Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

אתמול אבא שלי החליף זוג צמיגים קידמיים של הקורולה החדשה שלו מ-2011 שנסעו כבר מעל 55K.

הצמיגים המקוריים שבאו עם הרכב היו גודייר אקסלנס 195 65 15 91H. תוצרת יפן.

אבל שלי, בגלל שהוא גם מורה נהיגה, התעקש להחליף לאותו צמיג בידיוק. לאחר הרבה חיפושים מצאנו זוג גודייר זהה עם תאריך ייצור של 2913. עד כה מעולה.

לאחר שהרכבנו והגענו הביתה, אני עושה השוואה לזוג הגודייר האחורי ורואה שלזוג החדש יש חריצים שונים והוא בכלל תוצרת גרמניה , שניהם אקסלנס עם אותו קוד מהירות !! הייתכן???

צירפתי תמונות:20140429_150717.jpg20140429_150728.jpg20140429_150640.jpg20140429_150703.jpg

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בהחלט.

גם דגמים יכולים לעבור שינויים. או לפחות כך מסתבר.

היה לי דגם של גודייר, שיוצר בצרפת, הסט החדש שקניתי אף שנראה זהה לחלוטין, יוצר בגרמניה.

M-TECH E46

פורסם

בצמיג הזה יש חריצים עמוקים יותר וכאלה עדינים יחסית.

מדובר בפרופיל זהה, הצמיג שהחלפתם פשוט נשחק וחלק מהחריצים העדינים נעלמו.

גם לי יש סט כזה שנרכש לא מזמן בשני סיבובים, כל הצמיגים תוצרת גרמניה. אני מכיר את האקסלנס שהגיעו על הקורולה והם זהים לשלי מבחינת עיצוב הסוליה.

פורסם

גם לי יש סט כזה שנרכש לא מזמן בשני סיבובים, כל הצמיגים תוצרת גרמניה. אני מכיר את האקסלנס שהגיעו על הקורולה והם זהים לשלי מבחינת עיצוב הסוליה.

מייק, במקרה שלנו שתי הסוליות מעוצבות אחרת, ביפני יש פס ארוך חלק לאורך הסוליה בגרמני אין את זה. פשוט עיצוב אחר לגמרי !!!

370 ליחידה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כמו שכתבו לפניי, חלק מהחריצים עמוקים וחלקם נמוכים. כך שעם שחיקת הצמיג חלקם "נעלמים" (הנמוכים), וכך נראה לך שהתבניות שונות.

ארצות יצור שונות קיים בהרבה חברות, גם בייצור במקביל של אותו דגם.

• תוכן חדש...