Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הולך ככה:

לפני שנתיים הגיר עבר שיפוץ בעלות של 10 אלף ש"ח במוסך המרכזי, עם אחריות לשנה.

אחרי שנה וחודש בדיוק התחילה להידלק נורת הAUTO שמעידה על תקלה בגיר, וזה נתקע בהילוך שלישי.

עצרתי בצד, כיביתי את הרכב והנעתי והכל הסתדר. הלכתי יום למחרת למוסך לבדוק את התקלה במחשב ואמרו לי שיש להחליף את חיישן ה EVM, כאשר החיישן עצמו עולה 300-400 ש"ח, העבודה עולה סביבות ה2000 ש"ח.

בנוסף עשיתי גם קצת מחקר על העניין והבנתי שזו תקלה שכיחה בגיר הזה ושאין מה לדאוג יותר מידי.

התקלה חזרה בערך כל 5-6 שבועות, כל פעם הגיר היה נתקע על הילוך שלישי, הייתי עוצר בצד מכבה ומניע וממשיך בדרכי.

בחודש האחרון התקלה מתרחשת כל יום, ולפעמים גם פעמיים ביום. בעיקר בבקרים ובערבים.

הקטע שבהתחלה זה היה קורה ממש בתחילת הנסיעה בערך אחרי 1-2 ק"מ , שהרכב עדיין קר. עכשיו זה קורה גם אחרי נסיעה של 10 דקות שהרכב כבר אמור להיום חם, באמצע כביש מהיר.

השאלה שלי היא מה הסכנה לטווח הארוך של התקלה הזאת?

האם כדאי ללכת לשלם 2000-2500 ש"ח ולתקן את התקלה? למרות שהרכב עצמו שווה פחות מ10K?

אשמח לעצות בנוגע לעניין.

פורסם

לגבי הכדאיות אנני יודע אך תברר מחירים גם עם אורן שירותי רכב

ידוע לי כי המחיר יכול לנוע גם בסביבות 1700 שקל

פורסם

התקלה תחמיר עד שתקרה כל נסיעה המקות ילכו ותחזקו עד למצב של שבר פנימי בגיר ואז זה שוב שיפוץ או החלפת לגיר מפירוק

• תוכן חדש...