Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי נראה לי שהוא מסתגר בגלל שהוא בטוח שהוא מכביד או מעיק עלינו באיזו שהוא אופן.

הבעיה (אם אפשר לקרוא לה ככה) עם רחמים היא ההתעקשות שלו לא לקבל עזרה במקומות שמציעים אותה.

אם מישהו מאזור הדרום מוכן לתת קפיצה ולהעביר לו אמצעי חימום אני מוכן לממן רכישה של מפזר חום - בפרטי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדוע שאמחק עצה שפועלת, וראיתי במו עיני את היעילות שלה?

כי היעילות היא לא הבעיה, אלא שנרות גורמים להרבה שריפות.

זה מזגן ישן. חברה לא מוכרת. נרכש בסיוע הקרן לידידות אין לנו חוברות ככה קיבלנו אותו.

הוא עובד 15 דקות, מוציא אוויר קר, ורק אז יש קצת חם, ושוב קר. כל זה במצב שמש, מצב חום.

כמו שוויל אמר - כנראה חסר גז. זו תקלה פשוטה למדי, וכל טכנאי סביר יפתור אותה ברגע.

איך אני קונה רדיאטור, על מה עלי להסתכל?

מספר הצלעות. השאר לא משנה.

האמבטיה שלנו מאוד גדולה. היא רחבה לנגישות כיסא גלגלים.

אח שלי כשהוא שם הוא עירום. גם בזמן השירותים וגם במקלחת.

יש חלון גדול מאוד ואין בידוד טוב, סוגרים דלת קטנה מעץ ושמים מגבות על הרצפה שלא יהיה רוח.

אני רוצה לנסות לתלות מפזר חום באמבטיה, שלא יהיה קר לאחי.

במצב שאתה מתאר, עדיף מקרן חום ולא מפזר חום, מפני שמפזר מחמם את האוויר, ואם יש זרימת אוויר הוא לא יעיל (החום בורח). לעומת זאת המקרן מקרין, ולכן אם תכוון אותו לכיוון האמבטיה, הוא יחמם שם גם אם יש קצת רוח.

הבית בכלל לא מבודד, חשוב לי לדאוג לחום.

אי אפשר למלא דלי עם חור.

שלב ראשון - עצור, חסום ואטום כל כניסה ויציאה של אוויר. ספוג בחריצים של חלון או דלת, קרטון או ניילון לכסות חורים, וכולי.

שלב שני - שיפור בידוד. לגבי הקירות אין מה לעשות, אתה לא תבנה את הבית מחדש. אבל על החלונות אפשר להדביק ניילון שמתחבר למסגרת של החלון - הופך אותו לחלון כפול.

אחרי זה, תראה איך החימום הקיים מתפקד. לא מספיק - תשפר.

כל זמן שיש כניסה של אוויר קר, הבית לא יתחמם אלא אם תתקין חימום חזק (ויקר) במיוחד.

בהצלחה, ואם יש בעיה - תגיד.

אני מוכן לממן רכישה של מפזר חום - בפרטי.

לדעתי עדיף מקרן. קצת יותר יקר אבל לא באופן משמעותי.

דני

• תוכן חדש...