Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

קודם כל, אני ממש מתנצל שאני פתוח נושא שבטוח שכבר העלו בעבר.

פשוט אני לא מצליח להבין מה הכי כדאי.

עד עכשיו לא היה לנו רכב, תמיד שכרתי אחד כשהיה צורך.

הצורך נולד אחרי שבני הבכור נולד לפני כחודש וחצי

אני מחפש רכב אוטומט שיהיה בו מקום לעגלה של הילד ולעוד כמה דברים

רכב נוח, בטיחותי, צריכת דלת ממצוא. רוב הנסיעות יהיו באיזור המרכז ואולי פעם בשבוע\שבוע וחצי נסיעה לחיפה

חשוב שהרכב ייראה צעיר אבל לא חובה

בתודה מראש והמשך ערב טוב,

רועי

פורסם

כדי להיות מדיוק, אני אשמח לרכב בעל 5 דלתות כמו הפיג'ו 307, יונדאי אקסנט family 5 דלתות, פורד פוקוס 5 דלתות או שברולט אופטרה 5 לדתות, רנו סיניק II

אני לא שולל 4 דלתות - מיצובישי לנסר, סובארו אימפרזה, רנו מגאן, ניסאן אלמרה

שוב תודה

פורסם

אם אתה מחפש 5 דלתות תתמקד באקסנט והפוקוס,רכבים אמינים,כאשר הפוקוס איכותית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה yulianx,

איך הפוקוס מבחינת תחזוקה, עלויות, דלק, וכו׳..? יש עדיפות לשנות מסויים?

ומה לגבי 4 דלתות? על מה הייתה ממליץ?

פורסם

לחבר שלי יש כזאת 4 דלתות מודל 2005,עם כ 310 אלף,כן זאת לא טעות,הרכב עבר פעמיים שיפוץ גיר,מנוע לא נפתח אף פעם,הוא מרוצה,צריכת דלק בערך 1/12,הוא נוסע בעיקר בין עירוני ללא עליות,לפי מה שידוע לי אין הבדל בין השנים,כמובן בדגם שאנחנו מדברים.

4 דלתות אין לי הרבה ניסיון,אלא רק ממה ששאלתי ככה אנשים שיש להם כזה רכב,הלנסר והסובארו טובות,יצא לי לנסוע על שניהם,מאוד נוחות,אלמרה אין ממה ידע לגביה,לא נסעתי עליה,אמין שכמו כול ניסן אמינות תהיה טובה,אבל שוב,לא נסעתי עליה.

הייתי מוסיף גם את הלנטיס או מזדה 3 אם במאט מעל התקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...