Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סופר מיני בעד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אחלה פורום...

מחפש לקנות רכב יד שניה ב 30K-40K. משהו שישרת אותי הרבה שנים.

אני נוסע בעיקר במושבים באיזור, עם עליה לזכרון יעקב פעם בשבועיים. וגם טיול בהרי הצפון/ירושלים פעם בחודשיים...

עושה סביב 800 ק"מ בחודש בממוצע בלבד.

מעדיף סופר מיני 1.3-1.4.

אני מת על ידניות, אבל גם אוטומטית זה בסדר, אם הרכב מעולה.

הדרישות:

1. אמינות והחזקה זולה (טיפולים, חלקי חילוף זמינים וזולים). להתרחק ממוסכים כמה שניתן, ואם כבר מגיע - לא לשלם הרבה.

2. בטיחות טובה פלוס (5 זה סבבה, אבל גם 4 יספיק נראה לי. אני בעיקר בעיר)

3. חסכונית בדלק (אבל לא קריטי! אני לא נוסע המון)

4. מנוע טוב (שכן יסחוב כשיש עליות, ושיישאר שנים ארוכות. אני עצמי נוהג בעדינות)

5. תא מטען לא קטן (רוב הסופר מיני יספיקו)

6. שנתון לא ישן מדי

7. סחירות גבוהה - למרות שארצה שיישאר אצלי שנים, בכ"ז טוב לדעת שאפשר למכור כשרוצים

לא חשוב לי בכלל:

דברים חיצוניים/פינוקים - אסתטיקה, אבזור. לא דורש הרבה בעניין הזה.

אני ממש פתוח לכל הצעה לגבי סופר-מיני שתתאים לדרישות האלה....

ראיתי שהרכב שדי כולם חלוקי דעות עליו הוא טויוטה יאריס. כמובן מדובר ברכב יקר (בתקציב שלי אוכל לקנות רק שנת 2002 בערך).

אגב, ראיתי יאריס שנת 2001 עם 55K, שמור בצורה מדהימה. אבל דורשים 30K ש"ח. לא מוזר לקנות רכב משנתון כזה במחיר כזה גבוה? או שיאריס כל כך שמורה, ועם קילומטראז' כזה מצחיק אכן שווה מחיר כזה, גם אם היא משנתון ישן?

מסקרן לשמוע תגובות, על היאריס, ועל כל המלצה שהיא לסופר-מיני שווה

המון תודה

סיון

פורסם

סיוון היי,

הייתי לא מזמן בהתלבטות דומה לשלך והאופציות מתחלקות ל-2

1. להשאיר את התקציב כמו שהוא ולחפש גרנדה פונטו משנים 2007-2009, תקבל רכש יחסית חדש, אמין, בטיחותי ועלויות אחזקה זולות.

2. להגדיל מעט את התקציב ולחפש פונטו איבו או פיאסטה או פאביה ידניות מודלים 2012-2012.

אני בסופו של דבר בחרתי באופציה השניה מתוך חשיבה לטווח ארוך.

אני חושב שפונטו איבו 2010/2011 לא צריכה למתוח לך את התקציב בהרבה, רכב מאוד בטיחותי וזול לאחזקה. יש לא מעט בפורום שבחרו בו.

פורסם

נראה לי שקליאו 1.2 ידנית 2011 ממש מתאימה לצרכיך, אבל יש סיכויו שמחירה יהיה 40 וקצת.

מרווח יחסית לסופר מיני (לפחות לנהג ובבגאז'), איבזור בטיחותי מלא ו-5 כוכבים במבחני הרסוק.

נכון היא לא זריזה, אבל תגיע לכל מקום בלי בעיה ובלי יותר מידי דלק.

פורסם
סיוון היי,

הייתי לא מזמן בהתלבטות דומה לשלך והאופציות מתחלקות ל-2

1. להשאיר את התקציב כמו שהוא ולחפש גרנדה פונטו משנים 2007-2009, תקבל רכש יחסית חדש, אמין, בטיחותי ועלויות אחזקה זולות.

2. להגדיל מעט את התקציב ולחפש פונטו איבו או פיאסטה או פאביה ידניות מודלים 2012-2012.

אני בסופו של דבר בחרתי באופציה השניה מתוך חשיבה לטווח ארוך.

אני חושב שפונטו איבו 2010/2011 לא צריכה למתוח לך את התקציב בהרבה, רכב מאוד בטיחותי וזול לאחזקה. יש לא מעט בפורום שבחרו בו.

תודה yossim, אני אבדוק על להגדיל את התקציב.

פיאט נשמע טוב. את האיבו לא הכרתי, אבל שמח לשמוע עליה.

על הפיאסטה באמת שמעתי דברים טובים.

בפאביה הבנתי שהחלפים יקרים, כמיטב המסורת של VW.

שאלה על הדרך - עד היום הייתי עם רכבים זולים, ואפילו לא עשיתי ביטוח מקיף. מה בערך עלויות הביטוחים לפונטו שקנית, למשל?

עומר, על הרנו קליאו שמעתי דברים לא טובים. בין השאר שהיא המון במוסך (לא מאמונות תפלות על רנו, פשוט כי היא כזאת), שהמנוע לא חזק...

• תוכן חדש...