Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר גם אני חשבתי להזמין מחו"ל, אבל אחרי בירור מעמיק זה ממש לא משתלם.

דבר ראשון כן, אם הוא יתפס (וסביר שיתפס) יהיה עליך לשלם מע"מ + מכס.

בנוגע לאמינות של המערכת, היא לא של מותג כלשהו (סינית), אל תתפלא שתפסיק לעבוד תוך שנה או פחות ואין לך שום אחריות.

חוץ מזה כמאט 100% שרדיו לא תוכל לקלוט בארץ (יש טווח תדרים של ישראל שצריך לצורב לו, עלות של כ500 ש"ח).

אני בעד להזמין כל מה שאפשרי ומשתלם מאיבי אבל במקרה הזה זה בדיוק הפוך.

נכון להיום תוכל לרכוש בארץ מערכת דאבל דין של PIONNER במחיר של כ 1300 ש"ח, אם אתה רוצה מוצר סיני המחירים נעים סביב ה700 ש"ח, את המצלמה הזאת תוכל להזמין ב5 דולר מאיבי.

פורסם

לא צריך לצרוב תדרים, אני מכיר כאלו שקנו כאלו מסין ולא הייתה שום בעייה.

הבעייה זה שאכן תשלם מיסים והאמינות (הלא חיובית) של המוצר.

שלא נדבר על האיכות......

כמו שנאמר מעלי, עדיף להשקיע במוצר איכותי יותר

פורסם

אם הם באמת שולחים דרך DHL\UPS\FEDEX ושאר סוגי המשלוחים המהירים,לא רק שזה ייתפס במכס ותשלם מכס+מע"מ,גם תשלם לחברת השילוח את התוספות ההזויות שלהם.

לא אתפלא אם מי שיזמין את זה,במקום לשלם 700,ישלם 2100 או יותר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כל מה שזול עולה יקר !

תזכור טוב את המשפט הזה ,כי אתה תבין אותו אחריי מספר ניסויים עם תוצרת סינית .

חוץ מזה יש לך פורום אודיו ,שם ימליצו לך על דאבל דין נורמלי ,סתם לצורך העניין קניתי בזמנו דאבל דין של אלפיין w404 ב 1300 שקל ,ואף פעם לא השתמשתי במסך שלו לצורך הקרנת קליפים או למצלמה .

פורסם

אני דווקא לא מסכים . יכול להיות מאוד משתלם רק תתאים את הציפייה למה שאצה קונה

. ברמת העיקרון לגבי המכס סביר להניח שבטוח תשלם . אבל על סכום כזה זה יהיה משהו כמו 250 שקל. ככה שעדיין זה לא ממש נורא... צריך לבקש מהמוכר להכניס את הקבלה עם המחיר לאריזה ולהצההרה. ככה תשלם בהצאם ולא יתקעו איזה מחיר מופקע.

ניתן כמןבן להשקיע קצת יותר ולקבל מערכת של חברה מוכרת. מניסיון זה בסדר גמור.

• תוכן חדש...