Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרמינל 3

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

אמנם החוקים בישראל כפופים גם לחוקים הבינלאומיים - אך יש עוד חוקים שקיימים רק במדינת ישראל.

יש הרבה חברות שרוצות להגדיל את מספר הטיסות מהארץ ולארץ - ונתקלות בסירוב של משרד התחבורה.

בין היתר בשביל למנוע פגיעה ב"אלעל" ועוד כל מיני דברים מטומטים שבכל מקום בעולם לא היה תופס.

(שכן שלי הוא סמנכ"ל בSWISSAIR-ישראל, ויוצא לי לשמוע הרבה תלונות שלו בנושא)

ערב טוב ,

אכן. לופטהנזה היא אחת מהחברות שנתקלו בסירוב. יודעים למה? כי היא החברה הזרה שמטיסה הכי הרבה נוסעים.

בעולם , לא היה קורה מצב כזה שחברת תעופה מונעת מחברת תעופה אחרת הגדלת טיסות. זאת חוצפה ממדרגה ראשונה.

בואו נדבר דוגרי. אלעל חוששים מלופטהנזה , אז הם התחילו לעשות תרגילים מלוכלכים.

*רועי , סוויס! לא סוויסאיר :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
Gatwick אינו נמל תעופה במדינת ישראל שכפוף לחוקים ולתקנות הישראליות.

אמנם החוקים בישראל כפופים גם לחוקים הבינלאומיים - אך יש עוד חוקים שקיימים רק במדינת ישראל.

יש הרבה חברות שרוצות להגדיל את מספר הטיסות מהארץ ולארץ - ונתקלות בסירוב של משרד התחבורה.

בין היתר בשביל למנוע פגיעה ב"אלעל" ועוד כל מיני דברים מטומטים שבכל מקום בעולם לא היה תופס.

(שכן שלי הוא סמנכ"ל בSWISSAIR-ישראל, ויוצא לי לשמוע הרבה תלונות שלו בנושא)

איבדת את חוט השיחה, לא? :puzzled:

במקור אמרת:

גם שטויות...

כשכמות המסלולים נשארת זהה.. אין כלכך אפשרות להגדיל את כמות הטיסות הנכנסות והיוצאות.

מה הקשר בין זה, לבין הטענה שלי שנמל התעופה מהעמוסים בעולם משתמש במסלול בודד (וכל

מגבלה נוכחית לא מגיעה ממספר המסלולים), לבין תשובתך האחרונה?

זהו, אין קשר...

מה שאתה אמרת מחזק את דברי, ולא את דבריך המקוריים - המגבלה, אם בכלל, על טיסות לא נובעת

כרגע ממספר המסלולים, אלא מגורמים אחרים.

עומר.

פורסם
איבדת את חוט השיחה, לא? :puzzled:

במקור אמרת:

מה הקשר בין זה, לבין הטענה שלי שנמל התעופה מהעמוסים בעולם משתמש במסלול בודד (וכל

מגבלה נוכחית לא מגיעה ממספר המסלולים), לבין תשובתך האחרונה?

זהו, אין קשר...

מה שאתה אמרת מחזק את דברי, ולא את דבריך המקוריים - המגבלה, אם בכלל, על טיסות לא נובעת

כרגע ממספר המסלולים, אלא מגורמים אחרים.

עומר.

אתה צודק מבחינת המסלול - סבבה.

אבל המגבלה של הטיסות בעינה עומדת והעובדה שיש טרמינל חדש לא מגדילה את מספר הטיסות היוצאות מהארץ והנכנסות אליה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...