Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

ברשותי טויטה יאריס שנת 2001

אני מטפל במוסך מורשה

הם שמים את השמן מסוג: W3010 של חברת "פז"

האם לדעתכם זה נחשב שמן מנוע מסוג טוב

היו כמה מוסכניקים שהודיעו לי שזה שמן מאיכות ירודה...

אשמח לעזרתכם בעניין..

בברכה.

פורסם

שלום רב !

אינני יודע מי זה המוסכניקים, שהודיעו לך שזה ו שמן באיכות ירודה.

שמני פז מעולים, ועומדים בכל התקנים המחמירים וסווג השמן עומד בכל התקנים והם נחשבים איכותיים.

קבל ציטוט, מקטלוג השמנים של פז:

פז צ'מפיון

דרגת צמיגות 10W/30

מותאם למפרטים הבאים:

API SJ/CG-4

תיאור המוצר:

שמן בטכנולוגיה סינתטית המכיל כמות גדולה של תוספים המקנים לשמן

אורך חיים בתנאי עבודה מאומצים המקובלים במנועים המודרניים.

עומד בדרישת יצרני המנועים למניעת יצירת הרפש השחור )Black Sludge(.

שימושים אופייניים :

לשימוש במנועי בנזין ודיזל ברכב יפני ואחרים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מתקשה להאמין שפז מייצרת מוצרים "גרועים" או כאלה שאינם עומדים בתקנים הרצויים (ובמקרה של יאריס מתחילת ה 2000 מדובר בתקנים די ישנים ולא מתקדמים או מחמירים במיוחד).

ענף המוסכים רווי בנשמות טובות, חוסר ידע מקצועי וטונות של מיתוסים וחצאי אמיתות. אני לא יודע בדיוק באיזה שמן משתמשים במוסך המורשה, אבל סביר להניח שהוא עושה את העבודה. אם ברכב לא קיימת צריכת שמן חריגה והמנוע במצב טוב הייתי עובר לשמן 5W30 סינטטי מלא בתקן API SL ומעלה. זה הטוב ביותר שאתה יכול לתת למנוע רכבך. איזה 5W30? השמיים ועומק הכיס הם הגבול.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...