Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזרחות ספרדית לצאצאים... העידן החדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתכלס זה קצת בעייתי, צריך לבדוק לגבי כל אחת מהמדינות. (שימו לב שמדובר פה באזרחויות בעניין הספרדית והישראלית)

אני אנסה להסביר, עם האזרחות הישראלית אין בעיה, מותר לך להחזיק גם ספרדית וגם אמריקאית למשל.

מתי הבעיה? אם למשל הספרדים מתירים לאזרחי ספרד להחזיק מקסימום ב2 אזרחויות תצטרך לוותר לך הפולנית (בהנחה שמדובר באזרחות ולא בסתם דרכון פולני)

סיטואציה דומה יכולה לבוא דווקא מהכיוון הפולני, נניח שזו מתירה רק 2.. ואז כנראה תצטרך לוותר עליה.

פורסם

כל שנה יש כתבה כזאת, אני מתלהב, מתקשר לעו״ד ונאמר לי שזה עדיין לא אקטואלי. העו״ד מצידו לא מבטיח כלום מלבד השכר טירחה, השגרירות הספרדית לא יודעת איך להנחות את תחילת התהליך ולאט לאט העניין מתמוסס. מה חדש הפעם ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא לדאוג, גם הפעם ביבי וחבריו ימססו את העניין כדי שישארו להם בארץ מי שישלמו מיסים ויצפו בפרסומות ריאלטי

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

כל שנה הנושא מתוערר מחדש, הרשימה הזאת לא חדשה והיא מסתובבת כבר כמה שנים.

מה שכן אף אחד לא באמת טרח לברר רשמיות לגבי אזרחות 'כללית' למגורשי ספרד (מבלי להיכנס לשמות משפחה).

• תוכן חדש...