Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הבלוק במנוע של הפיאט שלי דולף שמן.איפה שנימצא הפקום ראש אז ממש לידו נוזל שמן.כיצד ניתן לטפל בזה וכמה יכול לעלות לי במוסך??:roll:

בעיה נוספת זה שההגה של הרכב נוטה משחק כאשר אני מסובב אותו.כלומר הוא נישמר ימינה ושמאלה כאשר אני מסובב אותו.???

פורסם
שלום.

הבלוק במנוע של הפיאט שלי דולף שמן.איפה שנימצא הפקום ראש אז ממש לידו נוזל שמן.כיצד ניתן לטפל בזה וכמה יכול לעלות לי במוסך??:roll:

בעיה נוספת זה שההגה של הרכב נוטה משחק כאשר אני מסובב אותו.כלומר הוא נישמר ימינה ושמאלה כאשר אני מסובב אותו.???

קודם שים פקק לאגן השמן! ואחר קח אותו למוסך, שם מגם יסדרו לך הכל

וגם תקבל מחיר!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש פקק לאגן השמן.כאשר אני מתניע אז אני מוצחא את מד השמן אז מתחיל לצאת טיפות של שמן.וביכלל יש ריח כזה מסרייח כי יש אמון שמן על המנוע על הבלוק וזה עושה ריח ממש מסרייח.מה אתם חושבים אני צרייך לידאוג לדביי הריח?וניראה לי שזה לא סדק בבלוק אולי איזה פתח בבלוק קצת יתרחב ולגבי ההגה מה יכולה להיות הבעיה ההגה קצת בוחר לי לוקח ימינה ושמאלה ???

פורסם
יש פקק לאגן השמן.כאשר אני מתניע אז אני מוצחא את מד השמן אז מתחיל לצאת טיפות של שמן.וביכלל יש ריח כזה מסרייח כי יש אמון שמן על המנוע על הבלוק וזה עושה ריח ממש מסרייח.מה אתם חושבים אני צרייך לידאוג לדביי הריח?וניראה לי שזה לא סדק בבלוק אולי איזה פתח בבלוק קצת יתרחב ולגבי ההגה מה יכולה להיות הבעיה ההגה קצת בורח לי ולוקח ימינה ושמאלה !QUOTE] הצעה ידידודית!

אין להוציא מדיד שמן בעת פעולת מנוע!

שנית שטוף מנוע בתחנת סיכה, בקיטור באזור הנזילה בלבד.

ומהתחנת סיכה סע למוסך מורשה קרוב, המטפל ברכב, כמו שלך לשם אבחון

ותקון הנזילה , במידה וקיימת!

שלישית, נסה לשפר קצת את הכתיב שלך. על מנת שתובן יותר , על ידח חברי

הפורום המכובד!

רביעית מהמוסך סע למכון פרונטים !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב צביקה אתה צודק לגבי הכתב.אני ינסה ליכותב פעם הבאה עם פסיקים ונקודות.

עקרונית כמה יכול לעלות לי טיפול לסדר את הבלוק,ובנוסף גם טיפול בהגה אולי יש בעיה שדורשת טיפול מעבר כיון הגה?

• תוכן חדש...