Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב יד שניה. אני נוסע כ 30 אלף קילומטר בשנה.האם עדיף לקנות רכב דיזל או בנזין והאם יש רכב חסכוני במיוחד. אני זקוק לרכב עם חמש מקומות אבל רכב שהישיבה תהיה נינוחה ל 5 מבוגרים. חשוב שעלות הרכב לא תעלה על 80.000 ש"ח

פורסם

תנסה C3 פיקאסו דיזל ידנית.

בכל מקרה רכבים חסכוניים הם בד"כ רכבים קטנים, והם לא יהיו נוחים ל-5 מבוגרים. אם אתה מגדיל אתה מוריד את רמת החיסכון.

פורסם

תנסה טויוטה פריוס 2008-2009, הדור השני יכנס לך בול לתקציב.

מאוד מרווח ביחס למשפחתיות וגם ביחס למשפחתיות גדולות (אקורד וכו'...) אם אתה רוצה להסיע 3 מאחור.

שים לב, רק בהייבריד צריכת הדלק לא תהיה גרועה יותר בתוך העיר בפקקים ורמזורים מאשר בשיוט רגוע בכביש מהיר.

תקבל צריכת דלק של קבועה של כ-21-22 ק"מ לליטר. תלוי בנהיגה שלך. אצלי כרגע 24 ק"מ לליטר, נמדד לאורך 5,000 ק"מ.

אני חושב שזה עונה להגדרה שלך "חסכוני במיוחד".

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תנסה טויוטה פריוס 2008-2009, הדור השני יכנס לך בול לתקציב.

מאוד מרווח ביחס למשפחתיות וגם ביחס למשפחתיות גדולות (אקורד וכו'...) אם אתה רוצה להסיע 3 מאחור.

שים לב, רק בהייבריד צריכת הדלק לא תהיה גרועה יותר בתוך העיר בפקקים ורמזורים מאשר בשיוט רגוע בכביש מהיר.

תקבל צריכת דלק של קבועה של כ-21-22 ק"מ לליטר. תלוי בנהיגה שלך. אצלי כרגע 24 ק"מ לליטר, נמדד לאורך 5,000 ק"מ.

אני חושב שזה עונה להגדרה שלך "חסכוני במיוחד".

זה גם ישן וגם יקר. אני מניח שהק"מ יהיה בהתאם וכך גם הוצאות התחזוקה. סוללה עולה כ-8 אלף ש"ח...

פורסם

באמת? מחליפים הרבה סוללות? 1 לכמה רכבים? את כל הסוללה או רק אחד התאים? ספר לי שאני אלמד ואשכיל..

2009 ישן לך? לי זה לא ישן. אני ראיתי למכירה עם 60,000 ק"מ ובטוח יש גם פחות, לי זה מעט, אולי לך זה מלא.

אתה מניח על עלויות תחזוקה גבוהות? מה יקר בהן? השבוע עשיתי טיפול גדול במרכזי טויוטה, עלה לי כמו 2.5 תדלוקים, הרבה לך?

בין הרכבים עם עלויות אחזקה הכי נמוכות שיש ואתה מקבל רכב גדול, מאוד מרווח ואוטומטי.

משבוע שעבר, כנראה שאנשים בכל העולם לא מבינים כמוך: http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2704680

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...