Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבלמים עוצרים מצויין וחזק. אך לאחר עצירה אם ממשיכים להפעיל לחץ מתון על הדוושה מורגשת שקיעה איטית.

איזה כיוונים עליי לבדוק?

האם ניקוז אויר יכול לעזור פה?

פורסם

אם הבלמים עוצרים כמו שצריך בלחיצה עדינה מדוע להפעיל לחץ נוסף? כל דוושת בלם שתלחץ עליה כמה שיותר חזק תישאף להילחץ קצת יותר מהנורמאל. בכל מיקרה מכיוון שמדובר במערכת בטיחותית וקיים חשש כל שהוא בדוק תחילה שלא קיים חוסר בנוזל בלמים. מתי הוחלפו בלמים לאחרונה?

פורסם

הבלמים הקדמיים בדקתי לא מזמן . עובי תקין לגמרי.

שבוע שעבר ביצעתי החלפת כל הנוזל. פרקתי את המיכל מהמשאבה המרכזית(יצא קצת בכוח). מילאתי בנוזל והתחלתי בניקוז מכל הגלגלים.

עבדתי עם צינורית שקופה שמתחברת לבקבוק קטן עם נוזל למניעת כניסת אויר.הנוזל יצא בסוף שקוף ונקי וללא אויר. סך הכל החלפתי 3 בקבוקים של 400 מ"ל כ"א.

ולכן אני בספק שיש אויר במערכת. מה שכן לא היה לי את סדר הניקוז של הגלגלים .נקזתי מהגלגל שקרוב למשאבה אחר כל הקדמי לידו ואחר כך אחוריים.

כמו כן כשאני עומד רגיל עם הרגל הדוודה לא שוקעת רק בלחיצה אגרסיבת.

השאלה שלי התופעה לא נשמעת כמו אויר במערכת אחרת לא היתה בלימה טובה?

פורסם

לפי התיאור שלך המצב נישמע כתקין אך על מסך המחשב הכל טוב ויפה. מכיוון שמדובר במערכת בטיחותית ומסוכנת תן למישהו מיקצועי שייבדוק את העניין בלי חס וחלילה לזלזל בך.

פורסם

בדקתי שוב אך הפעם ירדתי לראות במו עיני הדוושה רחוקה מהריצפה . מה שקרה הדוושה תקינה ועוצרת אפילו גבוה אך אם מוסיפים ללחוץ חזק היא יורדת עוד 2 סנטימטר. בפועל הדוושה נעצרת סופי בחצי מהלך.

הכל תקין לדעתי הבלימה אפילו השתפרה.

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...