Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלאש ליונדאי לנטרה 1.6L 2000 אוטומטית - עד כמה מסוכן למנוע ?

יש לי שסתומים דופקים. היות ומדובר במרימים הדראולים עלות העבודה יכולה להגיע ל 1000 שח. אני רוצה לבצע פלאש ולאחר מכן להחליף לשמן 10W40 איכותי ומסנן שמן מקורי.

יש מצב שזה יעזור. אני רק לא יודע אם יתכן ויגרם הרס. לכן השאלה

תודה לעוזרים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בטוח שהמרימים יישתחררו עם הפלאש אבל בכל מיקרה אתה לוקח את הסיכון של פגיעה של החומר בגומיות שסתומים ואז תשלם גם ככה על העבודה של החלפת גומיות שסתומים. מהיכן אתה בארץ? אם אתה מהאיזור שלי אני אוכל לבצע לך את העבודה ורק המרימים עצמם יעלו לך כסף.

פורסם

קרא כאן על פרויקט החלפת מרימי שסתומים, ביונדאי אקסנט, על ידי מאור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=514204

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לא בטוח שהמרימים יישתחררו עם הפלאש אבל בכל מיקרה אתה לוקח את הסיכון של פגיעה של החומר בגומיות שסתומים ואז תשלם גם ככה על העבודה של החלפת גומיות שסתומים. מהיכן אתה בארץ? אם אתה מהאיזור שלי אני אוכל לבצע לך את העבודה ורק המרימים עצמם יעלו לך כסף.

ראש העין או אורנית

פורסם
העיקרון, והבעיה והפתרון, זהים.

שאלה חשובה - האם חובה להחליף את כל המרימים או אפשר להחליף את החשודים בנקישה.

אגב יצא לך פעם שרק ניקיתה אותם וזהו ?

פורסם
לא אותו מנוע אבל אותו רעיון. אני מאיזור חדרה אם זה לא רחוק לך.

מכיוון שהסכום הגדול הוא למרימים ולא לעבודה .אני לא רואה עצמי מגיע לחדרה .מתנצל מראש ותודה.

פורסם

כן.מומלץ. אבל אין כסף. מדובר על 16 מרימים ובין 45 ל 70 שח למרים.אחד.ועל זה תוסיף שמן ופילטר. ואם נהרס אז גם אטם. יאללה מוכרים וזהו.

פורסם

האם מרימים הדראולים של לנטרה GLS נפח 1800 יכולים להתאים ללנטרה נפח 1600.

יש לי חבר שהשבית רכב כזה ורוצא למכור לחלקים.

תודה לעוזרים

פורסם
האם מרימים הדראולים של לנטרה GLS נפח 1800 יכולים להתאים ללנטרה נפח 1600 ?

יש לי חבר שהשבית רכב כזה ורוצא למכור לחלקים.

תודה לעוזרים

אני מעוניין בחלקים מסוימים ללנטרה GLS

• תוכן חדש...