Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר סיבוב די ארוך בדקתי מספר רכבים ומספר הצעות מחיר ומימונים שונים הגעתי לרשימה הבאה:

1. סוזוקי ספלאש ידנית 1.2

2. סוזוקי סוויפט ידנית 1.2

3. יונדאי I20 ידנית 1.25

4. ניסאן מיקרה ידנית 1.2

5. פיאט פנדה ידנית 1.2

כולן מתאימות לתקציב שלי, על הספלאש והפנדה עשיתי נסיעת מבחן ואני מוכרח לומר שהתרשמתי מהנהיגה הקלילה בפנדה והנוחות שיש לה להציע בהשוואה לרכבים אחרים הדומים לפנדה, הספלאש הייתה מאוד זריזה ונעימה להנהיגה(העברה קלילה, הגה מגיב טוב) וגם ממנה התרשמתי לטובה על שאר הדגמים עוד לא הספקתי לבצע נסיעת מבחן ומקווה שכן אצליח.

האם כדאי עוד לבדוק את הפורד פיאסטה הידנית, סיאט איביזה, סקודה סיטיגו ?

מבחינת הדרישות שלי זה:

1. חסכונית בדלק, הכיוון שלי זה לעשות 1:15 ומעלה, הנסיעות שלי זה אריאל-חדרה הלוך חזור לפחות פעמיים בשבוע+נסיעה אחת לפחות בשבוע/שבועיים לחיפה גם הלוך חזור ומספר נסיעות בתוך העיר.

2. בטיחותית ואמינה( אין לי חשק לפתוח כרטיס VIP במוסך)

3. עלות טיפולים+ביטוח+כל השאר לא יהיה יקר בשמיים(אני סטודנט אחרי הכל)

4. נוחות נהיגה(אני נוהג במאזדה לאנטיס ואחרי נסיעה של יותר מ30 דקות אני יוצא גמור מהאוטו)

אשמח לעוד עצות, המלצות וכו' :)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אם נעשה שיקלול של כל הדרישות שלך - חסכון בדלק, אמינות, עלות אחזקה ונוחות - הסוזוקי סוויפט היא הבחירה הנכונה.

הפיאסטה גם מצוינת, אך סביר שתהיה פחות חסכונית (מצד שני היא יותר נוחה, בטיחותית ושימושית עקב תא מטען גדול יותר).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הייתי מציע לבדוק את הרנו קליאו/קאיה ריו/פיאסטה,הם בטוחות יותר מהפנדה,מרווחות יותר מהספלאש עם תא מטען גדול יותר,מציע לך לעשות עליהם נסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאסטה עם מערכת מולטימדיה כמו בקליאו?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסיעת מבחן קצרה לא מלמדת בהכרח על תחושת הנוחות ברכב, במיוחד ברכבי המיני.

אם חשובה לך הנוחות ואתה נוסע הרבה בכבישים בינעירוניים, הייתי בודק יותר לעומק רכבים גדולים ובטוחים יותר כמו פיאסטה וקליאו כאמור, גם במחיר של צריכת דלק קצת גבוהה יותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני יכול לתת המלצה על הספלאש מנסיון של 40K ק"מ בערך רובם בין עירוני, הרכב חסכוני מאוד, מרווח לנהג (תא מטען זערורי) ולא מרגיש

רע בנסיעות ארוכות ומהירות (כח לא חסר לו) נוחות נסיעה בינונית.

אמינות מצוינת (ספלאש שניה שלי שקיבלתי עם לא מעט קלומטרג' על השעון).

פורסם

קודם כל תודה על ההמלצות !! כמה שראיתי הקיה ריו יקרה מאוד לתקציב שלי מעל 80 אלף ולגבי הפורד אני אצטרך למצוא זמן פנוי להכנס לדלק מוטורס או איילון ובהחלט לבדוק את הנושא לעומק. הפנדה נמצאת די בתחתית הסולם מבחינת האופציות האלה, מעליה המיקרה ומעל זה האחיות סוזוקי והיונדאי. אני לא צריך תא מטען ענק(אין צפי לילדים באופק ואני לא מעביר תפוחי אדמה בקילוגרמים או גופות), נוחות נסיעה זה דבר מאוד סובייקטיבי כמה שהבנתי.

llaavvii הספלאש שלך ידנית ? אני אשמח לשמוע ממך עוד קצת חוות דעת.

פורסם

הריו הידנית עולה כ 77 אם איני טועה,איך ממש לא מעל 80.

פורסם

אני יכול לספר לך שסוף סוף יצא לי לבדוק צריכת דלק בין עירונית של הסויפט האוטומטית שלי - 1:16. בשימוש משולב סביב 1:12-13.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה נכון, אז לדעתי זאת צריכה להיות האופציה המועדפת שלך.

הריו היא חצי LEVEL מעל שאר האפשרויות שרשמת

פורסם

מחירה הרשמי של הקיה ריו הזולה ביותר היו 83000 ש"ח.

דגם אחר שנכנס לתקציב ולדעתי נותן תמורה טובה יותר מהרשימה שפות"ש נתן - היא הפיג'ו 208

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון,משום מה חשבתי שהמחיר כמו שהיה לפני כמה חודשים.

ה208 לעומת שאר הסופר מיני ממש לא מאובזרת,לי גם הפריעה בליטה באזור הגב התחתון,זה אמור להיות אורטופדי אני מבין,אבל זה כאילו דוחף אותך מהמושב.

פורסם
קודם כל תודה על ההמלצות !! כמה שראיתי הקיה ריו יקרה מאוד לתקציב שלי מעל 80 אלף ולגבי הפורד אני אצטרך למצוא זמן פנוי להכנס לדלק מוטורס או איילון ובהחלט לבדוק את הנושא לעומק. הפנדה נמצאת די בתחתית הסולם מבחינת האופציות האלה, מעליה המיקרה ומעל זה האחיות סוזוקי והיונדאי. אני לא צריך תא מטען ענק(אין צפי לילדים באופק ואני לא מעביר תפוחי אדמה בקילוגרמים או גופות), נוחות נסיעה זה דבר מאוד סובייקטיבי כמה שהבנתי.

llaavvii הספלאש שלך ידנית ? אני אשמח לשמוע ממך עוד קצת חוות דעת.

מחיר המחירון שלה הוא באמת מעל 80K, אבל בפועל נמכרת באופן תמידי במבצע של 77K.

דרך אגב ריו, היתרונות הבולטים שלה זה הממדים הנדיבים והאחרויות המורחבת. בשאר הפרמטרים היא נופלת מהמתחרות (צריכת דלק, ביצועים, נוחות וכו').

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני לא כלכך מוכן להקריב את הדלק, ביצועים, נוחות בשביל מקום בתא מטען ולכן הריו לא באה בחשבון, אין מה לעשות אי אפשר לקבל את החבילה המושלמת ויש דברים שצריך להתפשר. צימצמתי את הבחירות שלי לI20, סוזוקי ספלאש וסוויפט הפנדה והמיקרה עוברות לחלק הכי אחרון ברשימה.

• תוכן חדש...