Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייפוי כח

Zhekka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי, כאמור בפורום טכני, מוכרת לי את האוטו. במובן הכספי - רשמתי לה צ'ק - הכל מסודר

עכשיו, בשבילי זה מעין פתרון ביניים - עד שאחסוך כסף ואקנה את 206 המהוללת, רגיל, 1.6, כמומלץ.

לכן אנחנו לא ממש רוצות לרשום את הרכב על שמי - ולהעביר בעלות.

עכשיו הוא מאוד אטרקטיבי - יונדאי אקסנט, שנת 95, יד ראשונה, 140,000ק"מ. והיינו רוצות לשמר את היד הראשונה - בכל מקרה אנחנו שתינו נהגנו בו וזהו..

בעבודה אמרו לי שהם ישלמו ביטוח ודלק עבור רכב שלי - כך כתוב בחוזה. אם הרכב יהיה רשום על מישהו אחר - לא יוכלו לשלם ביטוח.

האם אפשר להוציא איזה ייפוי כוח בשבילי - שיאפשר תשלומי ביטוח מטעם העבודה? זאת שאלה מאוד ספציפית, אני מקווה שמישהו כאן מ(ה)תעסק בדברים כאלה...

תודה!

פורסם

תצהיר מעו"ד שהרכב צמוד אליך ומשמש אך ורק אותך - אמור להספיק (יכול להיות שתצטרכי נוטריון בשביל זה - אבל את זה כדאי שתשאלי במקום העבודה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...