Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים בדלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוכחתי לדעת שהדלת שלי לא אטומה למים אחרי שרחצתי את הרכב !

כתוצאה מהשטיפה הרמקול שלי שבדלת התרטב , במזל לא נהרס !

עכשיו בדקתי מאיפה ניכנסו מים לדלת , ונוכחתי לדעת שהגומי שמצידי החלון הרוס !

צורפה תמונה להדגמה !

עכשיו איפה אני משיג את הגומי הזה ! ???

61a%20Car.jpg

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

את הגומיה יש להחליף-אין ספק,נסה אצל זגג אולי יוכל לייצר לך מגומיות אוניברסליות

דבר חשוב נוסף-המים לא אמורים "לעמוד" בדלת-יש פתח/פתחי ניקוז בתחתית כל דלת , בדוק אותם כי קרוב לוודאי הם סתומים-תכניס משהו בעובי המתאים על מנת לנקות את אותם פתחים שלהבא לא יהיו לך פאדיחות,ובפרט שעכשיו חורף בפתח.

מקווה שעזרתי,רועי.

פורסם

חחח לא מדובר על פיאט

זה סתם תמונה שמצאתי בגוגל שחיפשתי CAR

ואצל זגג לא היה לו ,

בקשר לפתחי ניקוז אני לא ראיתי כאלה אבל אני יבדוק פעם הבאה !

תודה על העזרה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...