Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

השאלה שלי היא כזאת אחרי שעשיתי את כל התהליך עד לצביעת הגאנטים האם יש אפשרות אחרי כל שכבה של צבע במקום לחכות הרבה זמן לעבור על הצבע עם פן תעשייתי? האם זה טוב או שיכול לגרום לבועות או לדבר אחר?

פורסם

תלוי בתנאים בהם אתה צובע.

כמה משתנים שצריך לקחת בחשבון:

1.טמפרטורת החדר

2.לחות

3.סוג/יצרן הצבע

4.סוג המדלל

לדוגמא:

חדר בטמפ' של 22-24c לחות נמוכה מ-50%, צבע של חברת sikkens ומדלל בדרגת normal עם מנורות חום,

מתייבש באיזור 9-12 דקות בין שכבה לשכבה ללא חשש לפגיעה.

במידה ולא תשמור על מרחק מדויק עלולים לקרות 2 מצבים:

1. לא יקרה כלום כי חום הפן רחוק מדי.

2.הצבע יבעבע/ינזל ויפגע בפיניש כי חום הפן קרוב מדי.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אוקיי בטוח שהפן לא יהיה במצב קרוב , אלא יהיה במרחק של 15-20 ס"מ , אין לי זמן לחכות מנסה לחסוך בזמנים למרות שנראה לי שגם כאילו אני יחסוך באיכות מקווה שזה א מה שיפריע.

פורסם

חום מרוכז לא טוב לצבע. בעיקרון חסכון בזמן יכול לעלות בחסכון באיכות. כשהצבע מתייבש, אחד מהתהליכים שהוא עובר זה מין "מתיחה" של הצבע על המשטח. כשהוא מתייבש בקצב שלו המתיחה איטית יותר ובכך מקבלים תוצאה חלקה יותר. כשמגבירים את החום באופן מרוכז המתיחה לא אחידה על כל החלק ויכול להיווצר מצב של קליפת תפוז או בכל המשטח או בחלקים ממנו.

פורסם

לא הייתה עושה את זה במרוכזה פשוט מעביר את הפן על הגלגל בתנועות סיבוביות בלי להשאר הרבה זמן על אותו מקום.

• אחראי פורום
פורסם

הייתי מוותר על זה. תנורים של צבעים עובדים על טמפ' נמוכה וסביבתית (כלומר, לא ממוקדת) של 60 מעלות.

פן תעשייתי מייצר יותר טמפ' והמעבר לא אחיד, כך שחלקים מסויימים יקבלו ייבוש חזק מדי וחלקים אחרים לא ייובשו כלל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...