Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע סופרמן, אתה בסדר גמור

המידע שנתת בשרשור היה רלוונטי כדי לסייע בפתרון הבעייה המסוימת הזו.

לא ביקשת דבר מעבר, דע לך שאנשים מבקשים כאן דברים בשרשור המסירה, דע לך שאנשים שואלים כאן שאלות שיכלו לקבל עליהן תשובה בטלפון למוסך ולפעמים גם למכולת, אנשים שואלים שאלות מורכבות ושאלות פשוטות, חלקן על גבול ה...

השאלות שלך בסדר גמור, הניסוי בסדר, הפרטים בסדר.

לעתים אתה טיפה מאריך בתגובותיך ורואה צורך לענות לכל אחד, כולל כאלו שלא מגיעה להם כל תגובה. זה נובע מאדיבות יתר שלך.

אדיבות- תכונה טובה אך פה ושם ניתן לקצץ מעט ועדיין תהיה בסדר, איש לא יכעס.

אני מבקש ממך מאוד לא להתבייש ולשאול כל דבר שיעלה על דעתך.

מה שכן הייתי מצפה ממך שיקרה בהדרגה הוא כזה: כפי שראית, יש טכנאים רמאים, יש בכביש נהגים חסרי סובלנות, יש בפורום הזה

פה ושם אנשים שהם חצופים במיוחד ובעלי יכולת הבנה מוגבלת של דברים. מאנשים כאלו ראוי להימנע ככל שניתן ולדעת לסנן את הערותיהם ודעותיהם חסרות התועלת. אני ממש מחזיק את עצמי מלכתוב עוד בעניין.

אל תלך הצידה, אל תחשוב שוב על כל שאלה, פשוט למד בהדרגה לסנן דברים ולהיות פחות רגיש לכל שטות שמישהו שיחרר.

זה הכל, שיהיה לך יום נעים וחמים.

נ.ב כאמור, אנשים שואלים כאן גם על שטויות או כמוני פותחים שרשורים על שטויות. מרענן וטוב לראות גם שרשורים בעלי תוכן אמיתי כשלך. אם אנשים מסיעים בעצה טובה- גם הם מרויחים., בדיק כפי שאני אתה שמחת שעזרת לי בשרשור עם הוט.

האמן לי, הפורום הזה מנוהל בצורה קפדנית ע"י מנהליו. לו היו מוצאים לנכון היו מיידעים אותך כפיע שהם נוהגים לעתים עם כולנו בעת הצורך.

אל לך לשים לעצמך מגבלות בגלל איש אחד ששיקול דעתו לא ממש משכנע. תן לו לקבוע לעצמו בלבד, לא לך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רחמים, אם הייתי מתרגש מכל מילה שנזרקה לעברי כאן הייתי כבר מתמוטט מזמן, העדפתי לעשות מזה קריירה בגיבוב.

תקשיב לפנדוב.

Gn'f'R

פורסם

אני פחדתי שיגיע יום ומישהו יגיב לי ככה.

רחמים חבר יקר.

אתה בין חברים פה.

תרגיש חופשי להתייעץ על כל דבר.

אנשים פה מתייעצים על האודיו של האוטו שלהם, ומקבלים תשובה כאילו זה הנושא החשוב בעולם.

העזרה שאתה מקבל בפורום משפרת את איכות החיים שלכם, אני גאה שחברי הפורום מצליחים לעזור לך בזה.

גם ידעתי שאחרי שתגיע תגובה כזאת אני לא אהיה מסוגל להמשיך להתייעץ באותו נושא שהתגובה התייחסה אליה.

לא אוכל יותר להתייעץ כי אני תמיד אזכר בתגובה ואחוש בושה ותחושה לא נעימה.

אתה מוזמן להמשיך להתייעץ בנושא זה עד שהבעיה תיפתר, ובכל נושא אחר שבעולם.

אתה תדאג לאושרך, לרווחתך, ולמשפחתך, ואם מישהו פה יעיר הערות עוקצניות, הבעיה אצלו. במקרה הזה היא טופלה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יותם אם זה ילמד את הבחור המדובר שיעור בצניעות וביחס לחלש - זה מוצדק בהחלט.

רחמים - לא הפנמת בגילך שיש אנשים שלא שווים התייחסות? זה שיעור יחסית זול בנושא, יש אנשים שפשוט לא שווים התייחסות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
להוריד גישה לאוף טופיק בגלל זה?

בהחלט. כבר חסמתי משתמשים מהפורום בכלל, על פחות מזה.

רז יש מצב שאתה מנהל את הפורום עם הלב ולא הראש?

בהחלט.

אני מנהל את הפורום עם הראש, הלב, אינטואיציה ופה ושם מניירות. כן.

את האינטואיציה והמניירות המנהלים האחרים רשאים לבקר. גם משתמשים כמוך. בה"פ בהתאם לכלל 1 בכללי הפורום.

זה פורום פרטי, מי שזה לא מתאים לו, לא חייב להשאר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אולי עובד אך מסוכן מאוד, לסלס. מה גם שלא מקום אחד אלא"ברחבי הבית".

הייתי מוחק עצה זו לחימום במקומך.

מדוע שאמחק עצה שפועלת, וראיתי במו עיני את היעילות שלה?

פורסם

רחמים, אינטרנט ופורומים זה מגניב אבל זה לא הכל. אתה לא יכול לעשות את מה שאתה עושה לבד ואתה חייב להיעזר גם ברווחה. מה שהכשיל אותך עד היום לדעתי זה שניסית לעשות דברים לבד. הנה קישור אליהם: http://www.qiryat-gat.muni.il/Phonebooks.aspx?CategoryId=2 תשתמש בזה כי הם לא יושבים שם סתם.

אתה לא צריך להפסיק לכתוב בפורום. אם משתמש לא מוצא חן בעינייך אתה יכול להיכנס לפרופיל שלו ולחסום הודעות שלו. בכל מקרה אתה מוזמן לשלוח לי הודעות בפרטי. שלחתי לך כבר הודעה לפני מספר ימים ואני מחכה לתגובה.

פורסם

היי,

רחמים, הסיפור שלך נוגע ללב.

בהיותך בעל גישה לאינטרנט, ואם אתה לא מכיר, תוכל להיכנס לאתרים בהם מציעים מוצרים בחינם. לדוגמא

http://www.agora.co.il/categoryContent.asp?category=1&dealType=1

עיינתי מעט ויש מספר פריטים רלוונטים ובאיזור שלך.

יש גם ביד שתיים אם אני לא טועה.

עופר

פורסם

א. אין לך מה להתבייש, כי אם תתבייש בחיים שלך לא תלמד, וגם תאכל את עצמך על זה שאח שלך סובל. אנחנו פה בשבילך כדי לעזור לך.

ב. אתה צריך להתחיל לחשוב שאפשר להזיז הרים, כי אפשר, כדאי להתקשר לאנשים הנכונים, המצב שלך הוא לא רגיל, אלא יש לך כורח נסיבות שכופה עליך את ההתנהלות הזאת.

ג. תרים טלפון לעמידר, אני יודע שהם סובלים מבעיות קוגניטיביות קשות אבל עדיין חשוב לנדנד להם, תנסה להגיע למנהל המחוז, אין סיבה שלא תדפק על דלתו כשכל השיראליות והנופריות ושאר המזעזעות שיושבות על היום במספרה של סימו הרוש בשבילך SH-HAIR DESIGN שמוצצות את הרווחה ועוד משהו מקבלות הכל על הפאדי, ואתה לא. לא תדבר, לא תקבל.

ד. תחשוב חיובי, ואל תתפזר לכל מיני מקומות, תתפקס על המטרות שלך, אבל נסה לקשר את כל הגורמים למאמץ אחד.

בהצלחה, חורף חם, ורפואה שלמה!

התענוג שמוביל אותך

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה.

אשמח אם אחד מאלו שהיו בקשר עם רחמים מחוץ לפורום יוכל לשלוח לי טלפון או פרטים אחרים ליצירת קשר איתו, לצערי מאז ההודעה האחרונה שלו כאן הוא לא נכנס לפורום ולא מגיב להודעות פרטיות.

תודה רבה!

• תוכן חדש...