Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלילי,

רכשתי 2 אוטמים של 22PLE, אחד לצבע ועוד אחד שמיוחד לג׳אנטים וחלקי מתכת אחרים (למשל סופיות אגזוז).

אם לא ראית הבדל במראה של הגנטים אחרי היישום של החומר אני מציע לך לעבור עליהם עם PAINT CLEANSER לפני היישום,ואחכ תראה הבדל משמעותי.

פורסם

גם אני לא הרגשתי בהבדל בין אם זה סילנט או ווקס או אוטם.האבק עדיין יושב על ג'נט באותה כמות ונשטף באותה מידה ותלוי בכמות עצירות אגרסיביות :lol:

לדעתי מיותר לגמרי וגם עבודה מאד קשה כי החישוק אצלי עם המון צלעות וגם כל צלע בנוי עם קימור

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
גם אני לא הרגשתי בהבדל בין אם זה סילנט או ווקס או אוטם.האבק עדיין יושב על ג'נט באותה כמות ונשטף באותה מידה ותלוי בכמות עצירות אגרסיביות :lol:

לדעתי מיותר לגמרי וגם עבודה מאד קשה כי החישוק אצלי עם המון צלעות וגם כל צלע בנוי עם קימור

איזה עבודת הכנה עשית?

פורסם

סיכום ביניים לשרשור:

2 משתמשים יישמו חומרים כאלה ואחרים על החישוק - והם מדווחים שאין לזה תוצאה בולטת לעין.

דיטיילר אחד ממליץ על חומר שלטענתו עושה את העבודה.

בקיצור - המצב כרגע הוא שאני נוטה לחשוב שההשקעה מיותרת, אלא כמובן יופיע מי מחברי הפורום עם תובנות שייגרמו לי לשנות את דעתי.

פורסם
כל סוג של LSP מחזק ברק לצבע,זה לא משנה אם זה וקס,סילנט,או COATING.

יש הבדלים גדולים מאד בהגנה על הצבע,גם במשך הזמן של ההגנה,וגם היקף ההגנה{סוג החומרים}--בכל מה שקשור לאוטמי צבע.

לא כולם אותו הדבר!. לא טענתי אחרת :-)

אם אתה מיישם LSP ולא רואה הבדל בעוצמת הברק של הצבע כנראה שאתה אוהב לשתות תוך כדי עבודה..:drinking:

הרבה הרבה מים :-)

בחיים לא הצלחתי לראות הבדל משמעותי בפן הויזואלי מאוטם צבע\וקס לבדו.

ישנם וקסים בעיקר שממלאים עם שמנים\פילרים כאלו ואחרים פגמים שטחיים בצבע ותורמים לברק. איתם כן, אני מצליח לראות הבדל.

אבל באופן כללי, כשאני הבאתי את מצב הצבע ל"מושלם בגדר הנסיבות", מדובר היה לדעתי בשיא הברק האפשרי ותרופות קסם מעין וקס\אוטם צבע כאלו ואחרים ללא גלייז הייתה תמיד בגדר מקדם הגנה, לא מקדם ברק. לדעתי, זה כמו לקחת אנטיביוטיקה כדי להיראות יפים יותר.

אך אני מאוד שמח שהעבודה שלך מצליחה להוציא ברק מחומרי הגנה כאלו וכלל לא טוען אחרת ממך, שכן כנראה יש פה צד שרואה דברים באופן אינדיבידואלי. מקווה שלא נהפוך את זה לנושא שיחה ארוך, כי אני אומר את הדברים מנסיוני האישי ודעתי האישית ולא בתור עובדה בדוקה מדעית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
סיכום ביניים לשרשור:

2 משתמשים יישמו חומרים כאלה ואחרים על החישוק - והם מדווחים שאין לזה תוצאה בולטת לעין.

דיטיילר אחד ממליץ על חומר שלטענתו עושה את העבודה.

בקיצור - המצב כרגע הוא שאני נוטה לחשוב שההשקעה מיותרת, אלא כמובן יופיע מי מחברי הפורום עם תובנות שייגרמו לי לשנות את דעתי.

אני נוטה לחשוב שהמחשבה שלך נכונה :wink:

בשביל הספורטיביות מישהו יכול לתת לי לינק למוצר שיעזור לי להכין את הג'אנט לקראת יישום חוזר של האוטם?

אני אנקה את 4 הג'אנטים רק שהפעם איישם אוטם "לפי הספר" אבל רק בצד אחד של הרכב ואילו בצד השני- ללא אוטם.

עם כמות אבק הרפידות שהרכב שלי מייצר יהיה קל מאוד לראות שינוי אם יהיה כזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן - אהבתי.

אגב, חלק מהתהיות שלי התעוררו כשראיתי שה- COLLINITE 845 שמשמש אותי כוואקס לצבע, מוצג באתר של מומו-וואקס כאוטם צבע לחישוקים... :shock:

• תוכן חדש...