Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ״צריך״ להגביה את המקרר בכ-4 ס״מ ומחפש רעיון יצירתי איך לעשות זאת מבלי שיראו בתחתית משהו מוזר מדי.

מישהו עשה פעם משהו כזה? האם יש רעיון איך?

פורסם

מה זה מוזר מידי? אתה לא רוצה שיראו בכלל איך המקרר מוגבה?

האפשרות הראשונה שעלתה לי לראש היא 4 בלטות, 20*20, רצפה פושטית רגילה.

אני מפלס ומגביה ארונות בעזרת מטבעות של 10 אגורות. נסה, אולי זה יצליח :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מכיר את העגלות של מכונות כביסה? אלה שנמצאות מתחת למכונת כביסה, יש להם ידית להגבהה/הנמכה והם על גלגלים?

זה יכול לעזור?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני ״צריך״ להגביה את המקרר בכ-4 ס״מ ומחפש רעיון יצירתי איך לעשות זאת מבלי שיראו בתחתית משהו מוזר מדי.

?

אם אתה לא רוצה שיראו כלום מהרצפה אז זה דיי פשוט:

תתלה אותו מהתקרה בעזרת 4 ג'מבואים עם שרשראות :lol: אני מבטיח לך שלא יראו שום דבר מוזר מידי בתחתית :-)

ולענייננו, חפש גלגלים עם חיבור דומה למקרר (אם יש בכלל), רק שקוטר הגלגל יהיה הרבה יותר גדול ומאסיבי. את הרעיון של הג'ק של מכונת הכביסה הייתי לוקח בערבון מוגבל כי אין לדעת לכמה משקל בנוי המתקן. יכול להיות שזה חזק למדיי, אך לא הייתי מנסה אותו עם ילדים קטנים בבית.

רעיון דומה: לגרריסטים יש "סקייטים" שמשמשים למשיכת מכוניות מתוך חניה פרטית - ארבעה סקייטים שמתחברים על כל גלגל ויש להם את אפקט הג'ק בדיוק כמו זה של מכונת הכביסה רק שארבעה כאלו מחזיקים עד 2 טון. שניים כאלו מתחת למקרר (נסתרים) אולי יכולים להתאים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

OCD?

מה עם תוספת של חתיכת עץ או מתכת בצבע המתאים בחלק העליון של המקרר?

אם הוא לבן זה קליל ופשוט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תעשה תוספת של חתיכת עץ וידית שייראה כמו מגירה במטבח.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...