Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש קיבלתי דו"ח ברחוב חבקוק ליד נמל תל אביב, המדרכה הייתה כחול לבן והיה חייב תו לבעלי הרחוב בלבד, באותו זמן אני בדיוק התגוררתי במלון אלכסנדר שבאותו רחוב, יש עילה לביטול הדו"ח?

Detailer.gif
פורסם

לא, אין עילה ולא יבטלו לך את הדו"ח.

"דייר הרחוב" הוא תושב ת"א שמתגורר באותו רחוב ומחזיק תו חניה, לא מי שהתארח במלון. חבל על המאמץ.

פורסם

ואני בדיוק הייתי הומלס שהתגורר על הספסל. כפי שנאמר, מדובר בתושב העיר שכתובתו הרשומה היא כתובת הרחוב האמור ולא אורח מלון או משהו שבדיוק התגורר אצל חבר בדירה באזור.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שמח לשמוע!

אבל בכל זאת חשוב לציין, כמו שרשום בטופס "ביטןל לפנים משורת הדין". ז"א שלפי החוק הדו"ח היה מוצדק. אז למי שקיבל דו"ח, תמיד שווה לנסות. אבל מי שלא, נסו להמנע ממצב דומה (:

עדיף מאשר עכשיו לרוץ ולנסות לבטל. דבר שלא תמיד יסתיים בהצלחה.

פורסם

מנסיוני בחיפה - הביטוי "לפנים משורת הדין" הוא חלק מניסוח שגרתי בכל ביטול דו"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע. לא מכיר את "הניסוח לביטול דוח", אבל הכוונה של הביטוי במילים פשוטות היא "למרות שנעשתה כאן עבירה".

פורסם

שמח בשמחתך שהדו"ח בוטל (ולדעתי - כנגד רוב הסיכויים, מפני שאינך תושב הרח' האמור).

לגבי ה"נוסח האחיד" של סיבת הביטול - כנראה שהוא מיועד בראש ובראשונה לביטול דו"חות שאינם מוצדקים מלכתחילה והיות והעירייה איננה מעוניינת להודות באשמתה - זה מה שהם רושמים (וגם במקרים אחרים כמו זה המתואר).

alfa 156 2.5.

פורסם

כן מתוך בריחה מאחריות, זה במילים אחרות אומר "אולי אנחנו צודקים, אבל אנחנו לא מתכוונים לבדוק את זה בבית משפט", ומצד שני זה מאפשר להם להמשיך ולחלק דו"חות על אותה סיבה בדיוק, כי הרי זה לא שינה את הסטטוס החוקי.

לא יודע. לא מכיר את "הניסוח לביטול דוח", אבל הכוונה של הביטוי במילים פשוטות היא "למרות שנעשתה כאן עבירה".

לא בהכרח, זה פשוט אומר שהם לא מעוניינים "לבזבז" את הזמן על בית משפט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

+1

בוטל לי דו"ח בת"א, לאחר שטענתי לפניהם שהצבע רכב שצוין בדו"ח לא תואם לצבע הרכב שלי ושבכלל לא הייתי באיזור, קבלתי מהם מכתב שהדו"ח מבוטל בדיוק על הסעיף הזה "לפנים משורת הדין".

כאילו הם עושים לי טובה ולמרות שכביכול (מבחינתם) פשעתי הם מוותרים לי.

פורסם

לשמור את אישור העיריה לפחות 7 שנים - רצוי 10!!!!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני קיבלתי ביטול דו"ח בתל אביב (לא מוצדק) ללא לפנים משורת הדין.

תל אביבים מוזרים בעלי רכב מוסרים שעיריית ת"א מוותרת על 2 דוחות בשנה בערך לרכב. במקרה שיש ערעור.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...