Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הונדה סיוויק 96, ידנית.

מנוע נכבה בסלד סרק (מתחת ל2 אלף).

אפילו אם הרכב עומד ברמזור, הוא נכבה.

שמתי לב שהתופעה ישנה רק כשיש מזג אוויר חם, הניחוש שלי זה מכיוון שנכנס אוויר חם למנוע.

התוכלו להציע פתרון לבעיה ? הרכב נכבה במהירות גבוהה, ולנסוע על סלד גבוה כל הזמן זה לא אפשרי.

תודה רבה חברי קארספורום.

:twisted:
פורסם

יש לי בעיה דומה כרגע(פרט לכיבוי הרכב). אם אתה מדליק מזגן למשל והרכב נכבה לאחר זמן קצר סימן שהרדיאטור עיבוי סתום. ניתן לנקות אותו במים.

אפשרות שנייה היא חיישן קראנק דפוק. אפשרות נוספת היא סליל הצתה מתחמם ולעתים גם חוטי הצתה פגומים

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יכול להיות גם משאבת דלק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נשמע כאילו היא מתחממת מאיזושהי סיבה, ואז מפסיקה לעבוד.

המנוע מקרטע לפני שהוא נכבה? נדלקות איזושהן נורות (במיוחד Check Engine)?

אם נדלקת, צריך להתחבר עם סורק תקלות, ולבדוק מה השגיאה שמתקבלת.

בכללי, השאלה שלך מתאימה יותר לפורום הטכני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המנוע נכבה, אבל אני מניע ואז אני נוסע טוב עוד פעם.

פשוט בסל"ד נמוך, היא מקרטעת ואז נכבית. התופעה קורית לרוב רק כשחם בחוץ.

לא נדלקית שום נורה.

אם יש צורך, אשמח שתעבירו לטכני.

תודה רבה על העזרה, אני אשמח לעוד פתרונות , זה פשוט לא בטיחותי לנסוע ככה.

:twisted:
פורסם

צריך ללכת למוסך ולעשות דיאגנוסטיקה: להתחבר עם מחשב וליראות קריאות מחיישנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...