Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סייויק 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין שציון מבחן הריסוק הוא 4/5 כוכבים, די חלש ביחס למתחרות שחלקן זכו ל5/5 כוכבים.

אגב, 93 אלף ש"ח לרכב בן 4? לא נשמע עסקה משתלמת במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הונדה סיוויק 5 דלתות בת פחות משנה, 6.6 ליטר למאה קמ, בנסועה של כמעט 10000 קמ.

40 אחוז עירוני 60 אחוז בינעירוני.

נכון, נוסע בדרך כלל רגוע.

לפי בדיקה מספר פעמים שלי, מחשב הדרך אופטימי בכ 2 אחוז לעומת הצריכה האמיתית.

דרך אגב, הרכב מבחינת אייכות חומרים, שקט ואיבזור - ״מפנק״ לעומת רוב הרכבים בסגמנט.

הדבר היחיד שמעצבן בו, הוא הגיר האוטומטי שמכוון לחיסכון בדלק, אבל למי שממש עצבני, יש אפשרות להחליף הילוכים ידנית באמצעות הפליפרים

על ההגה

פורסם

האמת הלכתי לבן אדם שמוכר , האוטו במצב שמור , למעט כמה שריטות שפשופי צבע אבל בקטנה בסה״כ שמורה..

זה הדגם הכי מפואר עם סנרוף .. עשתה 43,000 קילומטר ועלתה בחודש 5 2010..

הבן אדם רוצה עלייה 98,000 שקל ולא מוכן לרדת יותר ..

יקר בשביל רכב של 2010 .. במיוחד שהוא קנה אותה ללא מיסים ומקבל עלייה קצבה כי הוא נכה , צהל ניראה לי ..

מה אתם אומרים ? הוא לא מוכן לרדת כי הוא אומר שאפילו בחברה יביאו לו 97 אלף שח..

לדעתכם..?

פורסם
האמת הלכתי לבן אדם שמוכר , האוטו במצב שמור , למעט כמה שריטות שפשופי צבע אבל בקטנה בסה״כ שמורה..

זה הדגם הכי מפואר עם סנרוף .. עשתה 43,000 קילומטר ועלתה בחודש 5 2010..

הבן אדם רוצה עלייה 98,000 שקל ולא מוכן לרדת יותר ..

יקר בשביל רכב של 2010 .. במיוחד שהוא קנה אותה ללא מיסים ומקבל עלייה קצבה כי הוא נכה , צהל ניראה לי ..

מה אתם אומרים ? הוא לא מוכן לרדת כי הוא אומר שאפילו בחברה יביאו לו 97 אלף שח..

לדעתכם..?

מה הקשר בין מחיר הרכב למצבו של המוכר?

ואם קיבל את הרכב במתנה, הוא אמור למכור בחצי מחיר?

לדעתי ההונדה רכב טוב ואמין, אבל לא משהו יוצא מן הכלל.

יש היום המון מכוניות טובות, ובסגמנט הזה הטובות, ויש הרבה, מאוד דומות, עם יתרונות וחסרונות מסוימים לכל אחת.

פורסם

דעתי היא שתפתח יד 2 ותראה עוד רכבים, דע לך - שאמנם הרכב מאד חסכוני מחוץ לעיר - אך בתוך העיר הוא צורך ליטר לכל 10 ק"מ בנסיעה רגועה.

אז אם אתה לא יוצא מהעיר, וחסכון בדלק חשוב לך - הייתי בודק כיוון אחר, אולי קטן יותר (יותר קל בחניות ובתמרונים בעיר).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

98 אלף ש"ח זה מוגזם.

אתה יכול לרכוש משפחתיות קטנות כמו סקודה ראפיד, יונדאי i25, פז'ו 301 וכאלה תמורת כמה אלפי שקלים נוספים ולנסוע ברכב חדש עם אחריות מלאה, אמנם סגמנט נחות יותר, אך ראש שקט ואוטו חדש לגמרי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חבר אני לא מבין למה ללכת בכלל על 2010 אם מדובר בגדול באותו דגם ללא שינוי צורה, הרכב מתחיל מ 2006 חפש לך אחת שמורה משנתונים נמוכים יותר, אתה תקבל את אותה תמורה בפחות כסף.

גם בשנתונים מעל 07 התחילו ליצר אותם בטורכיה במקום ביפן, לא שזה כלכך משנה אבל בכל זאת.

פורסם
הקטע הוא כן להתאמץ ולהוציא תוצאות טובות, כאילו להתאמץ לנסוע רגוע ולא פרוע.

אז בלי להתאמץ זה בעצם כן להתאמץ.

נשבע לך שאני לא מטומטם.

אז כשכתבתי "בלי להתאמץ", התכוונתי שאני נוהג רגיל לחלוטין מבלי לנסות להוציא נתוני צריכת דלק טובים יותר.

במידה ואתה ממשיך להתעקש לא להבין את מה שאני כותב:

המסלול שלי הוא בעיקר 431, משמע נוסע על 110 ואז נכנס לפקקים של תל אביב. לא *מתאמץ* לנסוע על 90 כדי שצריכת הדלק תהיה אופטימלית. נוסע עם מזגן. ומאיץ בתחום הנורמלי ולא כמו צב עם כל הפיכת רמזור מאדום לירוק.

שוב אסביר, (למקרה ושוב תחליט לתת פירוש שגוי לאמירה מאוד פשוטה שלי) אני לא נוהג חסכוני בכלל (אך גם לא כמו מטורף) ועדיין מוציא מההונדה צריכת דלק טובה מאוד.

אפשט שוב- הונדה סיויק (לפחות מדגם 2001 אותו אני מכיר) היא רכב חסכוני מאוד בדלק ביחס לקטגוריה שלו ועדיין חזק ביחס לקטגוריה.

ממליץ בלב שלם במידה ותמצא רכב שתוחזק וטופל כראוי.

ההערה על תושבות המנוע במקומה, תוודא שאתה שואל על זה.

*הנאמר מתייחס אך ורק מניסיון אישי עם הונדה סיויק דגם 2001

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
נשבע לך שאני לא מטומטם.

אז כשכתבתי "בלי להתאמץ", התכוונתי שאני נוהג רגיל לחלוטין מבלי לנסות להוציא נתוני צריכת דלק טובים יותר.

במידה ואתה ממשיך להתעקש לא להבין את מה שאני כותב:

המסלול שלי הוא בעיקר 431, משמע נוסע על 110 ואז נכנס לפקקים של תל אביב. לא *מתאמץ* לנסוע על 90 כדי שצריכת הדלק תהיה אופטימלית. נוסע עם מזגן. ומאיץ בתחום הנורמלי ולא כמו צב עם כל הפיכת רמזור מאדום לירוק.

שוב אסביר, (למקרה ושוב תחליט לתת פירוש שגוי לאמירה מאוד פשוטה שלי) אני לא נוהג חסכוני בכלל (אך גם לא כמו מטורף) ועדיין מוציא מההונדה צריכת דלק טובה מאוד.

אפשט שוב- הונדה סיויק (לפחות מדגם 2001 אותו אני מכיר) היא רכב חסכוני מאוד בדלק ביחס לקטגוריה שלו ועדיין חזק ביחס לקטגוריה.

ממליץ בלב שלם במידה ותמצא רכב שתוחזק וטופל כראוי.

ההערה על תושבות המנוע במקומה, תוודא שאתה שואל על זה.

*הנאמר מתייחס אך ורק מניסיון אישי עם הונדה סיויק דגם 2001

טוב אז אם מיקודם ניסיתי להוציא אותך כמו שאתה אומר ''מטומטם'' (למרות שממש לא זה מה שניסיתי לעשות) אז הפעם יש לי הערה אחרת בישבלך.

לא מדברים פה על דגמי 2001-2006.

כמו שאם מישהו היה שואל על דגמי 2001-2006 ומישהו אחר היה כותב לו תגובה על 96-00, זה לא אותו דגם וזה לא אותו רכב, אותו דבר לגבי 92-95 מדובר פה בדגמים שונים.

אז החוות דעת שלך מתאימה ל 2001-2006 ולא ל 2006 צורה חדשה ועד 2011.

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי גדול , לא קטן .. תאכלס התקציב שלי הוא 90 אלף עם חריגה של עוד 3 אלף בלחץ ..

הציעו לי את אותה הונדה 2010 הרמת גימור הכי גבוהה ללא סנרוף עם 56 אלף קילומטר ושנתיים אחריות מקיפה ב93 אלף ש"ח ..

רשמו פה למה ללכת על השנה הזאת שיש בעצם אותו צורה .. ולפי מה שראיתי הצורות השתנו טיפה בפנסים וכו..

אם יש לכם אפשרויות אחרות , אולי רכב חדש לגמרי במחיר של 110 גג תציעו ..

עריכה :

הציעו לי גם את הסובארו B4 ביזנס מנוע 2.0 2011 עם 80 אלף קילומטר .. במחיר של 87 אלף בערך ..

הבנתי שהיא לא חסכונית בכלל ושהיא בכלל מנהלים אז ירדתי ממנה ..

פורסם

לך על הונדה אתה לא תצטער, ואני עדיין חושב שעדיף לך לחפש שנתון יותר נמוך, כי אתה חוסך פה הרבה מאוד כסף הצורה היא אותה צורה בגדול שינויים מינורים לא יותר מיזה.

חפש דגם מפואר בשנתון 2007 ככה עם קילומטרג' פחות מ 100ולא חסר כאלה, השוק גדול מאוד.

תקבל גם גג, גם פנסי ערפל, גם בקרת שיוט והכל, גאנטים מקורים, מקשי שליטה מההגה, אולי מושבים יותר איכותים, וגם ישאר לך עודף של איזה 35-40 אלף מה רע?

אני אומר לך היום מכוניות זה רק הפסד אז אם כבר אתה רוצה ללכת על הונדה, ויש את אותו מודל בשנים יותר נמוכות אם אותה תמורה בידיוק, אז זה רק לטובתך, אף אחד לא הולך לסוף מודלים, אם כבר תקנה סיויק דור חדש, אבל ללכת על שנה ליפני אחרונה בשביל כמה קילומטרים זה טמטום לפי דעתי.

מאיפה אתה בארץ אני מוכן לחפש לך אחת שמורה במודל 2006-2008 אם תרצה.

פורסם
טוב אז אם מיקודם ניסיתי להוציא אותך כמו שאתה אומר ''מטומטם'' (למרות שממש לא זה מה שניסיתי לעשות) אז הפעם יש לי הערה אחרת בישבלך.

לא מדברים פה על דגמי 2001-2006.

כמו שאם מישהו היה שואל על דגמי 2001-2006 ומישהו אחר היה כותב לו תגובה על 96-00, זה לא אותו דגם וזה לא אותו רכב, אותו דבר לגבי 92-95 מדובר פה בדגמים שונים.

אז החוות דעת שלך מתאימה ל 2001-2006 ולא ל 2006 צורה חדשה ועד 2011.

ציינתי את העובדה שהתגובה שלי מתייחסת לדגם 2001 מספר פעמים בהודעה שלי.

וזאת בגלל שאני מודע שיצא דגם חדש ב2006. אך עדיין, הונדה זו הונדה וקשה לי להאמין שכל 5 שנים הונדה מפתחים רכב מחדש. יש שיפורים ותוספות פה ושם, אך לא טכנולוגיה שונה לגמרי. כך שאפשר להסיק במידה מסויימת על רמת החיסכון של הדגמים החדשים של הונדה.

ובכל מקרה, התגובה שלי באה כהמשך לתת-דיון שנוצר כאן לגבי אם זה אפשרי או לא אפשרי שדגמי סיויק הם חסכוניים או לא.

נ.ב

קראתי את התגובה הקודמת שלי שוב, היא באמת יצאה קצת תוקפנית. זו לא הייתה הכוונה בכל אופן, רק להסביר את עצמי שוב.

אי אפשר להעביר טון דיבור דרך הכתב. מצטער שיצא ככה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...