Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצאתי בישוב שלי מישהו שמוכר אופל קורסה סווינג שנת 97 1.4 ידנית

הוא רוצה 5000 ולא מוכן לרדת הרכב נבדק על ידי מוסכניק ונמצא שהוא במצב טוב יחסית

בשנה האחרונה הוחלף טיימינג רדיאטור ומנוע מפירוק שעשה 79000 ש"ח הרכב עצמו עשה 255000

הליקויים שנמצאו הם:

דוושת קלאץ' גבוהה אך עדיין מפרידה בצורה טובה

מראות צד בשני הצדדים תפוסת עם דבק וחובה להחליף אותן

ותופסן של חגורת הנהג מקולקל

יש קצת הזעות שמן לא רציניות וסבירות

ספידומטר לא עובד

השאלה שלי היא אם הרכב הזה אמין יחסית ואם במחיר הזה שווה לי לקנות אותו לאור העובדה שיש לי להשקיע עליו הסביבות ה1000 ש"ח?

תודה מראש לעוזרים אשמח לתגובות מהירות :wink:

פורסם

תראה בשנים האלה עליך למצוא את הרכב השמור ביותר,רכב שהספידומטר לא עובד בו עם קילומטראז' לא נמוך ועבודות חאפריות כמו הדבקת מראות הייתי מוותר עליו,במיוחד שזה אופל קורסה,זה כן רכב טוב אבל במידה והוא לא נשמר כראוי אתה לא תהנה ממנו,צפה לעוד בעיות בעתיד עם הרכב הזה,יכול להיות קצת ויכול להיות הרבה,במידה ויש לך את הכסף והיד של הרכב נמוכה והוא נראה שמור בעיניך חוץ מהבעיות הספציפיות רכוש אותו (1000 יספיקו לתשלום ראשון,הקלאץ' יעלה עוד 1000 כשילך ואחרי זה אלוהים יודע מה).

השילוב של קילומטראז' גבוה שעברו המכלולים,עוד מנוע מפירוק שעבר בטח גם הרבה קילומטראז'+79000 ואם הוא הוחלף הוא כבר מזיע(אם היו שומרים עליו אז הוא היה מחזיק את ה 79 האלה בכבוד) היו מורידים אותי מהרכב מיידית.

במידה ואין לך את הכסף ואתה מחפש רכב פשוט ואמין נסה לצבור עוד קצת כסף ולקנות רכב קצת יותר אמין ומתקדם,אם אתה מעוניין ברכב קטן ופשוט כמו הקורסה יש את הפונטו ספייס,אבל המחיר קצת יותר גבוה.

Miata ND2

פורסם

נראה לי שב-5000 זו יופי של עסקה בשבילו...

הקילומטראז גבוהה, ואם תשיג עוד כמה אלפים תוכל למצוא דגמים ועסקאות טובות יותר.

לי היתה בעבר קורסה ידנית 96, קשה להם באיזה שלב....

פורסם

עם תחפש טוב תמצא כמה דוגמאות יותר טובות באותם המחירים, לו הוא מוכן להוריד עוד אלף יש על מה לדבר אבל לקנות אותו באלפים מתחת למחירון הרכב במצב הזה לא משתלם.

• תוכן חדש...