Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח

לכל עינייני הרכב :)

איך הרב מודד הבא מבחינת נתונים וכו', האם הוא מתאים לחשמל רכב?

http://www.ebay.com/itm/221271002787?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

אין לי יותר מידי ידע בתחום אבל אני רוצה להרחיב אותו.

פשוט הבנתי שהרב מודד הזה מומלץ וטוב השאלה האם הוא מתאים לחשמל רכב

בברכה

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל רב מודד אמור להתאים לחשמל ברכב. אני קניתי לפני כמה חודשים רב מודד לפרוייקט של התקנת מצלמה אצלי ברכב, הזמנתי מאיביי רב מודד זול שקיבל הרבה פידבקים טובים. אם אני לא טועה הוא עלה לי בזמנו באזור ה 15$. אם אתה צריך משהו בסיסי אל תשקיע 180 ש"ח.

פורסם

איזה רב מודד קנית?

פשוט הבנתי שהרב מודד הזה קיבל המון ביקורות טובות ובמחיר שלו הוא נותן תמורה של רבי מודד שעולים פי כמה וכמה ממנו ואף יותר.

אני בכלל חשבתי לקנות רב מודד של פלוק במחיר הרבה יותר גדול ככה שלגבי המחיר אני שלם כי יש תמורה בעבורו :)

פורסם

יש לחברה UNI-T רבי מודד זולים יותר שמספקים תמורה מצויינת למחיר.

אם תפרט מה בדיוק אתה רוצה לעשות איתו, אני בטוח שתקבל תשובות ענייניות יותר.

לא מזמן קניתי את הדגם ut10a של UNI-T, שהוא רב מודד ממש דקיק ויכול להכנס בכיס (לא תמיד יתרון - קרה לי שיצאתי עם חברים וגיליתי שבמקום ארנק יש לי בכיס מולטימטר :| )

יתרונות: יש AUTO RANGE והגודל הפיזי שלו

חסרונות: אינו מודד זרם, דורש סוללה שאין לך בבית (קונים חבילה של 10 סוללות בשני דולר באיביי)

אם אתה צריך אחד שכן מודד זרם יש את רב המודד ut33c, יש בו גם אפשרות למדידת טמפרטורה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)

בתור התחלה אני רוצה למדוד מתח מצבר, טעינה, חיישנים ומשם להתקדם בכל נושא החשמל ולא דווקא רכב כרגע אני עם ידע בסיסי מאד אבל אני אוהב ללמוד וכו ואני לא רוצה שהוא יגביל אותי בזמן הקרוב. אני לא הולך לקחת משכנתא או הלוואה בשביל לקנות אותו :) אבל תודה על הדאגה בכל אופן

חג שמח לכולם :)

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

אני גם קניתי את ה ut33c (מחיר 15 דולר) וזה מספיק לי.

ואני משתמש בו יחסית הרבה.

מד תדר זה נחמד אבל לא ממש נחוץ. מד קיבול ודיודות זה יותר שימושי.

אם הדברים האלה לא אומרים לך הרבה אז בטוח שאתה לא צריך את היקר.

תחום אוטומטי זה בשבילי דווקא חיסרון אבל זאת השריטה שלי.

פורסם

איך הרב מודד הבא מבחינת נתונים וכו', האם הוא מתאים לחשמל רכב?

http://www.ebay.com/itm/221271002787?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

המכשיר הזה מעולה. מדוייק מאד, נוח מאד. קניתי אותו ומאד מרוצה ממנו.

לדעתי במחיר הזה אין הרבה התלבטויות, זה מכשיר שיחזיק לך שנים רבות, ויספיק לכל הצרכים העתידיים שלך.

פורסם (נערך)
אני גם קניתי את ה ut33c (מחיר 15 דולר) וזה מספיק לי.

ואני משתמש בו יחסית הרבה.

מד תדר זה נחמד אבל לא ממש נחוץ. מד קיבול ודיודות זה יותר שימושי.

אם הדברים האלה לא אומרים לך הרבה אז בטוח שאתה לא צריך את היקר.

1.לא קונים מכשיר ללא AUTO RANGE מכיוון שלכול מכשיר נורמלי שיש AUTO RANGE קיימת תמיד אפשרות לבצע OFF ל-AUTO RANGE.

2. מד הקיבול וגם מד תדר במכשירים שעולים 15 דולר שווים לתXת.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה יכול להסביר? הפעם האחרונה שעבדתי עם מכשיר כזה הייתה לפני הרבה זמן והוא לא היה נוח לעבודה (מערכות טלפונייה, מכמה עשרות מיליוולט עד יותר מ50).

מה נראה לך יהיה השימוש במד הקיבול ומד תדר בחשמלאות רכב?

פורסם (נערך)

מה הכוונה שלכם ב"תחום אוטומטי"?

אני מסתפק ברב מודד פשוט עם פונקציות בסיסיות, בזה שבקישור יש לך יותר פונקציות.

קח בחשבון שזה יחזיק אצלך המון זמן, ככה שלדעתי יהיה שווה להשקיע.

החברה הזאת טובה ואמינה?

המחירים נראים טובים, אולי אני ישדרג למשהו רציני.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

תחום אוטומטי - auto range זה פונקציה שמשחררת אותך מהצורך לכוון בחוגה של המכשיר את תחום המדידה, כלומר האם אתה מודד נניח עד 200 אוהם או עד 2000 או עד 20.000. אתה פשוט לוחץ על auto range ומכשיר מתכוון לבד לפי מה שהוא מודד בפועל.

פורסם
אתה יכול להסביר? הפעם האחרונה שעבדתי עם מכשיר כזה הייתה לפני הרבה זמן והוא לא היה נוח לעבודה (מערכות טלפונייה, מכמה עשרות מיליוולט עד יותר מ50).

מה נראה לך יהיה השימוש במד הקיבול ומד תדר בחשמלאות רכב?

כי ככה המדידה יותר מהירה וברורה.

לדוגמה ברכב אתה שם את זה על 20v ואם המתח יצא מתחת ל-2v אז תראה את המדידה רק בדיוק של ספרה אחת פחות.

ואם הדיוק כזה חשוב אפשר לעבור תחום.

מד קיבול שימושי במידה ואתה בונה / מתקן מעגלים.

• תוכן חדש...