסדן שלהם היה גם טנדר וגם סטיישן.

אני ראיתי בטורקיה טנדר ענדול שהחזית היתה פורד קורטינה שנת 74 ומאחורה ארגז.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יש חבר מועדון פיבר קלאב ששיפץ כזו אנאדול.

אפשר לראות אותה במפגש בגעש בימי ששי . הוא צולמה כמה פעמים במפגשי געש והתמונה נמצאת בפורום.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

מפעל אוטוסאן קיים עד היום, ומייצרים בו את הפורד טרנזיט והפורד קונקט המוכרות לנו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אכן האנדול שייכת לאבא שלי. האחות הקטנה של הברנדה. המנוע פורד 1300 כמו הסוסיתא מרכב פיבר גלאס וקבינה מהנה לנהיגה.השטויות על הסאונה שעלו פה הן מיותרות. בסוסיתא יותר חם. אחלה של אוטו

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם
אכן האנדול שייכת לאבא שלי. האחות הקטנה של הברנדה. המנוע פורד 1300 כמו הסוסיתא מרכב פיבר גלאס וקבינה מהנה לנהיגה.השטויות על הסאונה שעלו פה הן מיותרות. בסוסיתא יותר חם. אחלה של אוטו

למה אתה לוקח את הביקורת באופן אישי? אתה תכננת את הרכב? עיצבת אותו? זה שלאביך יש אחת הופך אותה ליותר ממה שהיא?

אגב, תגדיר בבקשה מהי 'קבינה מהנה לנהיגה'.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
למה אתה לוקח את הביקורת באופן אישי? אתה תכננת את הרכב? עיצבת אותו? זה שלאביך יש אחת הופך אותה ליותר ממה שהיא?

אגב, תגדיר בבקשה מהי 'קבינה מהנה לנהיגה'.

מאיזה חלק בתשובה שלי הסקת שאני לוקח באופן אישי? נתתי חוות דעת אישית בתור אחד שנוהג ונוסע ברכב.

הדעה שלי עומדת למול דעתו של החבר שנתן את דעתו לגבי נהיגה בה.

הקבינה לא חמה גם בימי קיץ חמים מכיוון וזרימת האויר והעובדה שהקבינה יחסית מינמלית ולא צפופה מאפשרת זרימה של אויר.

קבינה מהנה הכוונה לנוחות הנהיגה,המיקום של ההגה,הכפתורים [המקוריים] בלוח השעונים ועוד ועוד.

Carmel Castel [concept] 1972

Ottosan anadol 1976

VW Golf mk1 1981

1997 Daewoo Nexia GTX

פורסם
מאיזה חלק בתשובה שלי הסקת שאני לוקח באופן אישי? נתתי חוות דעת אישית בתור אחד שנוהג ונוסע ברכב.

הדעה שלי עומדת למול דעתו של החבר שנתן את דעתו לגבי נהיגה בה.

הקבינה לא חמה גם בימי קיץ חמים מכיוון וזרימת האויר והעובדה שהקבינה יחסית מינמלית ולא צפופה מאפשרת זרימה של אויר.

קבינה מהנה הכוונה לנוחות הנהיגה,המיקום של ההגה,הכפתורים [המקוריים] בלוח השעונים ועוד ועוד.

א.קרא בבקשה את שכתבת:"השטויות על הסאונה שעלו פה הן מיותרות. בסוסיתא יותר חם. אחלה של אוטו". נראה שנכתב בעידנא ד'ריתחא.

ב.איך קבינה יחסית מינימלית אינה צפופה?

ג.מה שאתה מדבר עליו ב"קבינה מהנה לנהיגה" נקרא ארגונומטריה. מכונית יכולה להיות מהנה לנהיגה אך עם ארגונומטריה מחורבנת ולהיפך. ישנן מכוניות שמציעות גם וגם וישנן כאלו, סוסיתא למשל, שאינן מציעות דבר בשני התחומים...

ד.העיקר שתמשיך להנות מהרליאנט/פורד/סוסיתא התורכית שלכם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...