Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ב 60-65 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני נהג חדש ואני מעוניין לקנות אוטו מהחברה במחיר של 60-65 אלף אפשר לפזול קצת עם זה שווה את זה.

מתלבט בין קיה פיקנטו לסקודה סיטגו

שמעתי שהפיקנטו לא כול כך חסכונית אבל עם 7 שנים אחריוית.

מישהו יכול להמליץ על הסקודה ? צריכת דלק וכו'

לא חשוב לי שהרכב יהיה ממש חסכוני אבל שיהיה נורמאלי 1-14 זה סביר.

יש עוד אופציות מענינות? פתוח להצעות :)

פורסם
אז ככה אני נהג חדש ואני מעוניין לקנות אוטו מהחברה במחיר של 60-65 אלף אפשר לפזול קצת עם זה שווה את זה.

מתלבט בין קיה פיקנטו לסקודה סיטגו

שמעתי שהפיקנטו לא כול כך חסכונית אבל עם 7 שנים אחריוית.

מישהו יכול להמליץ על הסקודה ? צריכת דלק וכו'

לא חשוב לי שהרכב יהיה ממש חסכוני אבל שיהיה נורמאלי 1-14 זה סביר.

יש עוד אופציות מענינות? פתוח להצעות :)

הסיטיגו תוכל להתאים לדרישות שלך מבחינת צריכת דלק. אנחנו הגענו איתה לכ-16 קילומטרים לליטר בממוצע, קרא כאן: סקודה סיטיגו

רק שים לב שהגיר הרובוטי שלה ממש לא מוצלח והמזגן חלש בקיץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה יכול להעלות את התקציב ל-70K? כי אם כן יש עכשיו מבצע על הסיאט איביזה 1.4 רפרנס ידני, לדעתי מרגיש הרבה יותר אוטו מאשר המיני הקטנות.

פורסם
אתה יכול להעלות את התקציב ל-70K? כי אם כן יש עכשיו מבצע על הסיאט איביזה 1.4 רפרנס ידני, לדעתי מרגיש הרבה יותר אוטו מאשר המיני הקטנות.
נשאר רק לבן או אדום וכולל איתוראן ורישוי זה מגיע ל74 בערך
פורסם

כדאי שתבדוק טוב מה כוללת "אחריות 7 שנים" בקיה. יש בזה הרבה אקט שיווקי שלא תמיד עומד במבחן המציאות. זאת לא אחריות "מפגוש לפגוש" ולא על כל החלקים היא מתקיימת אז אל תיקח את זה כמשהו מוחלט ותברר קדם מה היא כוללת באמת.

פורסם

איביזה 1.4 ליטר ידנית לא עולה 99 אלא 69 אלף ש"ח. היא תהיה פחות חסכונית מהסיטיגו/מיי אבל גם יותר שימושיות מהן. לשיקולך.

עוד אפשרויות חסכוניות - סוזוקי אלטו, מכונית לא בטיחותית ולא מאובזרת אבל מאוד חסכונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לך תראה את הקליאו החדשה - נכון, יתור יקרה בכמה אלפים אבל מאובזרת בצורה יוצאת דופן (!) ונותנת 3 שנים אחריות.

בלי לזלזל באיביזה/פאביה אלו מכוניות מיושנות לפני החלפה בשנה הקרובה (גם הבטיחות שלהן לא משהו). לחילופין, המנוע חזק יותר (אבל פחות חסכוני)

פורסם

חברים השכרתי שברולט ספארק ליום אחד הרכב עדיין חדש עבר רק 8,000 אלף קילומטר .

הרכב פשוט נקרע בעליות ממש רכב חלש.

ירדתי ממנועי 1000-1200

מה אתה אומרים על איביזה יד שניה ידנית מנוע 1400?

איזה מנועים יש עוד בשנת 2010?

האיביזה הרבה יותר חזקה מהספרק?

תודה לעוזרים :)

פורסם
חברים השכרתי שברולט ספארק ליום אחד הרכב עדיין חדש עבר רק 8,000 אלף קילומטר .

הרכב פשוט נקרע בעליות ממש רכב חלש.

ירדתי ממנועי 1000-1200

מה אתה אומרים על איביזה יד שניה ידנית מנוע 1400?

איזה מנועים יש עוד בשנת 2010?

האיביזה הרבה יותר חזקה מהספרק?

תודה לעוזרים :)

ללא ספק האיביזה חזקה מהספרק, אבל שווה לדעתי שתבדוק את הפיאסטה ידנית החדשה ב69k אם אני זוכר נכון.. הפיאסטה

יותר חסכונית בדלק מהאיביזה ולפי הביקוקות גם מאוד מהנה לנהיגה תעשה פה חיפוש יש כמה שרכשו ומאוד מרוצים

בהצלחה

פורסם

למרות שאני לא אוהב את הרכבים של יונדאי,הI10 החדשה דווקא מקבלת מחמאות במבחנים השוואתיים,שווה לפחות לבדוק אותה.

פורסם

אולי כדאי לך לבדוק גם את הסוזוקי ספלאש, לא קל להתחבר אולי למראה של הרכב,

אבל ההספק שלו מכובד יחסית למשקל (93 כ"ס).

so far so good so what

• תוכן חדש...