Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

harman kardon& mark levinson

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברות שבעבר היו שם דיי רציני, היום הם שייכות לjbl והיוקרה גם ירדה, מתמקדות יותר בקולנוע ביתי מאשר ברכב.

לא מדוייק...

הרמן קרדון זה בעצם הבעלים של מארק לוינסון, JBL וגם AKG מהאוזניות למי שמכיר דרך אגב

שים לב לקישור המצ"ב

http://www.marklevinson.com/

כל מערכות הפרימיום סאונד בדגמי לקסוס הם של לוינסון, אז איך בדיוק היוקרה ירדה והם לא מתמקדות ברכב???

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אז בגלל שהם מייצרים את המערכות ברכבי לקסוס הם יוקרתיים ואיכותיים?

אתה מוזמן למפגשים לשמוע מערכות שעולות מחצית ונשמעות הרבה יותר טוב מהמערכות בלקסוס, בנוסף אם כבר נסתכל בענף התחרותי וההיי אנד, לא תראה שום אזכור שלהם שם. אז בבקשה ממך הישאר בפרופורציות.

אמרתי התמקדות (זה לא אומר 100%) בקולנוע ביתי אז אל תשתגע רק עם שלושה סימני שאלה.

פורסם

מור מה שאתה אומר זה שאם חברות הרכבים היו משתמשים ברכיבים של חברות כמו ג׳נסיס אודיסון הרטס פוקאל.. אז המערוכת היו הרבה יותר איכותיות?

😉

פורסם
אז בגלל שהם מייצרים את המערכות ברכבי לקסוס הם יוקרתיים ואיכותיים?

אתה מוזמן למפגשים לשמוע מערכות שעולות מחצית ונשמעות הרבה יותר טוב מהמערכות בלקסוס, בנוסף אם כבר נסתכל בענף התחרותי וההיי אנד, לא תראה שום אזכור שלהם שם. אז בבקשה ממך הישאר בפרופורציות.

אמרתי התמקדות (זה לא אומר 100%) בקולנוע ביתי אז אל תשתגע רק עם שלושה סימני שאלה.

נצא לרגע מנק' הנחה שאתה צודק...

יגואר, ב.מ.וו, מרצדס, אאודי, לקסוס וכו', באיזה מהם מותקנת מערכת של הרץ, פוקל ו/או חברה אחרת?

קח למשל את הפורשה קאיין טורבו בגירסת ה-550 כ"ס, המערכת אודיו הבסיסית שם היא של בוז כאשר המערכת היקרה מעלה היא של בורמסטר.

יותר מזה, איך תסביר את זה שחברה "עלובה" כמו רולס רוייס מתקינה ברכביה מערכות אודיו, בין היתר, של חברת Lexicon אחת מחברות הבת של הרמן, שדרך אגב תוצרתה מורכבת מסתבר גם בדגמי היוקרה של יונדאי הנמכרים בארה"ב?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

פורסם

גלעד, כן.

ג'נסיס,סלסטרה,אודיסון,אדקום,בראקס,dls,סינפוני,מקינטוש,סקאןספיק ועוד ועוד בהחלט עדיפים. (שוב תהיה בפרופורציה למחירים ולרמת הסדרה של הריכיבים שמושווים).

אמיר,

בכל תגובה שלך אתה מתלהם כאילו קיללתי אותך וגרוע מזה מכניס לי מילים לפה.

לא קראתי לרולס רויוס חברה עלובה וגם לא ללקסוס.

מעבר לזה אתה עדיין ממשיך באותו הקו שלך גם בתגובה הנוכחית, ואענה לך באותה תשובה, אז מה אם ברולס רויס יש מערכת כזו??

אז מה? מה זה אומר?

מעבר לזה שגם לא ציינתי שמות כמו הרץ ופוקאל.

מערכת מתוכננת בקפידה (ואני חוזר ואומר בעלות פחותה של מה שמחייבים על המערכות שאתה מדבר עליהם) עם החברות המוכרות בתחום הרכב תשיג תוצאה טובה בהרבה.

יש גם נטייה לרוב לחשוב שמערכות מרובות אלמנטים 18 רמקולים ומעלה זה וואוו!! אז מה?

בקיצור תבדוק את הדברים לעומק לפני שאתה מתלהם.

פורסם

נו אז מה שמותקנות בכל הרכבים מערכות האלה? גם דינאודיאו מייצרים דגמים לרכבים, אתה יכול לבדות הבדלים בין מערכת 2WAY מורכבת באוטו ו2WAY הכי פשוטה למכירה. אני יחסוך לך, הבדלים די גדולים בהכל...

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

יש לי חבר שיש לו מרצדס s משהו 63AMG ומורכבת לו מערכת של harman kardon והיא לא שווה הרבה, ויש עוד חבר שמורכבת לו מערכת בביואיק לצ׳רון של harman kardon והותקן אצלו מגבר חיצוני כולל סט של קומפוננט של הרץ אנרג׳י׳ וסאב ES300 ושומעים יותר טוב , זה לא אומר כלום על מערכת טובה משלמים מחיר טוב מאוד וזה שזה מקורי לא אומר כלום גם לגבי החברות הכי טובות.

פורסם

נושא מעניין, אני גם רוצה לחזק את הטענה שברכבי יוקרה המערכות הם לא תמיד המילה האחרונה

דוגמא טובה שתיתן נקודת ייחוס מעניינת היא שבפאגני זונדה המדהימה מורכב סט של מורל מדגם אינטגרה.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם
גלעד, כן.

ג'נסיס,סלסטרה,אודיסון,אדקום,בראקס,dls,סינפוני,מקינטוש,סקאןספיק ועוד ועוד בהחלט עדיפים. (שוב תהיה בפרופורציה למחירים ולרמת הסדרה של הריכיבים שמושווים).

אמיר,

בכל תגובה שלך אתה מתלהם כאילו קיללתי אותך וגרוע מזה מכניס לי מילים לפה.

לא קראתי לרולס רויוס חברה עלובה וגם לא ללקסוס.

מעבר לזה אתה עדיין ממשיך באותו הקו שלך גם בתגובה הנוכחית, ואענה לך באותה תשובה, אז מה אם ברולס רויס יש מערכת כזו??

אז מה? מה זה אומר?

מעבר לזה שגם לא ציינתי שמות כמו הרץ ופוקאל.

מערכת מתוכננת בקפידה (ואני חוזר ואומר בעלות פחותה של מה שמחייבים על המערכות שאתה מדבר עליהם) עם החברות המוכרות בתחום הרכב תשיג תוצאה טובה בהרבה.

יש גם נטייה לרוב לחשוב שמערכות מרובות אלמנטים 18 רמקולים ומעלה זה וואוו!! אז מה?

בקיצור תבדוק את הדברים לעומק לפני שאתה מתלהם.

קודם כל, ממש לא מתלהם, ואת "עלובה" רשמתי במרכאות אם לא שמת לב.

במקום לענות לי בסגנון של מה זה אומר, הייתי מצפה לתשובה אחרת,עניינית, שתבוא ותתייחס לעובדה/ות קיימת שיצרניות היוקרה/פאר לא שמות אצלן מערכות מתוצרת החברות שציינת, שכבודן כמובן במקומו מונח וחלילה לי מלזלזל בהן.

אם החברות האלה כל כך טובות, ושוב מבלי חלילה מלזלזל, מדוע חברה כמו מרצדס למשל לא משתמשת בהן?

ואם חברה למשל כמו לקסוס מחליטה לשים אצלה ב LS600H מערכת של לוינסון עם 19 רמקולים, אז כנראה שיש סיבה לכך.

דרך אגב, אם תכנס לאתר של B&O תראה שהתוצרת שלהן היא זו שנמכרת במרצדס, ב.מ.וו, אאודי ואסטון מרטין, אז כנראה שיש סיבה טובה מאד לכך.

פורסם
מתמקדות יותר בקולנוע ביתי מאשר ברכב.

זה לא מדוייק, הרמן קרדן, בוס(ז), B&O מקיימות המון שיתופי פעולה עם תעשיית הרכב, בדגש כמובן על יצרני רכבי הפאר ודגמי פרמיום כאלה ואחרים.

HAVING SAID THAT,

זה לא אומר שהן אוטומטית הופכות להיות הכי טובות, זה אומר שמבחינה שיווקית יש סבירות גבוהה יותר שרוכש המרצדס\ב.מ.וו ושות' נתקל בשם B&W מאשר ב-DLS.

כלומר, כאשר הוא בא לרכוש את הסדרה 5 החדשה ויציעו לו מערכת פרמיום משודרגת של הרמן קרדן הוא יזכור שמדובר במותג אודיו יוקרתי וזה ידבר אליו יותר מאשר רכיבים של DLS אותם הוא לא מכיר.

B&O שאודי מציעים, למשל, אולי תיהיה מוכרת לרוכש כי יש לו בבית טלויזיה כזאת.

בקיצור- מי שקונה רכב פרמיום רוצה וכנראה אוהב "מותגים".

דבר נוסף, קחו בחשבון שחלק ניכר מרוכשי רכבי היוקרה לא מחפשים מערכת שתשבור את האספלט מתחת לגלגלים אלא כזו שתיתן סאונד ברמה טובה מבלי שיצטרכו לפרק חצי רכב בשביל לשדרג את הסאונד.

את זה המערכות של הרמן קרדן ויתר המותגים שציינתי משיגות בהחלט, תוסיפו לזה את העובדה שלא מעט בעלי רכבי יוקרה לא רוצים שיפרקו להם את הרכב מחשש שהחלקים לא יחזרו למקומם באותה איכות וקיבלתם "הרכב מנצח".

לי ברכב מותקנת מערכת פרמיום מקורית, במקרה שלי זו מערכת קומפלט של אלפיין (כולל יחידת הראש, הקומפוננטים, המגבר, הסאב וכו'), זה נשמע טוב מספיק כדי שאחייה איתה בשלום ואמנע מפירוק הרכב בשביל לשדרג (ואנחנו מדברים על מערכת בת 11 כמעט).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה לא מדוייק, הרמן קרדן, בוס(ז), B&O מקיימות המון שיתופי פעולה עם תעשיית הרכב, בדגש כמובן על יצרני רכבי הפאר ודגמי פרמיום כאלה ואחרים.

HAVING SAID THAT,

זה לא אומר שהן אוטומטית הופכות להיות הכי טובות, זה אומר שמבחינה שיווקית יש סבירות גבוהה יותר שרוכש המרצדס\ב.מ.וו ושות' נתקל בשם B&W מאשר ב-DLS.

כלומר, כאשר הוא בא לרכוש את הסדרה 5 החדשה ויציעו לו מערכת פרמיום משודרגת של הרמן קרדן הוא יזכור שמדובר במותג אודיו יוקרתי וזה ידבר אליו יותר מאשר רכיבים של DLS אותם הוא לא מכיר.

B&O שאודי מציעים, למשל, אולי תיהיה מוכרת לרוכש כי יש לו בבית טלויזיה כזאת.

בקיצור- מי שקונה רכב פרמיום רוצה וכנראה אוהב "מותגים".

דבר נוסף, קחו בחשבון שחלק ניכר מרוכשי רכבי היוקרה לא מחפשים מערכת שתשבור את האספלט מתחת לגלגלים אלא כזו שתיתן סאונד ברמה טובה מבלי שיצטרכו לפרק חצי רכב בשביל לשדרג את הסאונד.

את זה המערכות של הרמן קרדן ויתר המותגים שציינתי משיגות בהחלט, תוסיפו לזה את העובדה שלא מעט בעלי רכבי יוקרה לא רוצים שיפרקו להם את הרכב מחשש שהחלקים לא יחזרו למקומם באותה איכות וקיבלתם "הרכב מנצח".

לי ברכב מותקנת מערכת פרמיום מקורית, במקרה שלי זו מערכת קומפלט של אלפיין (כולל יחידת הראש, הקומפוננטים, המגבר, הסאב וכו'), זה נשמע טוב מספיק כדי שאחייה איתה בשלום ואמנע מפירוק הרכב בשביל לשדרג (ואנחנו מדברים על מערכת בת 11 כמעט).

Having said that...

אז אני בא ושואל, מדוע חברות כגון DLS, סלסטרה וכו', טובות יהיו ככל שיהיו, אינן נבחרות לביצוע שיתופי פעולה עם היצרניות הנ"ל ואינן חזקות מבחינה שיווקית, כשם מותג לצורך העניין, כמו הרמן קרדון למשל. מדוע חברה שוודית (במקור) כמו וולוו, לא מתקינה אצלה מערכות מתוצרת DLS שהיא גם למיטב ידיעתי שוודית.

פורסם

האם ביצרניות רכבי היוקרה יש מהנדסי סאונד? או אננשים שעברו הכשרות מקצועיות? האם יושבים וחושבים לעומק על תכנון מערכת הסאונד ברכב?

😉

פורסם

תחזור למה ש-SCOOB רשם ותבין.

גם BOSE, גם HK (הרמן קרדן) וגם B&O נחשבות כסוג של מותגי יוקרה בתחום האודיו לבית (B&O גם בטלויזיות).

יש סבירות לא נמוכה שמוצרי המותגים האלה נמצאים כבר בבית אותו "אמיד" שרוצה לרכוש רכב יוקרה, קל יותר לשווק את המותגים האלה בתור פרמיום.

החברות האחרות מזוהות כמעט לחלוטין עם רכיבי אודיו לרכב ולכן סבירות פחותה שיהיו מוכרות בפני הציבור הרחב.

לבחור מעלי, חברות הרכב לא צריכות מהנדסי סאונד, בשביל זה יש את המותגים המצויינים מעלה שתופרים מערכת (בלא מעט מקרים מערכת שנתפרת לרכב ספציפי) על פי דרישות היצרן ובהתאמה לרכב.

זה לא שב.מ.וו קונה עכשיו 10,000 סטים של רמקולים וזורקת בתוך רכבים ללא הבחנה, הם מקבלים את הייעוץ\הכוונה\התאמה מיצרניות רכיבי הסאונד כחלק מהליך תכנון הרכב ואז הרכבים נשתלים ברכב על פי התכנון במהלך תהליך הייצור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...