Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט לילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילד - באיזה גיל?

איזה גאדג'טים כבר עומדים לרשותו?

חיבור לרשת סלולרית מייקר מאד את הרכישה הראשונית ומצריך מנוי שעולה כמה עשרות ש"ח לחודש.

שימוש בטאבלט כתחליף לטלפון אינו מעשי - גם לא נוח וגם יקר. ילד צעיר צריך רק מכשיר טלפון בסיסי לתאום הסעות עם אבא\אמא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא למטרת שיחות.

מיועד למשחקים לימודיים, אפליקציות וכו'.

מדובר על ילדים בני 4-6.

חיבור לרשת סלולארית לא מחייב.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני מעדיף לתת לילדים מכשיר עם איכות תמונה/מסך גבוהה ככל האפשר, גודל 10" שנותן יחס טוב לנוחות שימוש וניידות, ומהירות תגובה גבוהה כי הם חסרי סבלנות, בדרך כלל...

השימוש במכשיר רב יחסית, אלו העיניים שלהם וכדאי להשקיע במכשיר טוב ולא לקחת זול באיכות בינונית.

אצלי יש טאבלט אסוס 10", ללא סים, לדעתי לא צריך להרגיל לחיבור 24 שעות, כי גם בגיל יותר מבוגר אני מנסה להסביר להם שיש חיים ויש רשת, לא תמיד ביחד.

בגילים כאלו אתה שולט בתכונות והתכולה במחשב, ויכול הכניס ערכים לימודיים דרך משחק: לימוד חשבון, קריאה, מסקנה ופעולה. ואולי מכניס קצת הרגלי עבודה לעתיד, שיגיע די מהר... וכנראה הטאבלט ישמש פה ושם את ההורים, אולי יותר ממה שאתם חושבים כרגע, כי בקרוב תעדיפו לתת לילדים מחשב נייח או נייד בגלל שעות השימוש הרבות שיהיו ובריאות ונוחות בעבודה איתם מאשר בטאבלט.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם (נערך)

סיני איכותי בא בחשבון?

כי לדעתי חבל על הכסף שיום אחד תיראה את הטאבלט פוגש את הריצה... המסך יעלה לך כמעט כמו טאבלט חדש...

סיני איכותי המקביל לאייפד מיני יעלה פחות מ600...

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בשלב זה הכל בא בחשבון.

מאחר ואני לא מכיר אף מוצר בתחום הטאלבטים אני מבקש המלצות על מוצרים ספיצפיים.

כרגע זה לא משנה אם זה מסך 7" או 10" וכו'.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?501906-%D7%94%D7%92%D7%90%D7%93%D7%92-%D7%98-%D7%A9%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A3-%D7%9C%D7%99-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D&p=4262089&viewfull=1#post4262089

תנסה להספיק ליזכות כי יש רק אחד אחרון במלאי.

ואתה יכול לידרוש שיצהירו ערך אמיתי במכס כי זה רק תוספת מע"מ, לדעתי חבל לידאוג ביגלל המכס בישביל כזה סכום קטן.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...