Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובדים בשיטת מצליח...

מבחינתו לא עצרת בעצור! אם אתה חושב שעצרת אתה צריך להוכיח.:|

לצערי ככה זה גם בבתי המשפט. הטענה מוצדקת עד שאתה מפר אותה עם הוכחות.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשית להם בית ספר! כל הכבוד! הם מביישים את המדים שלהם.

התמרור "האט" שהתכוונת שיהיה שם הוחלף, ושמו בישראל והוא: "תן זכות קדימה". אז אין חובה להאט אפילו.

פורסם

פשוט בדיחה, העיקר לתת דו"ח.

מיום ליום מסתבר שמצלמת DVR היא חובה בכל רכב, רק עכשיו אנחנו מודעים עד כמה

ולחשוב ששנים על גבי שנים המקרים האלה קורים אבל פשוט לא מתועדים והמשטרה יוצאת עם ידה על העליונה.

פורסם
רק אם תעלה את זה ליוטיוב וזה יגיע לחדשות, לאט לאט השוטרים מהסוג הזה יתחילו להבין שתם עידן הדוחות על פארש, ואולי הם יתחילו לעשות את העבודה שלהם.

מצער שבגלל מעט שוטרים כאלו שלא עושים את עבודתם, הולכת לפח העבודה של השוטרים שכן עושים.

לי ברכב יש מצלמה ללא מסך, וגם אם היה מסך לא הייתי מראה את זה לשוטר.

נראה אותו מהמר על זה[/QUO

מה זה ייתן לך בדיוק לא להראות לו?! הוא ייתן לך דו"ח ואתה תיגרר לבית משפט ותבזבז יום עבודה רק כדי לצאת זכאי בזמן שאתה יכול לגמור את הסיפור בדקה. תראה לשוטר, תן לו להרגיש רמאי ואידיוט ותמשיך בדרכך.

פורסם

אני רץ להזמין מצלמה- אבל האם לעיניים העייפות של השוטר מסך 1.5" יספיק? :-)

פשוט בושה!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בושה למשטרה שמשרתים בה שוטרים כאלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רק אני חושב שיקרה מצב הפוך?

אחרי שמכסת הדוחות ירדו, שוטרים יתחילו לעצור יותר רכבים בתקווה שלא לכולם יש מצלמות DVR, אם השוטרים יראו שיש מצלמה הם יוותרו ישר את הדוחות ואם אין מצלמה הם ינפחו את הדוח כמה שיותר, תבינו ש DVR הוא לא הפתרון לבעיית השוטרים, הDVR יציל אותך אך "ידפוק" מישהו אחר וזה לא מה שאנחנו רוצים שיקרה במדינה שלנו.

צריך להתחיל ליישם כמו שברוסיה ובאוקראינה, כששוטר עוצר אותך, אתה שואל מה סיבת העצירה ואם הוא אומר לך שלא עצרת בעצור והוא לא יכול להוכיח את הנתון, אז אתה משוחרר.

http://www.youtube.com/watch?v=qO4D0S5un2k

השוטר לא יכול לעצור אותך לפי זווית העין חחח. זה האחד הסרטונים יש מלא ומלא ומלא. האזרחים עושים שם "בית- ספר" לשוטרים מסתובבים עם ספר חוקים, הרשיון מוחזק עם כבל כדי שלא יקחו אותו לאוטו וכו'.

פורסם
:wave2:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מוזר יש חברי פורום שעדיין נוסעים בלי מצלמה?

כן. כל פעם היה מתקלקל לי הוואקום של העריסה והמצלמה הייתה נופלת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
צריך לפתוח עמוד בפייסבוק שמרכז ומקדם סרטונים מהסוג הנ"ל, מי מתנדב למנף את הרעיון?

אנחנו עובדים כרגע על אתר מושקע ועמוד פייסבוק שירכז את כל הסרטונים מכבישי ישראל.

פורסם

אצלי המצלמה מעולה, הוואקום של המעמד לא מחזיק ונופל אחרי כמה דקות. מה עושים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש באיביי מעמד עם הדבקה במקום וואקום. מחזיק מעמד אצלי כבר יותר משנה כאשר הוואקום היו מתפרקים אחרי שבועיים-שלוש.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...