Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כמה ימים ווקס קארנובה נוזלי+פוליש קומפאונד+סבון עם ווקס לרכב של חברת פורמולה 1 מאוטו דיפו בהמלצה של אחד המוכרים שציין כי הוא בעצמו משתמש בחומרים הללו ושהם עושים עבודה טובה ביחס לעלות שלהם.

חיפשתי חוות דעת ואנשים שהתנסו בחומרים של החברה ולא מצאתי כל כך, אני מתכנן לעשות שבוע הבא פוליש ווקס לרכב שלי ורציתי לקבל קצת חוות דעת על החומרים שיש ברשותי האם טובים,סבירים או לא להעז לעבוד איתם.

הפוליש יבוצע באמצעות מכונה, הצבע של הרכב לבן ומצבו סביר.

תודה לכל המגיבים.

פורסם

הם הרמה של CARPLAN,לי אישית יש ספרי לצמיגים שעושה עבודה ממש טובה,לא יצא לי נסות אל הווקס שלהם,לכן מאוד אשמח לסקירה שלך עליו.

לגב הסבון,סבון כמו כול סבון אין הבדלים,ניקיתי עם כמעט כול סבון של CARPLAN,עכשיו של SONAX,לפני זה ONR,כולם אותו דבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, להגיד שהכל השמפואים הם אותו דבר זה טעות.

לכל שמפו יש את הייחודיות שלו: למשל עוצמת נקיון - שמפו שמתאים לשטיפה שבועית או כזה שמתאים לtfr, שמפו מרוכז יותר לעומת כזה שצורך דילול גבוהה יותר, שמפו עם תוספי גלוס לעומת כזה "נקי" (cg citrus vs gtechniq), שמפו עם לובריקציה גבוה מאוד (dj btbm) לעומת שמפו פשוט יותר, שמפו שמתאים לציפויים שונים לעומת שמפו שכל מטרתו היא להוריד את שכבת ההגנה.

גם מבחינת נקיון, יש המון הבדל בין יכולת נקיון של meguiers gold לעומת sonax, הראשון פשוט עלוב בדילול של הוראות יצרן, לעומת השני שאגרסיבי מאוד בדילול הוראות יצרן ולכן מנקה טוב יותר כביכול.

בקיצור, זה עולם ומלואו, לפחות מבחינתי.

ודרך אגב, תודה רבה על סקירת התפריטים של המצלמה, עזרת לי מאוד :) :)

"יאללה בירי".

פורסם

נסיון שלי לפחות,לא ראיתי הבדל בין הCARPLAN לסונאקס,בעבר השתמשתי בווקס של CARPLAN,בשניהם הווקס לא הורגש אחרי חודש וחצי בערך.

אולי אם שמים אוטם או ווקס ממש יקר,אז כדי לעשות סקר שוק לסבון עדין עם ההגנה,אבל לווקסים או אוטמים ממוצעים,לא רואה צורך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טראפיק פילם, דוגמה הכי טובה - שכבת הג'יפה האפורה שנשארת על הרכב לאחר נסיעה בגשם במשך כמה ימים.

מרגישה מעט שומנית, נדבקת לפח, וגם שטיפה בלחץ לא תוריד אותה.

tfr

:)

"יאללה בירי".

פורסם
הם הרמה של CARPLAN,לי אישית יש ספרי לצמיגים שעושה עבודה ממש טובה,לא יצא לי נסות אל הווקס שלהם,לכן מאוד אשמח לסקירה שלך עליו.

לגב הסבון,סבון כמו כול סבון אין הבדלים,ניקיתי עם כמעט כול סבון של CARPLAN,עכשיו של SONAX,לפני זה ONR,כולם אותו דבר.

אוקיי, אשמח לעוד תגובות מאנשים שהתנסו במוצרים שלהם בעיקר בווקס ובפוליש, אחרת אני פשוט מנסה ואז תקבלו סקירה עליהם :-D

פורסם

אין מה לפחד מלנסות,זה לא חברה שאיש לא שמע ולא יודעים עליה כלום,מקסימום הווקס יחזיק כמה שבועות והפוליש לא יוריד סווירלס.

פורסם
יש להם מוצרים מעולים מהמון המון ניסיון!

שמח לראות תגובה כזו! :) אתה אומר שהיה לך המון ניסיון איתם האם גם היה לך ניסיון עם הווקס והפוליש שלהם?

פורסם (נערך)

לא עם הפוליש .

השמפו קרנובה מצוין , מותיר כמות גבוהה יחסית של ברק ואני אזהר בתיאור אבל גם מסכך לא מעט .

הווקס גם מאוד טוב , חשוב להבהיר שכמו רוב הווקסים הוא ווקס "מנקה" ואני אישית הפסקתי להשתמש בהם (בכל השנים האחרונות השתמשתי או בווקסים "טהורים" או בטכנולוגיות נאנו) , אבל זה לא אומר שאתה צריך להמנע מווקס כזה .

המון ניסיון זה על עשרות מכוניות במשך כמה שנים טובות , הם היו זולים , שכיחים בישראל ומצוינים - ליגה מעל דומיהם (טרטל , ארמור וכו') , די הזכירו לי את טריטמנט שהתבלטו בחומרים מסוימים .

מצאתי תמונה בשבילך של מיאטה שהייתה לי אחריי ווקס פורמולה 1 , אחריי זה עברתי לזימול שאהבתי אבל לא נתן לה ברק כמו הפורמולה (אבל היה טהור מניקוי ושחיקה) :

32038_116094598427938_6142132_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
רכשתי לפני כמה ימים ווקס קארנובה נוזלי+פוליש קומפאונד+סבון עם ווקס לרכב של חברת פורמולה 1 מאוטו דיפו בהמלצה של אחד המוכרים שציין כי הוא בעצמו משתמש בחומרים הללו ושהם עושים עבודה טובה ביחס לעלות שלהם.

חיפשתי חוות דעת ואנשים שהתנסו בחומרים של החברה ולא מצאתי כל כך, אני מתכנן לעשות שבוע הבא פוליש ווקס לרכב שלי ורציתי לקבל קצת חוות דעת על החומרים שיש ברשותי האם טובים,סבירים או לא להעז לעבוד איתם.

הפוליש יבוצע באמצעות מכונה, הצבע של הרכב לבן ומצבו סביר.

תודה לכל המגיבים.

אתה יכול להיות רגוע,המוצרים שלהם אולי לא הכי מוכרים,אבל לאנשים שהשתמשו בהם יש רק חוות דעת טובה עליהם..

אם אתה יכול תצלם כל תהליך שאתה עושה ותעלה כפרוייקט-יעזור מאוד לאנשים שעדיין לא התנסו במוצרים שלהם..

תודה ושבוע טוב!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

חברים תודה על התשובות עזרתם לי מאוד והסרתם לי אבן מהלב ;) ליאב אהבתי מאוד את העבודה שעשית ובהחלט נתת אור ירוק להתחלת העבודה עם החומר.

הפרוייקט הראשון יהיה על הפיגו 206 הלבנה שלי ואם הכל יילך חלק בע"ה, נעבור לפרוייקט השני וה"כבד" יותר על הסדרה 7 של אבא שלי(פשלה באוטו הזה ואני מנודה מהמשפחה לנצחח!! :) ) כמובן הכל יצולם ויועלה לפורום כפרוייקטים מסודרים עם סקירות על החומרים לטובת הפורום המשובח הזה.

פורסם
חברים תודה על התשובות עזרתם לי מאוד והסרתם לי אבן מהלב ;) ליאב אהבתי מאוד את העבודה שעשית ובהחלט נתת אור ירוק להתחלת העבודה עם החומר.

הפרוייקט הראשון יהיה על הפיגו 206 הלבנה שלי ואם הכל יילך חלק בע"ה, נעבור לפרוייקט השני וה"כבד" יותר על הסדרה 7 של אבא שלי(פשלה באוטו הזה ואני מנודה מהמשפחה לנצחח!! :) ) כמובן הכל יצולם ויועלה לפורום כפרוייקטים מסודרים עם סקירות על החומרים לטובת הפורום המשובח הזה.

בכיף! חשוב לציין שהעבודה שביצעתי הייתה ידנית, אך ניתן לבצע גם בעזרת מכונה.

בהצלחה ותעלה תמונות אל תשכח! (:

• תוכן חדש...