Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי פיאט פונטו שנת 2002 ולפני חצי שנה בערך התחילה להתקלף לי הלקה מהרכב, איך אני יכול לעצור את התופעה הזו מלהיתפשט עוד ואיך אני יכול לתקן את המצב מבלי להוציא הון תועפות?

לקחתי כבר הצעות מחיר וכולם סביב ה-3000 ש"ח הבעיה שלי היא שאני סטודנט ואני נוסע הרכב הזה כי הוא חסכוני וזה גם למה אני לא יכול להרשות לעצמי להוציא סכום כזה.

אם מישהו מכיר חבר שעושה עבודות כאלו מהבית מה שניקרא או איזה מתכון "סבתא" לטיפול בבעיה ותיקונה אני מאוד ישמח לעצה.

צירפתי תמונות כי להמחיש את גודל האסון.

בתודה רבה מראש![ATTACH=CONFIG]369616[/ATTACH]-DSC_0143.jpg

פורסם

גם אני סטודנט, לי יש 206, גם לי אין כסף לצבוע, גם אצלי הרכב חסכוני, המצב הזה הוא כמו סרטן הלקה מתחילה להשרף בגלל שהאיכות שלה גרועה והשמש פה בארץ שוחקת אותה בצורה שלא תכננו. אצלי 80% מהבגאז' מקולף, הגג התחיל בתהליכי גירושין מהלקה וגם על המכסה מנוע יש 20% קילוף.

הפתרון הוא פחחות וצבע מחדש, הרכב שווה כמו המחיר של הפחחות וצבע אז זאת בעיה.

או צובעים כשיש כסף או שמוותרים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אין איזו משחה שיכולה לעצור את ההתפשטות? אולי למוסס את הלקה עם טינר או משהו כזה ואז לתת יד לקה כדי לאטום אותה מחדש?

אם זו רק הלקה אז אני יכול לעשות את זה בבית לבד{התחביב שלי הוא שיפוץ אופנועים} אבל אם זה גם הצבע אז טיפה גדול עליי אני עובד בקונטיינר שהוסב לסדנה ותנור קטן ויש לי בעיה עם שטח הפנים הגדול.

פורסם

חברים עזרה ? המליצו לי על פלסטידיפ אבל אני לא יודע איך הוא מגיב על לקה מתקלפת, הוא ישרוד?

פורסם

בשביל שפלסטידיפ ידבק ולא יהיו סימנים ובקיצור תצא צביעה גרועה, עליך לעשות תהליך שיוף על הצבע והלקה רק תפריע, בנוסף עליך לעשות מספר שכבות ככה שעלות צביעת חלק מסויים בפלסטידיפ בצורה טובה (3 שכבות לדעתי) מתקרבת לעלות צביעה של הגג אצל פחח, מאחר ואתה מבין בשיפוץ ובמידה ואתה יודע לצבוע הייתי הולך על האופציה של הפלסטידיפ במידה ויש צבע דומה כמובן לצבע של רכבך...

Miata ND2

פורסם

צביעה של גג בלבד תעלה לך משהו כמו 500-600-700 ש"ח. לא נורא יקר, אבל בהחלט לא הוצאה נעימה לסטודנט.

אם אתה מחפש פיתרון זול יותר, יש מקומות שמוכרים צבע לרכב בתרסיס. כמה שעות של עבודה והוצאה של כמה עשרות שקלים ואתה צובע את הגג של הרכב בצורה סבירה פלוס-מינוס (תלוי ביד שלך). חפש בפורום, יש כמה פרוייקטים כאלו.

הנה אחד לדוגמא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?430039-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פלסטידיפ ניתן לצבוע בכל גוון אז ככה שלא ידרש שינוי ברישיון רכב אבל לא ניראה לי שאפשר לעבור עליו עם שכבת לקה אח"כ מבדיקה שעשיתי לא היה פרויקט אחד שנצבע בלקה וכל הרכבים הפכו ממטאלי למאט ואם גם ככה אני נדרש לשפשף וליישם שכבות יסוד וכו' אז אני פשוט ילך על הצבע הרגיל והמוכר לנו שהוא גם הכי חזק - פלסטידיפ לפי היצרן הוא צבע בגומי ואני לא יודע עד כמה הוא יחזיק במזג אויר חם או גשום ועם כל מיני אבנים וחול שיעופו עליו בנסיעה {בבקשה תקנו אותי אם אני טועה!}

אבל בכל מקרה העדיפות הראשונה שלי היא לעצור את ההתפשטות של הלקה וליישם אותה מחדש בלי לפגוע בצבע הקיים, אם מישהו מכיר שיטה כזו בבקשה שתפו אותנו אני מאמין שזה גן יחסוך הרבה להרבה אנשים מתוסכלים כמוני.

פורסם

אני הייתי חושב ברצינות על מדבקות.

האזורים הרגישים הם תמיד מכסה המנוע, הגג והבגאז' כי הם חשופים ישירות לשמש, הייתי עושה עליהם איזה מדבקה נחמדה בסגנון שחור מט או קרבון ועל הדרך, משדרג את מראה הרכב.

אם יש לך ידיים טובות כמו שנשמע, אתה יכול לקנות רק חומר ולעשות את העבודה לבד בסדנא שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

צביקה-פיק קודם כל תודה!

אני מכיר את הנושא הזה, יש חברה במרכז שנקראת טופ-קולור שפשוט דוחסת לך למיכל קטן את הגוון המדויק שאתה רוצה אני עובד איתם היום וממש ממליץ עליהם כל הצבעים שלי נקנו מהם,הם גם זולים יחסית {יסוד/לקה/צבע רגיל ואפקטים למינהם אפילו אביזרים מסוימים} אני אישית ממליץ על פיסטוליט לא מכלים מוכנים.

כמו שאתה יכול לראות בתמונות הבעיה שלי היא לא רק הגג מדובר במכסה מנוע גג וטיפה מסביב לדלתות אז אכלתי אותה אני חייב לעשות את כל הרכב.

בגירה-רעיון יפה! לא חשבתי על נושא המדבקות אבל אני לא אוהב את המראה מה גם שמדובר בפיאט פונטו 2002,כמה קרבית היא יכולה להיות?? אם כבר יותר ערסית ואז אני גם יהיה חייב להתקין סאב יותר גדול מהאוטו ולקנות שרשר ליד, אתה כבר מדבר פה על עלויות רצניות!

תודה רבה חברים אחלה רעיונות! אשמח לשמוע עוד אם יש לכם! ושו שבת שלום!!!

עריכה אחרונה על ידי L.E.L
פורסם

יש לך גם אופציה למדבקות ויניל בצבעים רגילים, ולא רק את גווני הקרבון\מט שנפוצים לרוב.

תפשפש קצת באיביי ותראה דוגמאות

• תוכן חדש...