Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שואב אבק קטן. משימתו העקרית תהיה לשאוב ספות, בין היתר משיערות חתוליים. לא יודע אם זה מצריך כוח רב.

האם לרכוש מותגים מסוימים או כל פירמה נידחת?

האם עדיף שואב נטען או שהוא חלש יותר ומתקלקל יותר?

כמה בערך צריך לעלות?

היכן לרכוש? רצוי בראשון לציון או רחובות.

למה עוד כדאי לשים לב?

ו...איך גורמים לחתולים לא לשרוט את הספות. רכשתי ספריי בעל הצלחה חלקית מאוד.

תודה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לספות אני משתמש בשיטה המוכחת של כיסויים + ניקוי בעזרת מסקינג טייפ.

נשמע אידיוטי אבל עובד יותר טוב משואבי אבק למיניהם. אם מקפידים

על החלפה מתוזמנת של הכיסויים אז העלות הכוללת של המסקינג טייפ זניחה.

בנוגע לציפורניים: אין בפי בשורה. תביא שטיח ואז הם יתחרעו על הקצוות שלו

ויקדישו פחות זמן לספות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לשערות חתולים שואב אבק לא יעזור, גליל דביק זה הפיתרון.

ואין שום פיתרון הומני שימנע מהחתולים לשרוט את הספות, זה חלק מתהליך החיברות שלהם, הם מפזרים את הריח שלהם ע"י השריטות.

פורסם

תודה, נניח שאני משלים את עבודת השואב עם מסקינג טייפ[ישנה גלגלת] השואבים הללו שווים משהו?אני מחזיר לשאלה המקורית של מה לרכוש, היכן ובכמה[והאם].

פורסם

נסיוני הדל הוא ששואבים נטענים לא עושים שום דבר מועיל.

להערכתי כל שואב ישעה את העבודה, אבל רצוי שואב עם פיה הכוללת מברשת.

אצלי יש שואב עומד Vax Power 2 ושואב נגרר Bosch FD 9212 שעושים את העבודה היטב (ויש לי אשה עם עיני נץ כשמדובר בלכלוך העדין ביותר). מצד שני אצלי יש חיות על שתי רגליים, לא על 4.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לחפש שואב אבק שיש לו קצה חובט. (זה מברשת ממונעת.)

אצלי יש שואב של רינבו (הישן של ההורים). שואב אבק חזק. ששואב הכול. חול 4 דליים ויותר / חצץ / מים. פשוט הכול!! וזה מנסיון מעשי איתו.

יש לו יחידה קטנה / וגדולה שהן כוללות מברשת מסתובבת על מנוע עצמאי. זה יוריד כל שערה / לכלוך / מסטיק מכל חומר.

אבל זה שואב לכל החיים. יש לו חלקי חילוף, אחריות, מעבדה יעודית בשבילו, המחיר בהתאם. כמה אלפים ויש לכם יחידה שתעבוד ותעבוד ותעבוד. השואב שאצלי הוא בן 15 בערך. והוא עובד מצויין.

ואני עם חתול ו 2 כלבים בבית.

ואצל ההורים שלי יש 7 חתולים ולפחות פעם בשבוע 15-20 אורחים (כ 10 ילדים) שהופכים את הבית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בדיוק הזמנתי

לתגבר את הרומבה שלי.

בגדול זה שואב נטען שמיועד לבתים עם חיות. קצת יקר אבל עם עצמה של שואב חוטי.

ההבדל מהדגם הרגיל (לא animal) הוא המרשת החובטת שמיועדת לאסוף פרווה משטיחים\ספות.

יגיע עוד כמה ימים וארשום את דעתי עליו.

פורסם

השאלה הגדולה במוצרים הנטענים האלו. מה העלות של סוללה חדשה. אחרי שהקיימת תמות. אגב זה עובד על סוללת ליטיום. שזה סוללה לא זולה בכלל בשוק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בדיוק הזמנתי
לתגבר את הרומבה שלי.

בגדול זה שואב נטען שמיועד לבתים עם חיות. קצת יקר אבל עם עצמה של שואב חוטי.

ההבדל מהדגם הרגיל (לא animal) הוא המרשת החובטת שמיועדת לאסוף פרווה משטיחים\ספות.

יגיע עוד כמה ימים וארשום את דעתי עליו.

לנו יש את DC35 כבר קרוב לשנה.

לטעמי, אחת הרכישות הטובות לבית, עלה לנו 1800 שקלים.

אמנם לא בדקתי אותו על שיער חיות אז לגבי הנתון הזה אין לי מושג אבל מאז שהוא בבית, כמעט ואין שימוש במטאטא ביום יום.

כל דבר שנשפך, מתלכלך (יבש-לא רטוב), פשוט מוציאים אותו מעמדת העגינה ושואבים, פשוט קל ונח,על הדרך שואבים את כל הפאנלים וכל שערה או אבק שנמצאים על הרצפה, לא מיועד להיות שואב לניקוי אינטנסיבי של שטיחים.

כמו שרשמו, יקר מעט אבל לדעתי שווה את המחיר.

פורסם

לך על נייד רגיל, לא נטען.

רוב הניידים הנטענים חלשים לעומת הניידים שמחוברים לשקע.

אני קניתי אחד תוצרת סין ״ufesa״ (!?), עלה לי 200 ש״ח ב-״אבי סופר״ ואני מאמין שיש גם ביותר זול תבדוק בזאפ.

שואב שערות של חתול כמו שד, ועדיין לא התפוצץ לי ביד.

לגבי השריטות יש לך 2 אופציות מניסיוני:

1. קנה שני משטחי גירוד טובים, אחד אופקי ואחד אנכי ותציב אותם בפינות שונות של הבית.

2. תשלים עם זה, אי אפשר לחנך אותם

הפתרון הראשון עבד בשבילנו

GOT סחוג?

פורסם

ניסית לגזוז לחתול ציפורניים? יש מספריים מיוחדים לזה.

אני משתדל כל שבועיים בערך לגזוז ציפורניים לחתול שלי. זה לא מונע ממנו מלשרוט את הספות, אבל זה מפחית נזקים.

לגבי השערות, הגלילים עם הדבק עוזרים, אבל נגמרים מהר. אני משתמש בשואב אבק פשוט של קנווד, עם ראש שמיועד לווילונות. זה מצליח להוריד הכי טוב.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

למה לקנות?

קרטונים קטנים יעשו את העבודה יופי.

אצלי זה לא מנע מהחתולים לשרוט את כל מה שזז (כולל את הכלב עד שהוא הבהיר להם שהתנהגות כזאת לא מתקבלת על הדעת).

אל תגזור לחתול את הציפורניים (ולא לחשוב אפילו על לעקור!), עדיף שתמצא לו בית אחר מאשר לעשות לו את זה.

פורסם

Ufesa אינו מותג מדבקה - מדובר באחד ממותגי קבוצת BSH (שותפות של בוש בסימנס לייצור מכשירי חשמל ביתיים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...