Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הנ"ל כבר לא בבעלותי, אני זוכר שלא עשיתי שום תאונה חוץ מתאונה שהשביתה לי את הרכב לפני שנה וחצי. ושם זה היה אשמת הנהגת שנכנסה בי.

אני יעביר את המכתב לסוכנות ביטוח, אבל מה הם יכולים לעשות... אני ממש לא זוכר שום דבר שקשור לתאונה משנת 2011

זה תקין שזה מגיע אחרי 3 שנים?

טוענים במכתב שאני אשם ורוצים איזה 2800 ש"ח.

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

תבדוק טוב שכל הפרטים בתביעה נכונים.

לי היה סיפור שיום אחד קיבלתי מכתב מחברת הביטוח שמישהו טען שפגעתי לו ברכב בלוד.

מעולם לא ביקרתי עם הרכב בלוד אך הבחור טען בתוקף שרכב עם המספר שלי פגע בו כשביצע פנית פרסה לא חוקית (מה שעוד יותר לא אופייני לי).

לאחר מעבר על כל הפרטים הסתבר שהבחור אמנם נתן את מספר הרכב שלי אך הוא גם אמר שהרכב שפגע בו היה רנו מגאן לבנה בעוד שלי באותה התקופה היתה קורולה כחולה.

כמובן שלאחר שהסברתי זאת לביטוח, התביעה נגדי נמחקה.

פורסם

א. תנסה לעשות כמו ש eyals05 כתב, אולי סתם טעות

ב. אם לא עזר, תנסה למצוא אליבי לזמן התאונה.

ג. תדרוש מהם להוכיח שאתה פגעת ברכב אולי הם פועלים בשיטת מצליח.

ד. אם הם מסרבים ל ג. תצעק עליהם, בדרך תזכירם את אימם העוסקת במקצוע העתיק ואת אביהם ההולך על ארבע.

ה. לא עזר? תפנה לסוכן/חברת הביטוח שלך באותה תקופה, אולי מהם תבוא הישועה.

ו. לא עזרו האופציות? קח עורך דין ותגרור אותם לבית משפט פרנציפ.

בקריאה חוזרת, "ו." תעלה לך הרבה כסף וזמן אבל הם יעבדו קשה, "ד." לא האופציה הכי טובה אבל הכי מהנה.

עדיף תתחיל משיחה לביטוח של דאז.

בהצלחה! תעדכן אותנו בהתפתחויות.

פורסם

הם התובעים - חובת ההוכחה עליהם.

נוסח המכתב חצוף ביותר "הנך נדרש להיענות תוך 14 יום" - כאילו הם שופטים בבית משפט.

פנה לסוכן הביטוח שלך - הוא יטפל בעניין, בדיוק בשביל זה הוא מקבל עמלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שספריאל אמר. התקשר לסוכן שלך, דווח לו על הסיטואציה. הוא אמור לטפל בהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה, קצת עדכונים, משהו מאוד מאוד מוזר.

קיבלתי מחברת ביטוח איילון את תיאור המקרה, בדיוק 1 ל 1 כמו התאונה שהייתה לי בשנת 2012 ולא כמו שהם טוענים.

אותו מקום, אותה שעה . יום ותאריך אחר.

עם הרכב הנ"ל היית מבוטח גם באיילון, אול יש להם טעות במערכת?

אול נסיון עוקץ של הרץ, או מי ששכר מהם?

במידה וזה יגיע לבית משפט האם אני יכול לתבוע אותם בחזרה על כל הטרטור הזה? באמת שאין לי זמן וכוח .

אני בנאדם נכה, וזה מאוד מקשה עלי טרטורים שכאלו.

פורסם

אני משער כך: אם ההבדל הוא רק בשנה ושאר התאריך תואם, הרץ טעו בשנה.

מכאן, שתי אפשרויות:

1כשרכבך נפגע הוא פגע מעט ברכב של הרץ וזה העניין.

2הרכב שפגע בך היה בבעלות הרץ והם מנסים מזלם. לא הגיוני,אך זהו ארגון גדול, המידע עובר אנשים שונים, חולף זמן ואז ישנן תוצאות לא הגיוניות כמו זו.כבר נתקלתי בחברה זו בהתנהגות שהיא תמוהה בלשון המעטה.

כאמור, פנה לסוכן הביטוח שלך. אני הייתי גם מגיב טלפונית על המכתב התמוה, אך איני בטוח שזו הדרך הנכונה ביותר מבחינה חוקית.

אם הדברים יגיעו לתביעה קטנה מצידם, ודאי הייתי יוצר קשר ואם לא ירדו מן העץ פונה למדורי צרכנות של כלי תקשורת בלווי המסמכים הרלוונטיים וכן מכין תביעת נגד

על הטרדה ונסיון להתעשר על חשבוני תוך גביית סכום לא להם. במקרה זה ספר את הסיפור, צרף מסמכים ונסיונות פניה מתועדים שלך להם ןלשליחיהם בטלפון,[מספיק פלט שיחות יוצאות שלך להרץ] פקס ומייל.

עד כה ידעתי שרצוי לא להיות לקוח של הרץ, כעת למדתי מהמקרה שלך שגם זה לא מספיק. הרץ איתך בכל מקרה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

הפרטים של הרכבים שונים, בתאונה שהייתי מעורב בא לא פגעתי באף אחד, זאת הייתה תאונת שרשרת עם 3 רכבים, אני הייתי הרכב הראשון, שמרתי מרחק והספקתי לבלום אחרי ברקס חירום של הרכב מלפני, הרכב מאחורי גם הצליח לבלום והרכב השלישי פגע בעוצמה ברכב שהיה מאחורי העיף אותו לשטח ההפרדה בין הנתיבים ואז פגע בי בעוצמה. הרכב שלי קיבל אובדן להלכה.

כתוצאה מכך ברכב השני היו נפגעים גם ילדים בעיקר הלם וצליפות שוט.

האמא והילדים הקטנים היו בהיסטריה, אני ישר רצתי להוציא אותם מהרכב.

תאונה כזאת לא שוכחים כל החיים.

לא יודע אם יש קשר, בזמן התאונה הרכב גם היה מבוטח באיילון.

פורסם

אולי אני לא מבין

קיבלת מכתב דרישה מהרץ בקש מהם פרטים מלאים על אירוע התאונה בכתב!!

את הפניה אליהם תעשה במכתב רשום עם אישור מסירה , לא בטלפון , לא ביונת דואר.

תקבל תשובה תחזור לכאן.

תכתב את סוכן הביטוח שלך כמובן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני עובד בסוכנות ביטוח שאני מבוטח בא, מהבחינה הזאת אין לי בעיה.

הם צירפו שרטוט דומה לתאונה שהייתה ב14/8/12

הם טוענים שזו הייתה תאונת שרשרת עם עוד 2 רכבים(סה"כ 3) התובע אני ועוד אחד.

אבל את הפרטים של הבחור השלישי אין להם.

מחלקת תביעות אצלנו שלחה להם את כל התמונות מיום התאונה שקרתה לי ב14/8/12 עם אישור משטרה.

ואמרה להם שיבטלו את התלונה כי יש כאן כנראה איזה נסיון מרמה או טעות כלשהי, אחרת ניגש לבית משפט.

• תוכן חדש...