Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותג ג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נמאס לי מהטאסות והחלטתי לפנק את הרכב בחישוקים (ועל הדרך לשדרג את הצמיגים).

בהנחה ואני נוהג רגוע רוב הזמן, עם רכב עממי, השאלה היא כזאת:

האם ניתן להסתפק בג'אנטים סיניים או שעדיף להשקיע במותג מוכר? בסופו של דבר הצורך שלי הוא אסטטי, וההפרש עומד על 1500 ש"ח לפחות.

הייתי בפורטל והוצע לי גאנט סיני, שלדבריו באיכות טובה. גם ב-pit-stop הציעו לי ג'אנט סיני, ולטענתם זו גם הסחורה ה"מקורית" שהיבואנים מזמינים בדר"כ (ומסתבר שזה גם מה שמוכרים באוטודיפו).

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע מנסיון אישי לפני זמן רב על הונדה 97 שהיתה שייכת לאבי בזמנו, עשיתי טעות וקניתי גתאנט סיני זול.

באחת הנסיעות נכנסתי לבור בכביש מחוסר תשומת לב...

הג'אנט נשבר בחלקו הפנימי. מאז אני חושב שאם אין לך צורך ממשי בעניין או את הפרוטה בכיס לקניה של גלגל איכותי מיצרן מוכר, תעשה פוליש ווקס ותהנה מהרכב :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה משקיע, אז תשקיע עד הסוף. או שתקנה משהו איכותי יחסית, או שאל תקנה בכלל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע מנסיון אישי לפני זמן רב על הונדה 97 שהיתה שייכת לאבי בזמנו, עשיתי טעות וקניתי גתאנט סיני זול.

באחת הנסיעות נכנסתי לבור בכביש מחוסר תשומת לב...

הג'אנט נשבר בחלקו הפנימי. מאז אני חושב שאם אין לך צורך ממשי בעניין או את הפרוטה בכיס לקניה של גלגל איכותי מיצרן מוכר, תעשה פוליש ווקס ותהנה מהרכב :wink:

כל מי שלא נוסע בארץ עם ג'אנטים מקוריים, נוסע עם סיניים.

לצערי אני לא רואה כל יום שני וחמישי אנשים תקועים בצד הדרך עם ג'אנטים שבורים.

אין שום קשר בין פוליש ווקס לבין ג'אנטים.

אם אתה משקיע, אז תשקיע עד הסוף. או שתקנה משהו איכותי יחסית, או שאל תקנה בכלל.

רוצה לפרט על מגוון מותגי האיכות שנמכרים בארץ?

עריכה אחרונה על ידי Berserker

Honda civic EJ6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם חרטא, אם הגאנטים הסינים כמו שאתם אומרים היו נשברים בכזו קלות, כבר היינו שומעים פה יותר מידי סיפורים ואגדות על זה.

גם גאנטים איכותים יכולים להשבר או להתעקם ברגע שהם נכנסים בסלע או ברזל בחוזק סביר, זה לא שחברת בעל שם מותג מיצרת גאנטים מיהלומים.

ואם זה לא היה איכותי מספיק, כניראה שגם לא היה אישור ליבא אותם, ממשרד התחבורה, וכניראה שצריך להיות להם איזה תקן מסויים שהם צריכים לעמוד בו.

ואין פה בכלל את הקטע של ''תשקיע כבר עד הסוף'' כי זה לא כמו בצמיגים סיני או לא, בגאנטים זה כבר באמת לשלם יותר על שם מותג של חברה מאשר על איכות.

אין ספק שכניראה גאנטים בעלי שם מותג ימצאו איכותים יותר, אבל לא ברמה כזאת ששוללת את הגאנטים ''הסינים'' וזונחת אותם בגלל איכותם או משהו כזה.

עריכה אחרונה על ידי civic07
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם זה לא היה איכותי מספיק, כניראה שגם לא היה אישור ליבא אותם, ממשרד התחבורה, וכניראה שצריך להיות להם איזה תקן מסויים שהם צריכים לעמוד בו.

משפט מדויק ,ותואם מדיניות של ישראל ותווי תקן ישראלים :lol: ,רק לפני חודש נפלה מרפסת והתפוצץ בלון גז ,בטח בגלל תקנים מחמירים ,שלא לדבר על מדביר תיקנים !! נו באמת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם חרטא, אם הגאנטים הסינים כמו שאתם אומרים היו נשברים בכזו קלות, כבר היינו שומעים פה יותר מידי סיפורים ואגדות על זה.

גם גאנטים איכותים יכולים להשבר או להתעקם ברגע שהם נכנסים בסלע או ברזל בחוזק סביר, זה לא שחברת בעל שם מותג מיצרת גאנטים מיהלומים.

ואין פה בכלל את הקטע של ''תשקיע כבר עד הסוף'' כי זה לא כמו בצמיגים סיני או לא, בגאנטים זה כבר באמת לשלם יותר על שם מותג של חברה מאשר על איכות.

אין ספק שכניראה גאנטים בעלי שם מותג ימצאו איכותים יותר, אבל לא ברמה כזאת ששוללת את הגאנטים ''הסינים'' וזונחת אותם בגלל איכותם או משהו כזה.

הידע שלך מפתיע כל פעם מחדש.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר מקרה של חבר, שהחליט שהג'אנטים המקוריים של מכוניתו אינם נאים דיים והחליף אותם בג'אנט סיני שעיצובו היה לטעמו. לאחר כמה וכמה ניסיונות כושלים לאיזון, האיש הבין שיש בהם כשל מובנה, העיף אותם לקיבינימאט וחזר לג'אנטים המקוריים.

למרות שדעתי על התוצרת הסינית באופן כללי מאוד לא אוהדת, צריך לזכור שכמו שלסינים יש מוצרים עלובים, כך הם גם יכולים לייצר מוצרים באיכות טובה - זה הכל שאלה של רצון ומחיר. הבעיה היא שבניגוד לתוצרת שאינה סינית, לא תמיד ברור באילו תקנים התוצרת הסינית עומדת ועד כמה מחמיר הליך אבטחת האיכות שהיא עברה, ולכן באופן אישי הייתי מעדיף להימנע ממנה ככל האפשר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הידע שלך מפתיע כל פעם מחדש.

אם לא הבנתה אז תחזור על מה שכתבתי שוב ושוב, אתה משלם יותר על השם מאשר על האיכות.

לא אמרתי שאין איכות בחברת בעלת שם מותג, אבל סתם דוגמה תביא שני גאנטים שבנויים מאותם חומרים..

גאנט של BBS והשני סיני כלשהו ברור ש BBS יעלה יקר יותר לצורך הדוגמה הזאת, שנגיד הגאנטים עשויים מאותם חומרים.

ברור שגם חברות מוכרות הם איכותיות יותר, אני פשוט אומר שאין כאן סכנה ממשית, גאנטים סינים יעשו את העבודה ויהיו טובים מספיק.

וגם אם תכנס בסלע והסינים ישברו אז באותה מידה גם הBBS או ה OZ יכולים להשבר.

אה כן ועוד משהו, ממש מעניין לי את ה*** מה שאתה חושב עלי, תמשיך לקפוץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משפט מדויק ,ותואם מדיניות של ישראל ותווי תקן ישראלים :lol: ,רק לפני חודש נפלה מרפסת והתפוצץ בלון גז ,בטח בגלל תקנים מחמירים ,שלא לדבר על מדביר תיקנים !! נו באמת

יש תקנים, זה שנפלה מרפסת רק מראה שלא עבדו לפי התקנים, כי מקרים כאלה נדירים.

בלון גז זה כבר עניין של רשלנות, אני לא שומע פה בלוני גז מתפוצצים כל שני וחמישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש תקנים זה נכון... יש גם משלוח ראשוני של מוצר שהולך להבדק במכון התקנים לאישור. ואחריו 20 משלוחים של זבל שהדבר היחידי שמזכיר שם את התקן זו ההטבעה שלו על הגלגל.

אתה משלם לחברה מוכרת על מוצר שאיכותו קבועה !!! לא יום אסל יום באסל !!!

הסיניים שמלבישים על הרכבים במידה ויצאו ככה מהמפעל OEM נבדקים שלל פעמים ע"י היצרן של הרכב לאיכותם כי בעיה כזו או אחרת תסכן את מוניטין אותו יצרן רכבים. שלא כמו פאנצ'רמאכר מסכן שאין לו מה להפסיד ויגיד לך בעיה שלך עלית על אבן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא הבנתה אז תחזור על מה שכתבתי שוב ושוב, אתה משלם יותר על השם מאשר על האיכות.

לא אמרתי שאין איכות בחברת בעלת שם מותג, אבל סתם דוגמה תביא שני גאנטים שבנויים מאותם חומרים..

גאנט של BBS והשני סיני כלשהו ברור ש BBS יעלה יקר יותר לצורך הדוגמה הזאת, שנגיד הגאנטים עשויים מאותם חומרים.

ברור שגם חברות מוכרות הם איכותיות יותר, אני פשוט אומר שאין כאן סכנה ממשית, גאנטים סינים יעשו את העבודה ויהיו טובים מספיק.

וגם אם תכנס בסלע והסינים ישברו אז באותה מידה גם הBBS או ה OZ יכולים להשבר.

אה כן ועוד משהו, ממש מעניין לי את ה*** מה שאתה חושב עלי, תמשיך לקפוץ.

קצת הגזמת עם סוף ההודעה, לא קלאסי בכלל.

עושה רושם שאתה מסוג האנשים שיעשו הכל בשביל להצדיק את הקנייה שלהם.

אם זה אז, עם מכונת הפולישר עלומת השם שאת תוצאותיה ראינו, ועכשיו, החישוקים.

הדעות שלך מעולם לא היו מבוססות על כלום, רק על השערות שנועדו לגרום לך להרגיש טוב עם קניה כזו או אחרת.

אבל היי, כל אחד והסטנדרטים שלו.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שחור ולבן וגם ליצרנים הממותגים יש סדרות מוצלחות יותר או פחות.

דוגמא טובה היא OZ שהיבואן הראשי שלהם בהונג קונג הודה בפני שיש לדגם הסופר לאגרה נטייה גבוהה להתעוות (הוא התייחס לדגם הספציפי כי זה מה שהיה מותקן אצלי).

על רכב סטנדרטי אני לא רואה כל סיבה להמנע מג׳אנט סיני באיכות סבירה, על רכב ספורטיבי שנוסע בצורה יותר אינטנסיבית כנראה שהייתי שוקל זאת שוב, בין היתר פונקציה של פערי מחיר בין מקורי לרפליקה (למשל).

כבר הרבה זמן שאני ממש רוצה סט של Vossen אבל יש לי 2 מכשולים-

1. סט שלהם עולה סביב 3000$.

2.תכנון קצת ״עקום״ של החניון בבניין שלי גורם לכך שכמה שתנסה להמנע מכך- אין כמעט מנוס מלשפשף את ג׳אנט בצד ימין מאחור, מבאס להשקיע כל כך הרבה כסף בידיעה שזה בלתי נמנע שהוא ידפק.

הרפליקה עולה 1000$, זה פער ענק אבל מצד שני זה רכב מאוד אגרסיבי ומפחיד אותי שב סרן האחורי שמוציא המון מומנט יהיה לי ג׳אנט שאני לא בטוח לגבי חוזקו המבני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת הגזמת עם סוף ההודעה, לא קלאסי בכלל.

עושה רושם שאתה מסוג האנשים שיעשו הכל בשביל להצדיק את הקנייה שלהם.

אם זה אז, עם מכונת הפולישר עלומת השם שאת תוצאותיה ראינו, ועכשיו, החישוקים.

הדעות שלך מעולם לא היו מבוססות על כלום, רק על השערות שנועדו לגרום לך להרגיש טוב עם קניה כזו או אחרת.

אבל היי, כל אחד והסטנדרטים שלו.

לא ראיתה שום תוצאה של מכונת הפוליש שלי, עשיתי פוליש בלי פלסטלינה, ועם פד סיני, ולאחר שטיפה במכונת שטיפה בתחנת דלק.

לא היה לי שום ידע ליפני, או שגם אם היה קצת אז העדפתי להתחיל בכל זאת, ואני מודה שעשיתי הרבה טעויות אבל אני עדיין לומד.

כמובן שלא ציפיתי לתוצאות מושלמות, למרות זאת רציתי לנסות, לא ממש היה אכפט לי לנסות על רכב ישן

לא היו חסרים לו מכות שפשופים ופינות חדות שהיו קורעות כל פד שהיה עובר על אותו מקום.

הפעם אני לא מנסה עם מכונה, ואני מעדיף לעשות פוליש ידני כדי לא לעשות טעויות על הרכב הזה.

אני מוכן לבוא למפגש בצפון ולהביא את מכונת הפוליש שלי ותשווה אותה מול איזה מכונה שתרצה, וניראה איזה הבדלים כבר תמצא.

ולגבי סוף ההודעה, הגבתי ככה כי אני רואה שאתה כל הזמן מחפש אותי, ומנסה להראות ''כמה אתה חכם ואני לא''

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...