Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'הס,

האם יש כאן מישהו שמשתמש בדרך-קבע בסמארטפון שלו בתור מצלמת תיעוד לכביש?

ברשותי S3, הורדתי גם אפליקציה שנקראית Daily Road Voyager.

האם מישהו בעל ניסיון? בעיקר למשל:

איך המכשיר יתמודד עם הפעלה רצופה של האפליקציה כל יום למשך 12 שעות רצופות?

ברשותי מטען סיני מעפן שלא מטעין בעליל אלא סתם מוסיף את האייקון של ההטענה.

האם מטען מקורי של סמסונג יתקשה לשמור על הטעינה? יש ברכבי 12V שפועל קבוע גם בעת חניה.

תודה מראש ולאחר מכן.

פורסם

מנסיונות בעבר לפרקי זמן קצרים - זה לא רעיון טוב , גם אם המטען יצליח לשאת בעומס , והמכשיר יצליח לא להתחמם אחרי שעה עדיין תקבל שיחה אחת וזהו - נגמרה ההקלטה.

כמו כן כדי להיות מסוגל להקליט זמן רב גם עם מטען יש צורך בלהוריד את בהירות המסך למינימום מה שאומר שכשתצטרך להשתמש במכשיר תצטרך שוב לעלות את הבהירות .. הסיבה היחידה שאני רואה לשימוש הזה הוא בצירוף עם מכשיר שמתחבר לשקע דיאגנוסטיקה ותוכנה יעודית שיודעת לצלם ובו זמנית לשים overlay של המסלול ושל הנתונים של הרכב.

פורסם

למעט סוגיית המטען/סוללה/נפח, החיישן מסוגל להתמודד עם עבודה ממושכת.

הבעיה העיקרית נעוצה בכך שאין במכשיר הנ"ל מייצב תמונה ובשל משקלו, תקבל מחלת ים מצפיה בתוצרים. כמובן שאפשר לנסות ולסדר את זה ב PP של יוטיוב (או כל תוכנת עריכה נורמלית), אבל זה עדיין יהיה די מחורבן.

פורסם

מצלמת רכב יעודית FHD עולה 100ש"ח באיביי. אין שום טעם לטחון את הטלפון כאשר זה מחיר המצלמה והיא הישר מהקופסא עושה כל מה שצריך.

רוצה מצלמה משוכללת? מצלמה כפולה עם GPS? תכין 200ש"ח.

רק תוודא שאתה קונה אצל מוכר שיש לו FEEDBACK חיובי 98%+ ושהוא ביצע לפחות 2000 עיסקאות.

יותר נוח ממוביוס כי יש מסך. מוביוס לצורך העינין מעולה גם כן ואיכותי למדי, מחיר מעל 200ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המצלמה שעולה 100 ש"ח באיביי היא בכלל לא FHD. אין.

אבל יש כאן שרשור בנושא הזה שכבר רץ בפורום זמן רב, עם אלפי הודעות... תעיין שם אם אתה מתעניין בכיוון של מצלמה נפרדת.

פורסם

ניסיתי את זה בגלקסי S3 שלי, הכבל המקורי של המטען גם אם תחבר אותו לרכב, אחוזי הסוללה רק ירדו ולא יעלו בגלל אורך הכבל של המטען, אחרי 12 דקות בערך המכשיר מתחמם מאוד.

איכות הקלטה מרשימה ביותר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני משתמש באפליקציה הזו כשעה וחצי ביום (הלוך וחזור לעבודה ומהעבודה) במכשיר מסוג נוט 2.בגלל גודל הסוללה והקיבולת שלה,אני מצליח להריץ את האפליקציה ברקע ו-WAZE ביחד ובסוף היום אני נשאר בערך עם 30 אחוז סוללה.

לי זה מספיק.

פורסם

על אף שהמצלמה בסמארטפונים מעולה.

לא נוח בכלל להקליט איתם, והאיכות וידיאו לא תצא הכי טובה. (תמונה יראו טוב, אבל הוידיאו שלהם לא נועד להקלטה עם ויברציות).

אני מדבר מניסיון.

לא הייתה לי מצלמה מעולם, אבל כן נמאס לי להקליט עם הסמארטפון (ולהתחיל את היום עם 70-80 % סוללה).

מטענים של סמסונג לרכב הם מצויינים, יש לי כמה כאלה בני שנתיים והם עובדים מעולה.

פורסם
המצלמה שעולה 100 ש"ח באיביי היא בכלל לא FHD. אין.

יוסיל'ה, כניראה אתה לא מעודכן. המחירים ירדו, הנה לדוגמא (זאת מצלמה 1080P והיא גם ניראית לא רע בכלל):

http://www.ebay.com/itm/HD-LCD-2-7-1080P-Video-Dashboard-G-sensor-Vehicle-Cam-Car-DVR-Camera-Recorder-/121128901195?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item1c33d85a4b

יש גם יותר זולות, לדוגמא (כמובן 1080P):

http://www.ebay.com/itm/2-7-TFT-1080P-HD-Car-DVR-Road-Dash-Video-Camera-G-sensor-HDMI-GS-8000L-/360766551943?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item53ff5cb787

לא השקעתי בחיפוש, פשוט כתבתי CAR DVR ואלה אופציות ראשונות שהופיעו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש אפליקציה מצויינת בשם AUTOGUARD שיודעת לעבוד ביחד עם הטלפון ואפליקציות אחרות, מאפשרת GPS והקלטה באינטרוולים של כמה דקות שרוצים.

איכות מעולה.

אני משתמש בה ב NOTE2 והיא מעולה כשאפשר לכבות את המסך.

הנה צילום שעשיתי איתה.

http://www.youtube.com/watch?v=Y5ZekNVm5cM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

נשמע באמת אופציה נחמדה, סתם כדי לחסוך עכשיו להביא מחו"ל עוד מכשיר.

אני במהלך היום משתמש בטלפון דיבורית, הגלקסי סתם שוכב 90% מהזמן ברכב.

הדבר שאני חושש ממנו זה שאני רוצה להקליט פרקי זמן ארוכים. בעירך 12 שעות ביום רצוף.

חיבור חשמל קבוע (גם כשהאוטו כבוי) קיים.

לא יודע אם לחשוש מנזק עקב "שימוש יתר", אולי התחממות, או שהמטען לא יצליח לשמור על הטעינה.

• תוכן חדש...