Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחשבה קצת שונה:

מה יקרה ,אם רק ייעשה פלאשינג למנוע ?-למה זה לא יספיק ?

בפלאשינג במצב שכזה אתה מהמר על 2 דברים:

1. לא בטוח כלל שהמרימים התפוסים יישתחררו.

2. סיכוי גבוה שלאחר הפלאשינג הרכב יתחיל לעשן ויהיה הצורך בהחלפת גומיות שסתומים. במיוחד ביונדאי, מניסיון!

פורסם

עשיתי פלאשיג. כי הייתי חייב לדעת. בקיצור עכשיו בהנעת בוקר הרכב שקט כמו דג. עד שמתחמם והנקישות חוזרות. אני אנסה שמן צמיגי יותר. אגב האם כדי להחליף מרימים הדראולים ליונדאי לנטרה קאמשפט כפול, צריך לפרק טיימינג. לאזן כאפות. מוסכניק אחד ממש סיבך לי את העיניין. מסתבר שיש הבדל גדול בהחלפת מרימים לאקסנט מול הלנטרה. אולי הרעיון דומה אבל לפי המוסכניק הרבה יותר מסובך ורגיש.

האם למישהו יש תמונה אמיתית של המרים ההידראולי ללנטרה 2000 GL מנוע DOHC 16V?

הערת הנהלה:

נמחקו נקודות מיותרות לטובת קריאה נוחה יותר, נא להקפיד להבא.

פורסם

מכיוון שמדובר בגל זיזים כפול כניראה שתצטרך להוריד טיימינג. בגל זיזים אחד ביונדאי כמו באקסנט ובגטס לא צריך להוריד. ואמרנו לך שלא תצפה לנס.

פורסם

ישנם מספר סוגי מרימים. עד שלא ארים מיכסה שסתומים אני לא אוכל להגיד לך, וגם לא אוכל לומר בוודאות מאותה סיבה אם חייב להוריד רצועת תזמון בשביל להחליף אותם. מצטער.

פורסם

רב תודות מאור. עם כל הכבוד והתודה לך אני צריך מייעץ אשר ביצע החלפת מרימים ללטרה כמו שלי. חברים? קצת אור?

מאור אני מודה לך על התמיכה. העניין הוא שאין לי כסף כדי ללמוד תוך כדי עבודה ואני צריך כמה שיותר תאוריה מדוייקת. הכוונה, לינקים, תמונות וכו'.

פורסם

המרימי שסתומים בלנטרה אכן יושבים בתוך כוסית לפני שאתה הולך להחליף אותם תעשה פלאש עם 250ml נפט או 150ml סולר

מניסיון זה עובד.

יש לך קאמשפט כפול אבל פולי אחד ושרשרת תזמון שמחברת בין שני הקמשפטים.

אני באייפד ואין לי כוח לרשום הרבה אבל בעיקרון זה מסוג המרימים שאפשר פשוט לפתוח ולנקות המרים הידראולי יוצא מהכוס בדליקה ומתפרק לשלושה חלקים בוכנה קפיץ וצילינדר שזה הגוף של המרים בבוכנה של המרימים יש שייבה עם חורים שהם בעצם הדיזות שמן.

אתה מיישר את הטיימינג מול הסימונים ככה שאמור לצאת לך בחפיפה של 1-4 משחרר את המותחן של הרצועת טיימינג,מוריד את הרצועה ואם אתה רוצה להחליף מחזיר שמן של הקמשפט אתה תוכל לפתוח את הפולי עם בוקסה 17 ופטיש אויר.

עכשיו אתה מסובב את הקמשפט עד ששתי הנקודות על הגלגלי שיניים מקבילים אחד לשניה מסמן בטיפקס את הכיוון לייתר בטחון.

לוקח בוקסה 10 אם אני זוכר נכון ופותח את הקאפות של הקמשפט הכי חשוב לסדר אותם בדיוק כמו שהם יצאו לרמות שיש עליהם סימונים של e ו I ומספרים כמו e 1 e 2 וכו..

המספרים הם תמיד יהיו לכיוון השרשרת.

אחרי שפתחתה את הכאפות אתה מרים את שני הקאמשפטים ביחד עם השרשרת בלי לסובב אותם לוקח מגנט מוציא את כול הכוסיות דופק אותם עם היד בצורה ישרה עד משטח קשה עד שהמרים יוצא החוצה מושך בעדינות את הבוכנה של המרים מתוך הגוף מרוקן את השמן מנקה טוב עם ספריי קרבורטור את כול העניינים מרכיב בסדר ההפוך ווזהוא.

בהצלחה

פורסם
עשיתי פלאשיג. כי הייתי חייב לדעת. בקיצור עכשיו בהנעת בוקר הרכב שקט כמו דג.

עד שמתחמם והנקישות חוזרות , אני אנסה שמן צמיגי יותר.

איזה שמן יש עכשיו במנוע .

בצעתי פלאשינג - בלנטרה 1.8 96 וב לנטיס 1.8 - ואח"כ השתמשנו ב דלקול אולטרה חצי סינטטי 10W-40 , דרוג SL .

+ תוסף MOS2 ליקוימולי , כ 250-300CC - לא למלא שמן מנוע עד הסוף , להשאיר מקום לתוסף , והבעיה נעלמה .

ואח"כ הוספת התוסף בטיפול שנה כן , שנה לא .

א - http://www.liqui-moly.co.il/?wpcproduct=%D7%90%D7%9C-%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-mos2

ב - http://www.delkol.co.il/catalog.asp?cat=52&item=150

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...