Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי היום דו"ח משטרה בגין חניה במקום המיועד לנכים. מדובר בחניון של בניין או יותר נכון משותף לכמה בניינים (שם מתגוררים הוריי). עד לפני כמה ימים שלט החניה של אותו רכב היה מוצב במקום אחר. מכיוון שבונים בניין חדש ליד הוא נאלץ להעביר את השלט למקום חניה אחר.

לא הבחנתי בשלט החדש וכך גם אימי שהייתה עמי ברכב באותו הזמן. העבירה נעשתה בשוגג.

אני נוהגת 20 שנה עם עבר תעבורתי כמעט ונקי (יש לי שתי עבירות תנועה פעוטות האחרונה מלפני 10 שנים).

בינתיים, כתבתי מכתב בקשה לביטול הדו"ח או המרה באזהרה.

האם יש סיכוי שיבטלו את הדו"ח?

תודה

פורסם

בד"כ חניה בחניית נכים מוגדרת כ"עבירת בריונות" ושוטר לא יכול להמירה באזהרה. אולם, את יכולה לשלוח למפנ"א בקשה להמיר את הדו"ח לאזהרה ואולי היא כן תעבור. לא ניתן להעריך את הסיכוי במדויק. כעקרון, לא ממירים חניה בנכים לאזהרה, אך אני זוכר בוודאות מקרה בפורום שכן המירו. לכן, אין הרבה מה לעשות מלבד להמתין לתשובה. אנא עדכני אותנו כשתגיע. נשמח לקרוא.

סופ"ש נעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...