Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי(כמעט 4 שנים)רכב טויוטה יאריס גיר רובוטי שנת 2008(74 ק"מ) .

הרכב מאוד שמור(אני נהג מונית ויודע להוריד גז בעת מעבר הילוכים ברובוטי), לפני כשבוע נדלקה נורת גיר אדומה וכתוצאה לא יכולתי להתחיל נסיעה לאחר שכיביתי את המנוע והדלקתי שוב הנורה כבתה והצלחתי לנסוע(מאז נדלקה עוד כמה פעמים), באותו היום נגשתי למוסך טויוטה באזור שלי ואחרי בדיקה של 2 דקות נאמר לי שיחידת המצמד: דיסק + פלטה + מייסב + מערכת הפעלה(מחשב) נהרסו והתיקון מחירו כ 7500 שח שזה כ 20% משובי הרכב, היו לי בעיות שונות עם הגיר מהיום הראשון כמו רעשים מוזרים ורעידות במהלך החלפת הילוך, מעבר הילוך משני לרבעי בלי לעבור דרך הילוך שלישי,

אמרתי אז הכול למכונאי לפני כ 3 שנים שעוד הייתה לי אחריות על הרכב ונאמר לי שהכול בסדר.

התיקון הוא מבחינתי הוצאה מטורפת!

אם יש כאן מישהו שמכיר טכנית את הבעיה או למי לפנות או בכול צורה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף!

פורסם

אני מאוד אוהב קביעות כאלה מדוקדקות מתוצאה של אבחון של שתי דקות. מקצועיות לשמה :roll:

מעניין איך אותו דיאגנוזיסט קבע שהלכו כל כך הרבה חלקים מכניים שנמצאים במעמקי הגיר, וכל זאת ללא פירוקם מהרכב, פתיחה ובדיקה מקצועית.

בקיצור - גש למוסך אחר. למרבה הצער אני לא יודע מי עוד מתעסק או מתמחה בתיבות הרובוטיות של טויוטה מלבד מוסכים מורשים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום,

להורים שלי יש טויוטה קורולה רובטית 2008 והייתה להם בעייה דומה. כתוב מכתב לחברת טויוטה ויש מצב שזה יהיה על חשבון החברה כמו במקרה של ההורים שלי(החלפת מחשב רכב 8000 ש"ח על חשבון טויוטה)...

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
שלום,

להורים שלי יש טויוטה קורולה רובטית 2008 והייתה להם בעייה דומה. כתוב מכתב לחברת טויוטה ויש מצב שזה יהיה על חשבון החברה כמו במקרה של ההורים שלי(החלפת מחשב רכב 8000 ש"ח על חשבון טויוטה)...

יצרתי קשר טלפוני עם שירות הלקוחות של טויוטה והסבירו לי שנגמרה האחריות ולכן הם לא יכולים לעזור לי בעניין.

לכתוב מכתב ולשלוח בדואר רגיל לוקח הרבה זמן ואני דיי לחוץ על הרכב מאחר וזה הרכב היחיד שיש ברשותי.

האם יש עוד הצעה ?

פורסם

מה שאני יכול להציע לך כדי לנסות לקזז הוצאות זה להיות במוסך בזמן העבודה (תמיד כדאי ובמילא אתה מושבת), לקבל הסבר על כל מה שנעשה, להשוות את החלקים שלך מול החדשים ואולי בחלק מסוים לא יהיה צורך.

פורסם
רעשים מוזרים ורעידות במהלך החלפת הילוך

נקישות מתכתיות בזמן העברת הילוך הן תופעה רגילה שאינה מצביעה על תקלה.

דני

פורסם
יצרתי קשר טלפוני עם שירות הלקוחות של טויוטה והסבירו לי שנגמרה האחריות ולכן הם לא יכולים לעזור לי בעניין.

לכתוב מכתב ולשלוח בדואר רגיל לוקח הרבה זמן ואני דיי לחוץ על הרכב מאחר וזה הרכב היחיד שיש ברשותי.

האם יש עוד הצעה ?

שוב,

אמא שלי כתבה מכתב לחברת טויוטה והסבירה להם שהאוטו נקנה אז לפני 4 שנים ונסע רק 45000 ק"מ, פעמיים היה בעיה שקשורה לגיר ומחשב רכב. לכן טויוטה עשו הכל על חשבונם. ממליץ לך לכתוב לטויוטה ולהסביר כי האוטו טופל בעדיקות ושמור מאוד וככה לנסות להוציא אצת זה מהם.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
יש ברשותי(כמעט 4 שנים)רכב טויוטה יאריס גיר רובוטי שנת 2008(74 ק"מ) .

הרכב מאוד שמור(אני נהג מונית ויודע להוריד גז בעת מעבר הילוכים ברובוטי), לפני כשבוע נדלקה נורת גיר אדומה וכתוצאה לא יכולתי להתחיל נסיעה לאחר שכיביתי את המנוע והדלקתי שוב הנורה כבתה והצלחתי לנסוע(מאז נדלקה עוד כמה פעמים), באותו היום נגשתי למוסך טויוטה באזור שלי ואחרי בדיקה של 2 דקות נאמר לי שיחידת המצמד: דיסק + פלטה + מייסב + מערכת הפעלה(מחשב) נהרסו והתיקון מחירו כ 7500 שח שזה כ 20% משובי הרכב, היו לי בעיות שונות עם הגיר מהיום הראשון כמו רעשים מוזרים ורעידות במהלך החלפת הילוך, מעבר הילוך משני לרבעי בלי לעבור דרך הילוך שלישי,

אמרתי אז הכול למכונאי לפני כ 3 שנים שעוד הייתה לי אחריות על הרכב ונאמר לי שהכול בסדר.

התיקון הוא מבחינתי הוצאה מטורפת!

אם יש כאן מישהו שמכיר טכנית את הבעיה או למי לפנות או בכול צורה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף!

מערכת הפעלה=מפעיל של המצמד

פורסם (נערך)

אני הייתי בודק במוסך אחר, אני מניח שקלאץ דיסק, פלטה ומיסב ניתן לקבל בכל מוסך אחר, לגבי המחשב , נשמע לי קצת תמוה שהמחשב מתקלקל, בסופו של דבר אולי הוא לא נותן הוראה נכונה אבל הוא בסך הכל אמור לעבוד, בכל מקרה תעדכן , לי יש אוריס ולאחי יאריס שתיהן רובוטיות האמת טפו טפו טפו נוסעות מצויין.

האם החליפו לך מחשב בתקופת האחריות?

בנוסף על כך אני מאמין שאפשר למצוא מחשב מפירוק ברבע מחיר.

בכל מקרה אני חושב שיש מוסך בפתח תקווה של מישהו שעבד בטויוטה שנים מוסך רץ , שווה להרים טלפון.

עריכה אחרונה על ידי poratnir
פורסם

אם אתה מאזור הצפון אתה מוזמן להגיע אלי לביצוע דיאגנוסטיקה בלי כסף, חינם.

אשמח לעזור.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...