Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר מעט את שלושת הרכבים שהגיעו לגמר.

ממה שאני כן יודע הייתי ממליץ לך ללכת על הסויפט.

שתי הסוזוקי צפויות להיות יותר חסכוניות ואמינות מהיונדאי. וגם ישמרו על ערכן יפה. הכל השערות אבל לדעתי זה ההימור הסביר.

החסרון הוא שהיונדאי יותר מרווחת בתא המטען וכנראה גם בספסל האחורי. אתה לא ציינת זאת כשיקול כך שכנראה שהיתרון הזה זניח עבורך.

המנוע של שתי האחיות סוזוקי מוצלח מאוד. זריז וחסכוני.

שתיהן בין מיני לספור מיני כאשר הסויפט קצת קטנה מהמקובל בסופר מיני והספלאש קצת יותר מרווחת מהמיני הממוצעת (למרות שבסיס הגלגלים זהה לאלטו).

נכון שהספלאש נוסעת יפה יחסית בבינעירוני אבל עם התכנון שלך עדיף את הסויפט.

פורסם
לאחר סיבוב די ארוך בדקתי מספר רכבים ומספר הצעות מחיר ומימונים שונים הגעתי לרשימה הבאה:

1. סוזוקי ספלאש ידנית 1.2

2. סוזוקי סוויפט ידנית 1.2

3. יונדאי I20 ידנית 1.25

4. ניסאן מיקרה ידנית 1.2

5. פיאט פנדה ידנית 1.2

אם הפנדה מתאימה לך, היא נמכרת כרגע במבצע ב 59,900 ומשאירה לך 20K ש"ח בכיס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למרות שאם כבר פנדה ב 59,באמת שאני מאוד ממליץ לך לבדוק את היונדאי I10 באותו מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא אהבתי את הI10 מרגישה לי קטנה מידי וקופסתית, הפנדה הרגישה לי טיפה יותר נעימה וגדולה יותר.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אם כך בין ה 19-21 החודש יש את המבצע עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא כלכך מוכן להקריב את הדלק, ביצועים, נוחות בשביל מקום בתא מטען ולכן הריו לא באה בחשבון, אין מה לעשות אי אפשר לקבל את החבילה המושלמת ויש דברים שצריך להתפשר. צימצמתי את הבחירות שלי לI20, סוזוקי ספלאש וסוויפט הפנדה והמיקרה עוברות לחלק הכי אחרון ברשימה.

גם אצלי (לפני כ-8 חודשים) זו היתה הרשימה הסופית, אחרי שהייתי על סף הזמנת פיקנטו, אבל ברגע האחרון אשתי ביקשה משהו יותר גדול. בסופו של דבר נבחרה הסויפט, ואני לא מצטער.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב...הציעו לי את המיקרה הידנית בAVIS שנת 2014, אפס קילומטר במחיר מצחיק של 68,000 שקלים כולל הכל לעומת הסוכנות של ניסאן שהציעה לי אותה ב10 אלף שקל יותר, אני ממש יושב מבולבל לגמריי :/ יש מישהו שיכול לתת לי חוות דעת על הניסאן מיקרה גם ?

פורסם

מישהו מנסה לעשות עלייך "סיבוב" - כאן היא מוצעת ב-62000 ש"ח... (יש להוסיף אגרת רישוי שמביאה את המחיר לקצת מעל 63000 ש"ח)

מדובר ברכב מאוד חסכוני. קצת מיושן אבל בסה"כ בסדר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מישהו מנסה לעשות עלייך "סיבוב" - כאן היא מוצעת ב-62000 ש"ח... (יש להוסיף אגרת רישוי שמביאה את המחיר לקצת מעל 63000 ש"ח)

מדובר ברכב מאוד חסכוני. קצת מיושן אבל בסה"כ בסדר.

זה מבצע מזומן, אני לא מחזיק בידיי סכום כזה ואני מחפש מימון/הלוואה

פורסם

קח הלואה מהבנק - מבחינת הסוכנות אתה רוכש במזומן.

קר שים לב שאתה מקבל רכב מיד 01 (אתה 02).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קח הלואה מהבנק - מבחינת הסוכנות אתה רוכש במזומן.

קר שים לב שאתה מקבל רכב מיד 01 (אתה 02).

ז"א שיוצא שהרכב כבר רשום על שם של החברה ועכשיו הוא עובר לשם שלי(יד קודמת חברה, אני היד החדשה)...

פורסם
טוב...הציעו לי את המיקרה הידנית בAVIS שנת 2014, אפס קילומטר במחיר מצחיק של 68,000 שקלים כולל הכל לעומת הסוכנות של ניסאן שהציעה לי אותה ב10 אלף שקל יותר, אני ממש יושב מבולבל לגמריי :/ יש מישהו שיכול לתת לי חוות דעת על הניסאן מיקרה גם ?

הצעה לא משהו (בלשון המעטה).

הפיאסטה (שהיא רכב יותר מוצלח לדעתי ולדעת רבים) נמכרה לא מזמן במבצע ב69 מהסוכנות (יד 0 רשומה עליך ולא על ליסינג).

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...