Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו VS פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש לקנות רכב לנהג חדש, ידני..

מתלבט בין פונטו ופולו.. סביבות שנתון 2001... 1400.

נוסע בערך 50 ק"מ בממוצע ביום, אחזיק אותו למשך שנה שנתיים.. (כך שמבחינת חלקים וטיפולים אפשר להעלים עין).

מה אתם אומרים? מה כדאי למה וכמה? (ביצועים,דלק,נוחות,פלסטיקה וכו')

נ.ב פתוח להצעות אחרות :)

Honda Civic Hatchback 1998

פורסם

לפי דעתי השנתיים הראשונות או לפחות השנה הראשונה הם הכי בזבזניות מבחינת כספית של הרכב לכן אני מציע לך פונטו.

אבל בכל מקרה אם אתה מתכוון להחזיק עד שנתיים עדיף פולו בגלל יכולתו לשמור על מחירון יותר טוב אבל החלקים יקרים יותר. מה שכן עדיף למצוא רכב במצב שמור עד לרמת של פדנטיות בגלל שאם אינך רוצה לשפוף כסף רב על הוצאות של יישור קו.

פורסם
(ביצועים,דלק,נוחות,פלסטיקה וכו')

פולו.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
לפי דעתי השנתיים הראשונות או לפחות השנה הראשונה הם הכי בזבזניות מבחינת כספית של הרכב לכן אני מציע לך פונטו.

אבל בכל מקרה אם אתה מתכוון להחזיק עד שנתיים עדיף פולו בגלל יכולתו לשמור על מחירון יותר טוב אבל החלקים יקרים יותר. מה שכן עדיף למצוא רכב במצב שמור עד לרמת של פדנטיות בגלל שאם אינך רוצה לשפוף כסף רב על הוצאות של יישור קו.

איזה מחירון יש כבר לאוטו הזה לשמור? הרכבים שהוא מדבר עליהם הם כבר בני כמעט 13, גם ככה עולים גרושים, איזה מחירון בדיוק הם אמורות לשמור? פונטו ידנית מהשנים האלה הולכת באלפים בודדים. אין מחירון לשמור עליו...

יש פה שרשור שלם על זה מהתקופה האחרונה.

תקרא שם חוו"ד והתרשמות לאחר הרכישה.

השרשור שאתה מדבר עליו הוא על פולו ופונטו חדשות, שנתון 2011, לא רלוונטי במקרה הזה. בכל מקרה, אותו בחור בחר לבסוף בפונטו.

פות"ש, הנה הקישור לשרשור המדובר במידה ובכל זאת תרצה לקרוא...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=508901

ולעניין השרשור הנוכחי, בלי להתבלבל יותר מידי הייתי הולך על הפונטו. הייתה לי אחת כזאת אוטומטית, שנת 2001, דגם ELX עם 80 כ"ס וזה רכב פשוט פנטסטי. ממליץ עליו לכל מי ששואל אותי איזה רכב לקנות בתקציב הזה.

רק צריך לוודא שהוא טופל כמו שצריך, ולנסות לוודא ככל האפשר לגבי מערכת הקירור בכלל ונוזל הקירור בפרט. הרכב הזה רגיש לדברים כמו מים רגילים במקום נוזל קירור מקורי של פיאט, שנקרא פארפלו (parflow).

שא ברכה ובהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
(ביצועים,דלק,נוחות,פלסטיקה וכו')

פולו.

אני לא בדיוק יודעת על סמך מה קבעת חד משמעית שפולו.

ביצועים: אם תשווה בשנים 2000-2001 הפולו הגיע עם 60 או 75 כ"ס (תלוי בשנתון) כאשר פונטו עם 60 או 80 כ"ס ההבדל זניח.

דלק: ידוע שהפונטו הרבה יותר חיסכונית.

נוחות: אני יכולה להסכים שהמושבים בפולו קצת יותר טובים מהפונטו.

פלסטיקה: יצא לך לאחרונה לשבת באחד מהרכבים של הקונצרן מהשנים המדוברות? רוב הפולקסווגנים שראיתי (מפולו עד פאסאט) עם פלסטיקים מתפרקים וריפודים צונחים. לעומת זאת בפיאט המצב נראה אחרת.

ללא ספק, בשנת 2000 כאשר שתיהן עלו על הכביש הפולו הייתה ברמה מעל הפונטו מבחינת איכות, אבל נכון להיום הפונטו נשמרה יותר טוב.

לדעתי, הפונטו עדיפה כי כמו שאמרתי קודם, באותו סכום אתה יכול לעלות בשנתון לעומת הפולו. ובמצב הנתון new is always better:wink:

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...