Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אטראז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום היקרים,

יש כבר למישהו מכם אטראז'? אשמח לקבל חוות דעת והתרשמות מהמנוע, התנהגות כביש, וכו'. במיחד מטריד אותי נושא של רעידות המנוע 3 צילינדר.

תודה מראש!

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במגזין אוטו האחרון היה מבחן על הרכב,הם ציינו שיש רעידות מורגשות,הפיתרון שלהם היה להעביר לניוטרל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרשמים שלי מהרכב:

- מתרסק בבורות, מתלים ממש רכים.

- ממש מתנדנד בפניות, נסענו איתו למסעדה וכשחזרנו קיבלתי מחלת ים. אני לא יודע אם זה מהנידנודים של הרכב או שהאוכל היה מקולקל :lol:

- הרכב יחסית שקט מבפנים בנסיעה.

- אין רעידות, לפחות לא משהו רציני. אל תצפה למרצדס.

- גיר רציף לא רע בכלל ולדעתי מתאים למנוע הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בסוכנות המושב ניראה לי ממש חסר תמיכה,איך הוא היה לך? נסעת איתו בכביש ישר יחסית או היו גם פניות הדוקות?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
yulianx, השאלה אם זה רעידות חזקות כמו בניסן מיקרה היוצא או משהו מינורי? היום ראיתי את האוטו באלבר - נראה מיושן אך לא רע, אבל נושא המנוע מטריד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תבקש מהם לעשות נסיעת מבחן ותראה בעצמך.

הכיסא לא הכי תומך אבל לא עפתי ממנו.

פורסם

לא נסעתי עליו,אבל זאת ההתרשמות שלי בסוכנות,ראשית במחיר שלו זה הרכב הכי מאובזר שיש,המושב האחורי משמעותית יותר נוח מזה של הספייס סטאר,מאוד אהבתי את התמיכה לראש,אבל המושב הקדמי מרגיש שטוח וחסר תמיכה,הusb ניראה כאילו התקינו אותו ברגע האחרון ולא קשור,תא מטען מאוד גדול,מאחור היא מרווחת,הפתיעה אותי האמת,איכות החומרים סבירה אין משהו רך ואיכותי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את הUSB מצאתי במקרה. אם לא היה לי משעמם בזמן שחיכיתי למישהו כנראה לא היינו יודעים על קיומו בכלל.

פורסם

נכון יש לו מיקום בתחתית הדשבורד כאילו לא קשור,חבל שלא שילבו בתוך הדשבורד,אגב יפה שהעיפו את הידיות שליטה על החימום כמו שיש בספייס סטאר.

פורסם
בסוכנות המושב ניראה לי ממש חסר תמיכה,איך הוא היה לך? נסעת איתו בכביש ישר יחסית או היו גם פניות הדוקות?

זה כנראה לא רכב לפניות הדוקות

פורסם

גם לי יש תחושה כזאת,דקה הליכה משם יש את סוכנות יונדאי,והמושב של ה 10 מרגיש הרבה יותר תומך,אבל, לעיר או רכב לאזורים כמו במרכז או נסיעות לא בכבישים מפותלים,אני חושב זאת בחירה לא רעה לזוג צעיר,עגלה תיכנס בקלות,איבזור מצוין,ומחיר ממש טוב,מאוד צרם שהם ממש שיפרו את המושב האחורי לעומת הספייס סטאר,אבל הקדמי פשוט אותו דבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הI10 זה גם 4 צילינדרים אז לא תהיה בעיית רעידות בכלל, כתבת שזה משמעותי עבורך.

אבל מה? טוענים שהיא פחות חסכונית משאר מכוניות המיני.

פורסם

ליונדאי יש גם 3 צילנדרים,רק למנוע 1.25 יש 4.

• תוכן חדש...