Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

קיבלתי השבוע ולוסטר חדשה.

הייתי מעוניין לדעת האם מישהו מכיר מקום שיודע כיצד להוסיף למולטימדיה הקיימת ברכב דיבורית בלוטוס שתשתלב עם המסך מגע ?

בנוסף הייתי מעוניין לבטל את חסימת הוידאו של המערכת שאוכל לראות סרטים - האם למישהו יש מושג כיצד ואיפה אני יכול לעשות זאת?

חג שמח לכולם :)

פורסם

שלום לך ותיתחדש על הרכב וסע בדרכים טובות .

בקשר למע' מולטימדיה , אם הוספת כסף כדי שיתקינו לך אותה בחנות אז חבל , כי בדרך כלל המחירים שלהם (אני מתכוון של כל היבואנים פחות או יותר) דיי גבוהים , שכאשר במחיר הזה ואף פחות אתה הולך למקום ידוע שמתעסק עם אלקטרוניקה וחשמל של רכבים ומתקין אצליהם מע' מולטימדיה איזו שבא לך עם פול אופציות .

בקשר למע' שכבר נמצאת אצלך בואטו :

היית אמור לקבל מהם את כל הצמות , הכבלים והחיבורים המשלימים של המערכת שמותקנת אצלך , אם לא קיבלת כדאי לנסות לדרוש מהם שיביאו לך .

אם זה לא יצליח , פה אתה לבד עם המע' מולטימדיה שלך , אתה צריך לדעת מה המותג והמספר מודל של המערכת שלך בידיוק .

לביטול הווידאו אפשרי פשוט לחבר חוט מאחורה בין שתי נקודות על מנת לקצר את הביטול הזה ואז הווידאו יפעל תמיד (ככה עשו לי באוטו) , בשביל זה מספיק לגשת לאחד המקומות שמתעסק באלקטרוניקת רכבים , כמו שציינתי מעלה , והם יוכלו לעשות זאת , זה לא אמור לעלות יקר .

בשביל הבלוטות וכל שאר הירקות של המע' שלך (אם זה גם ג'י.פי.אס , אינטרנט , שידורי TV וכו וכו') , אתה יכול לנסות למצוא באינטרנט , באטרים כמו איביי או אליאקספרס את החיבורים הנחוצים למע' שלך , רק אתה צריך לוודא איזה חיבורים בידיוק מתאימים למע' שלך בכדי שתמצא אותם באינטרנט והם באמת יתאימו במידה ותזמין אותם . או שפשוט גם את החיבורים האלו אתה יכול למצוא באחת הסדנאות לאלקטרוניקת רכב ולקנות ולהתקין אצליהם , פשוט זה יעלה יותר כסף .

מקווה שעזרתי לך :-)

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

תודה על התגובה

האמתי שחיפשתי וחיפשתי ושאלתי כמה מקומות בכל הארץ - כולל אוטו גיל שאמורים להיות אחראים כל עניין המערכות של יונדאי בארץ.

לצערי אף 1 לא נתן לי פתרונות,

הייתי שמח לקבל שם או טלפון או בית עסק שיודע להתעסק אם כל הנ"ל שציינת,

במידה ואתה מכיר כמובן.

תודה.

פורסם

תשאל מול סוכנות המכירה ממנה הזמנת את הרכב מי מתקין המיגון וה מולטימדיה המורשה שלהם ותיגש אליו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...