Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה/ בוקר טוב לכם, לפני כמה שעות נתפס אחיו הקטן של חבר טוב שלי מסיע רכב מלא בלי מלווה בהיותו נהג חדש.

הוא התבקש להתייצב לשימוע ביום ראשון בחיפה (שם נתפס).

ברור שאני לא מעודד התנהגות כזאת ומסכים שיש לשאת דין וחשבון.

מה הצפי העדכני של העונש? והאם יש דרך לצמצם אותו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לילה/ בוקר טוב לכם, לפני כמה שעות נתפס אחיו הקטן של חבר טוב שלי מסיע רכב מלא בלי מלווה בהיותו נהג חדש.

הוא התבקש להתייצב לשימוע ביום ראשון בחיפה (שם נתפס).

ברור שאני לא מעודד התנהגות כזאת ומסכים שיש לשאת דין וחשבון.

מה הצפי העדכני של העונש? והאם יש דרך לצמצם אותו.

הוא יפסל ל30 יום ויכולים לקחת את הרכב גם ל30 יום השבתה.

לאיפה בחיפה הוא מוזמן? לבר יהודה מתנ״א או למטה?

פורסם

אני לא יודע, יש לך עצות מה להגיד ומה לא?

הילד הוא ילד טוב שלא עושה שטויות, מהסוג שמחליט לעשות משהו כזה פעם אחת ונתפס, אני מפחד שהוא יהיה בהלם ולא ידע מה להגיד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תשאל את חברך לאן הוא מוזמן.

במקרים כאלו אין הרבה מה לעשות מול קצין משטרה. אני מניח שאם יבקש מספיק יפה אז ייתכן והקצין יסכים לשלול את הרישיון ולהשאיר את הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני לא יודע, יש לך עצות מה להגיד ומה לא?

הילד הוא ילד טוב שלא עושה שטויות, מהסוג שמחליט לעשות משהו כזה פעם אחת ונתפס, אני מפחד שהוא יהיה בהלם ולא ידע מה להגיד.

אני נמצא בחיפה בשימועים אשמח לעזור לו

שידבר איתי.

• תוכן חדש...