Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר,פיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת הבעיה,אני חיפאי,ולמען האמת זה קצת מבאס שצריך לנסוע למרכז בגלל שבצפון אין אפילו מוסך אחד שבאמת אפשר לסמוך עליו.

הרגשה כאילו החפריאדה חוגגת

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זאת הבעיה,אני חיפאי,ולמען האמת זה קצת מבאס שצריך לנסוע למרכז בגלל שבצפון אין אפילו מוסך אחד שבאמת אפשר לסמוך עליו.

הרגשה כאילו החפריאדה חוגגת

כמוני כמוך. לדעתי קודם תערב את שירות הלקוחות, מעצבן ולא הוגן שאחרי ששילמת כסף עולה אותו קוד תקלה.

פורסם

תראה,מחר בשבע בבוקר אני אצלו לניקוי מוח גיר,לא יודע מה זה אומר,ואם זה קשור,אבל אני מבין שזה הבלוק שסתומים שאולי סתום וגורם לתקלה,הוא אמר לי שמבחינתו אני יכול לעמוד לידו ו לראות איך הוא עושה את זה,וגם ללא חיוב כספי.

אני עדין נותן הזדמנות ולא רוצה לפגוע בו מעל דפי הפורום.

אם זה לא יעזור,רק אז אני אספר לכם את שם המוסך.

ואז אני אסע למרכז,לפי ההמלצות שלכם

פורסם

ואז עבר הדיון לשיפוץ גיר,אז דרך המעבדה של לובינסקי זה עולה לי 8000,דרכו זה 5500,ו הוא לוקח את הציר לחרט.

וגם אם באמת צריך לעשות שיפוץ גיר ,איפה לדעתכם המקום הכי טוב ?

לצערי, אני מכיר היטב את שלושת המוסכים החיפאים, ויש לי סיפורים על דברים עצובים שקרו לי שם. לכן אני כיום מטפל במורשה בנצרת. הוא הכי שכונה מכולם, אבל מרשים לי לעמוד ליד האוטו ולהשגיח, וגם יש שם שני מכונאים ברמה גבוהה שיודעים מה הם עושים.

טיפ מספר 1: אל תוציא סכומים כאלו על הגיר הזה. השוק מלא ברכבים עם AL4 שלא נמכרים אפילו ב- 2000 שקל לפירוקיה.

טיפ מספר 2: תחליף מוסך. אין לך מה לחפש במורשה שמציע לך שיפוץ כה יקר לרכב כזה ישן. יש מספיק מוסכים שלמדו לטפל בגיר הזה בלי לקרוע במחיר. אני מכיר אחד כזה באזור שלך שקנה לעצמו C5 ושיפץ לו את הגיר בזול. כתוב לי בפרטי ואתן לך את שמו.

טיפ מספר 3: אל תבנה על השירות של לובינסקי. מניסיוני, עם רכבים חדישים באחריות, זה לא תענוג גדול להיות איתם במגעים. לכאורה, המוסך היה אמור להילחם בשבילך. כך נהגו פעם בגזית. אבל במוסך בו היית זה לא ככה, ולכן אני נאלצתי להילחם לבד כדי לקבל זיכוי על שמן מנוע שהוחלף בזמן תיקון תקלה שהיתה באחריות מלאה! ואת הזיכוי על השמן לא קיבלתי...

פורסם

עדכון

פירקו את המוח של הגיר,ניקו אותו,נסעתי רק 10 דקות לעבודה ומבחינתי זה לא נחשב כטסט דרייב,נדחה את זה לערב.

כמה דברים ששמתי לב :

1.שמן הגיר שחור לחלוטין,וזאת לאחר ששילמתי על החלפת שמן,זה נראה כאילו לא החליפו כלום,אין ריח שרוף מהשמן,כאשר שאלתי למה הם לא משתמשים במכונה שמוציאה את כל השמן כולל מהטורק,הם ענו שאין להם מכונה כזאת ואין לאף אחד בארץ.

2.שמתי לב שהמכונאי מוסיף שמן גיר מבקבוק ירוק בשם EUROL TRANSFLUID STF בצבע שקוף דבש,לא ברור לי אם זה שמן מקורי או לא.

פורסם

זה שאין מכשיר כזה לאף אחד בארץ זה שקר מוחלט.

מבדיקה זריזה עולה שזה לא השמן המקורי, השמן הנ"ל מיועד לתיבות הילוכים אוטמטיות וידניות (!!!) עם תפקוד בעייתי (כך לפי היצרן), לא נראה לי שהייתי משתמש בשמן הזה.

צירפתי pdf של השמן.

http://www.eurol.com/en/37-products/1163-eurol-transfluid-stf.html

שים לב שלפי היצרן (של השמן) זהו אחד הדגמים המומלצים לרכבך.

פורסם
זה שאין מכשיר כזה לאף אחד בארץ זה שקר מוחלט.

מבדיקה זריזה עולה שזה לא השמן המקורי, השמן הנ"ל מיועד לתיבות הילוכים אוטמטיות וידניות (!!!) עם תפקוד בעייתי (כך לפי היצרן), לא נראה לי שהייתי משתמש בשמן הזה.

צירפתי pdf של השמן.

http://www.eurol.com/en/37-products/1163-eurol-transfluid-stf.html

שים לב שלפי היצרן (של השמן) זהו אחד הדגמים המומלצים לרכבך.

עכשיו הגיע הזמן לספר לכם את שם המוסך :

י.ש. מוסכי הגליל,הרכב "טופל" ע"י שי חלווה

עכשיו צריך ליישר קו,ואין לי כוח להכנס לתביעות משפטיות.

פורסם

נסעתי רק נסיעה קצרה של 10 דקות לעבודה,רק בערב אני יעשה טסט דרייב של חצי שעה ויותר,תקלת ההחלקה בגיר מופיעה רק לאחר מינימום חצי שעת נסיעה,אבל עדין יש הרגשה שהגיר לא עובד טוב ככל שנוסעים יותר זמן.

אני לצערי מרגיש שהונו אותי,שילמתי 1300 שקל על החלפת שסתומים ושמן גיר,ולפי מה שראיתי,לא נראה לי שבכלל החליפו שמן.

פורסם

אם לא החליפו את השמן שבטורק- לאחר נסיעה קצרה כל השמן ייראה ישן.

נקווה לטוב- המשך לעדכן.

פורסם
אם לא החליפו את השמן שבטורק- לאחר נסיעה קצרה כל השמן ייראה ישן.

נקווה לטוב- המשך לעדכן.

למען האמת,זה כבר לא משנה עכשיו,למוסך הזה אני לא חוזר יותר.

ברגע ששמו לי שמן לא מקורי והונו אותי אז הסיפור גמור.

מה שאני שצריך לדעת זה איך קוראים לשמן המקורי,ואיפה קונים אותו,כפי שאני הבנתי,אני צריך 8 ליטר.

ואם כבר צריך ליישר קו אז אני מעדיף שיפתחו לי את הגיר וישפצו אותו,אני צריך ממכם המלצה על מקום אמין שלא יקרע אותי במחיר.

פורסם

יש 3 מוסכים שמתמחים ברכבך המומלצים כאן בפורום-

גבע, אם הדרך, ואורן שירותי רכב. כולם מהמרכז.

לדעתי התקשר אליהם לפני שאתה מחליט מה לעשות, תוכל לשאול אותם גם לגבי השמן.

כך נראה שמן מקורי המיוצר ע"י esso ומומלץ גם לפי היינס-

https://www.google.co.il/search?q=esso+4hp20+al4&rlz=1C1CHEU_iwIL507IL507&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7rbwUuDeN9HdsgbCzoGYAQ&ved=0CCsQsAQ&biw=1600&bih=1075#facrc=_&imgdii=_&imgrc=lLOhLZZ0bKvOQM%253A%3BMe6uEAHh0ExPUM%3Bhttp%253A%252F%252Fs132.photobucket.com%252Falbums%252Fq23%252FClogzz%252FC5%252FEsso_LT71141.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.frenchcarforum.co.uk%252Fforum%252Fviewtopic.php%253Ff%253D3%2526t%253D37027%3B800%3B600

פורסם

היות והתקלה לא תוקנה זכותך לבקש פיצוי או השתתפות בהוצאה - ההוגן ביותר החזר על העבודה שבוצעה . מכאן תמשיך הלאה לכיוון שיפוץ / החלפת התיבה ותסגור את הסאגה הזו כמה שיותר מהר.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

מחיר של 1300 שקל נשמע לא הגיוני עבור החלפת שסתום .. שסתום ואטם גיר ו4 ליטר שמן זה כמעט 800 שקל ועבודה ומעמ...

נראה לי שלא החליפו לך בכלל שסתום

פורסם

הסיפור שלך לא ממש מפתיע. טיפלתי שם כמה חודשים, כי בביקור הראשון הבעלים עשה לי כבוד ונסע איתי חצי שעה באוטו, הקשיב לכל הטענות שלי ואפילו הוסיף עוד שתי בעיות שהוא אבחן בנסיעה. אבל החל מהטיפול השני התחילו הצרות. זה המוסך היחיד שלא הצלחתי אף פעם לקבל הסבר מסודר מה עשו, שלא לדבר על לקבל את החלקים המשומשים. כשהוא התקשר פעם אחת להגיד לי שהמצתים נשרפו טרם זמנם, אישרתי את ההחלפה אבל ביקשתי לקבל את המצתים, כי הרכב היה באחריות והם נשרפו לפני מועד ההחלפה הרגילה (מחלה של הטורבו). אז הוא צעק עליי בטלפון שאם אני לא מאמין לו אז שלא אשלם על ההחלפה בכלל והוא יספוג אותה. מצטער, פשוט התרגלתי שבמוסך גזית, בידיים הקודמות והטובות של אהרן שפרש לגמלאות, החלקים הישנים תמיד חיכו בארגז ברכב. בלי שביקשתי. מי שעובד בצורה ישרה, שמח להראות זאת ללקוח. שמא יתעורר שמץ של חשד או אי נוחות. מיותר לציין שאני לא שם יותר ולא אחזור לשם.

• תוכן חדש...