Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לקראת יום העצמאות כמעט כולם שמים דגלים ברכבם, בעלי רכבים "סטנדרטיים" במרכב 5 או 4 דלתות ממקמים את הדגל בחלון הדלת האחורית ומוותרים על פתיחתו למשך כמה ימים...

מה לגבי בעלי רכבים שאין להם דלת אחורית ( קופה, גג פתוח, 3 דלתות...), איפה אתם תוקעים את הדגל?

אני יודע שבעלי מיאטות מדביקים אותו למצח.

חלק נוהגים להצמיד קונדום\דגל ישראל על המראה.

והדיפלומטים שבנינו: בקצה מכסה המנוע.

אפשר להצמיד את הדגל גם באחת הדלתות הקדמיות אבל אז לא יהיה ניתן לפתוח את החלון בנסיעה...

רעיונות?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש דגלים שמתלבשים על מראות הרכב. לא דגלים, יותר כמו כיסוי למראה עם דגל ישראל עליו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לי יש וויזורים על החלונות (מגיני גשם ורוח) - הרכב הוא סדאן נורמטיבי ואי אפשר לסגור את החלונות אם אני שם דגל והוא גם יעוף מהרוח במצב כזה.

הכיסויי מראות נראים נהדר ומעבירים את המסר.

על תא המטען אני לא אעשה דבר כזה כי הפלסטיקה של הדגל תעשה שריטות

בקיצור אם אין לך את האפשרות הנורמאלית - תשים על המראות.

למה לשרוט מכסה מנוע או מכסה תא מטען?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• אחראי פורום
פורסם

צריך להוציא את כיסוי המראות הזה מחוץ לחוק.

אנשים לא מקפידים ואז הדבר הזה מכסה כמעט לגמרי את המראה ואת הסיכוי של הנהג לראות משהו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה שצריך להוציא מחוץ לחוק זה את הנהג האידיוט שמזלזל ככה בבטיחות שלו ושל אחרים ולא את הכיסוי הזה.

קל מידי להוציא רישיון לפי איך שנוהגים כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש דגל מגנט שאפשר להדביק אותו לדלת, קורה או כל מקום מתכתי אחר. זה הכי פשוט ונוח, מתאים לכל סוגי רכבים (אולי חוץ מסוסיתא :-P).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא שמים.

שמתי על החלונות האחוריים (בפיג'ו 206 XS החלונות נפתחים קצת לצד) ולא אהבתי את האיטום שנוצר, מאז לא שם

מה שכן, קבוע על משענות הראש שמתי את כיסוי המראות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

^אין כמו דגל ישראל ככרית נוחה לראש.

וברצינות, לדעתי לא ראוי, גם אם הדגל פונה לגב הכיסא.

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם
^אין כמו דגל ישראל ככרית נוחה לראש.

וברצינות, לדעתי לא ראוי, גם אם הדגל פונה לגב הכיסא.

אם כבר, לא ראוי לשים את הדגל על מראות, אחרי נסיעה אחת הוא שחור ועם חרקים מתים עליו

הדגלים אצלי עוטפים את משענת הראש מאחור, כלומר פונים לכיוון הנוסעים מאחור

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לגבי הגרביים למראות, לא רק שזה לא יפה ונראה כמו קונדום (סלחו לי), ברכבים עם מראות צרות יחסית הם מסתירים את המראה וצריך לסדר את זה כל הזמן.

הרעיון עם המגנט נחמד.

חשבתי גם להצמיד את הדגל לאנטנה...

עוד רעיונות?

עוד רעיונות?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

תולה את הדגל בבית.

ברכב הקופה אין מקום, כמו שאמרת. גם ברכב המשפחתי אני לא שם כי רעשי הרוח מפריעים לי. ומניסיון עבר, הם נהפכים נורא מהר לסמרטוטים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כשאני חושב על זה, אני ישראלי שנמצא בתוך מדינת ישראל? למה בכלל לשים דגל?

מה? זה לא ברור שאני ישראלי? :-D

מילא הייתי רוצה לציין את העצמאות שלי בזמן שאני נמצא בחו"ל אז הייתי שם דגל על הרכב אבל למה להיות captain obvious :-P

חוץ מזה קונדום זה דבר טוב, לא מבין מה הבעיה עם הוא מתלבש על מראה.

המגנט בהחלט רעיון טוב, אולי צריכים לעשות מהדורת vinyl wrapping לרכב עם דגל ישראל - יכול להיות חתיכת ביזנס למי שיכול להדפיס על ויניל!

Pioneer TS-X150

פורסם
כשאני חושב על זה, אני ישראלי שנמצא בתוך מדינת ישראל? למה בכלל לשים דגל?

מה? זה לא ברור שאני ישראלי? :-D

מילא הייתי רוצה לציין את העצמאות שלי בזמן שאני נמצא בחו"ל אז הייתי שם דגל על הרכב אבל למה להיות captain obvious :-P

חוץ מזה קונדום זה דבר טוב, לא מבין מה הבעיה עם הוא מתלבש על מראה.

המגנט בהחלט רעיון טוב, אולי צריכים לעשות מהדורת vinyl wrapping לרכב עם דגל ישראל - יכול להיות חתיכת ביזנס למי שיכול להדפיס על ויניל!

זה נקרא "רוח החג", אתה מציין את היותך גאה להיות ישראלי ביום העצמאות ע"י קניית דגל ישראל שיוצר בסין.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...