Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש את הפתרון הזה: http://www.softpaws.com/

למיטב ידיעתי לא פוגע בחתול בשום צורה.

אני אישית גוזר להם את הציפורניים הקדמיות בלבד, כי אותן הם משחיזים (עם קוצץ יעודי).

ניסינו את הפתרון הזה על החתולה של חמי. היא נכנסה לטראומה ומאז היא מסתתרת מתחת לספה ולא יוצאת.

להגנת המוצר אגיד שהחתולה הזאת הייתה עם בעיות חברתיות עוד לפני המקרה הלא מוצלח של הדבקת הכיסויים...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה באמת צריך לשאול, אין שום סיכוי שמשהו שאגיד יצליח להגיע אליך.

לך למישהו שקושר את הכלב שלו בחוץ ותגיד לו שזאת התעללות, יעזור?

פורסם

חבל שאתה שופט אנשים ולא מדבר לגופו של עניין.

רציתי להבין אם אתה מדבר על גזירת הציפורניים או על הדבר הזה שמלבישים עליהם.

בנוסף כמו שאמרתי קודם מעולם לא השתמשתי בזה ויש לי שני חתולים בבית שמשחיזים את הציפורניים שלהם יופי על המתקן שלהם.

אם באת לזרוק את השני גרוש שלך וללכת עדיף שלא תבוא בכלל כי אתה לא תורם לכלום ובטח שלא לעצמך או לשם שלך.

אם אתה רוצה לנהל דיון ולהסביר את עצמך אשמח לשמוע. להזכירך יש פה עוד אנשים חוץ מעצמך ואולי הידע שלך יכול לתרום.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

התכוונתי למה שמלבישים על צפורני החתול, גזירת (לא עקירת!) ציפורניים זה גם לא מקובל עלי אבל זה גורם הרבה פחות נזק פסיכולוגי לחתול.

חתול שורט, זה מה שהוא עושה, למה בכוח להביא חתול ואז לכפות עליו את המתקנים הללו זה מעבר לבינתי.

פורסם

חברים, לא בשרשור שלי.

חבר מספר 123 וחבר מספר 222. מה, אי אפשר להציבכם באותה משמרת? הרי שניכם חובבי חיות.

222, גם לי רעיון כיסוי הציפורניים לא נראה אך יש דרך להגיד דברים והחבר 123 מוכן ורוצה לשמוע.

כאשר תוקפים מישהו, "סוגרים" אותו ולא יקשיב לדבריך גם אם משכנעים.

אני מכיר את שניכם לטובה משרשורים קודמים.

בואו נשמור ויכוחים מיותרים לאחרים ובשרשורים אחרים.

אז... אל תשלפו ציפורניים.

יעקוב פרוודובסקי

פורסם

saay222 - תודה שענית לשאלתי.

גם אני לא בעד הכיסויים האלה. מצד שני אני מעדיף את זה במקרה שזה או זה או לזרוק חתול לרחוב.

דרך אגב לגבי הכיסוים - היצרן עצמו אומר שלא להשתמש בזה בחתול שיוצא מהבית כי הוא לא יוכל להגן על עצמו.

אני גם מסכים איתך שמי שלא מוכן לזה שלחתול יש ציפורניים, שלא יכניס אחד הביתה.

לגבי עקירה, גם כן מסכים - אין מה לדבר על זה בכלל.

לגבי גזירה - לפעמים אפילו אין ברירה כי חתול שלא יוצא החוצה, לא שוחק את הציפורניים שלו מה שעלול לגרום לצמיחה לא טובה שלהם ולפציעה של החתול.

כן וגם לקשור כלב בחוץ זה לא בסדר.

מגיל 0 אני גדלתי עם כלבים ובשנים האחרונות אנחנו עם שני חתולים (כלב לא אפשרי בשבילנו כרגע).

צרפתי תמונה של שני הילדים.

פנדוב :beerchug:

2.jpg

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...