Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב חסכוני (עד כמה שאפשר) שיהיה אמין וזול מבחינת טיפולים. כולם אומרים לי לא לקנות מאזדה 3 אבל זה עדיין נמצא בראש כי זה רכב אמין מאוד.

מצאתי נכון לעכשיו 2 מכוניות:

מאזדה 3 שנת 2006 יד שלישית קילומטראז׳ 160k ב24 אלף.

הבעיה היחידה זה שהטסט נגמר במאי (על זה כבר נדבר עם המוכר)

והשנייה היא פיאט פונטו ספייס שנת 2006 יד רביעית 87k (טוען שהחליף רצועת טיימינג משאבת מים צמיגים ומצבר) 80 כ״ס ונפח 1300

ב23k על המחיר גם אפשר לדבר.

הרכב שאני רוצה אמור לשמש אותי לפחות ל4-5 שנים הבאות. אבל הבעיה שלא בא לי אוטו שלא יוצא מהמוסך.. וגם לא רכב שיגיע לפירוק אחרי השימוש אצלי.

על מה הייתם ממליצים?

אם יש אפילו מכוניות אחרות ששווה לבדוק גם אשמח אם תזרקו שמות!

פורסם

אם אתה מחפש חיסכון עד כמה שאפשר אז הספייס ללא ספק,הק"מ טוב משמעותית,רק יד מאט גבוהה.

הספייס לא תהיה אורח כבוד במוסכים,וגם החלפים לא יקרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא אשקר גם מראה משפיע על הבחירה.. והמראה שלה ספייס זול מדיי... אחרי הכל אני בחורה..

אז אולי כבר פיאט פנדה 2008? (השאלה אם אני אצליח למצוא בתקציב 24k)

פורסם

לגבי מחירים תבדקי ביד2 אם זה נכנס,מעבר לזה הפנדה עוד יותר חסכונית,גם כן מאוד מאמינה ולא יקרה לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ברור לי איך הפנדה נראית יותר יוקרתית מהספייס ומה הקשר לגבר\אישה.

בכל אופן, תשימי לב שבפייס שמצאת היד גבוהה וק"מ נמוך, כדאי לבדוק טוב טוב את ההיסטוריה של הרכב.

מה ק"מ השנתי המתוכנן שלך?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

למה דווקה ספייס? אתה יכול לרכוש גם גרנדה פונטו, גם יותר יפה, גם יותר בטיחותית מהספייס ומהפנדה. או שאתה חייב אוטומט? גם גרנדה רובוטית 2007 תגרד את התקציב שלך, אולי גם 2008. 2008 עדיף, כי יש לה HILL HOLD

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

בגלל זה רשמתי תגרד. ראיתי ביד2 ב-27K

פורסם

הפנדה והגרנדה פונטו האוטומטיות הן רובוטיות, בניגוד לספייס עם הגיר הרציף שזכה לשם אמין יותר ונעים יותר לנהיגה. לא התנסיתי מעולם בעצמי, אבל כדאי לעשות סיבוב ניסיון אם את מוצאת אחת רלוונטית כדי לוודא שאין לך בעיה עם ההתנהלות.

הייתי מוסיפה לרשימה גם יונדאי גטס, רצוי מהדגמים GLI או GLS שהם יותר בטיחותיים מה GLF.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לגבי הגטס אמינות מעולה חסכונית לא כ"כ (בהחלט המצב יותר טוב מהפאניקה של הדגם הראשון אבל עדיין לא חסכונית במיוחד).

תבדקי את הדיהטסו סריון מ2007 ומעלה חסכונית מאוד ואמינה מאוד (שילוב של מה שחיפשת).

גם ניסןמיקרה תענה על הדרישות.

בהצלח ה.

• תוכן חדש...